اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    چرا ؟
    اگر این دشواره پس راهاندازی nmos های 200 یا 300 ( ورژن های قبلی که قبلا قرار داده بودید ) هم دشوار خواهد بود ؟
    راه اندازیش یکم داستان داره. بهتر هست که برای تنظیم اسیلوسکوپ داشته باشی
    دقیقا آنها هم به همین ترتیب هست.
    اگر نیاز به توان بالا داری میتونی از اون مدار های ساخته شده با BJT بهره ببری.
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      راه اندازیش یکم داستان داره. بهتر هست که برای تنظیم اسیلوسکوپ داشته باشی
      دقیقا آنها هم به همین ترتیب هست.
      اگر نیاز به توان بالا داری میتونی از اون مدار های ساخته شده با BJT بهره ببری.
      1.کدوم مدار های ساخته شده با BJT ?
      2. اسکوپ دارم , روش تنظیمشو از کجا میتونم بفهمم ؟
      اون 2تا پتانسیومتر رو باید تنظیم کنم ک بایاسای ترانزیستور هها تنظیم شن !غیر از این ؟!

« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

1.کدوم مدار های ساخته شده با BJT ?
        2. اسکوپ دارم , روش تنظیمشو از کجا میتونم بفهمم ؟
        اون 2تا پتانسیومتر رو باید تنظیم کنم ک بایاسای ترانزیستور هها تنظیم شن !غیر از این ؟!
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=97850.0

یا

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80741.0

یا با ماسفت :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0

و...

درباره استفاده از اسکوپ و سیگنال ژنراتور ،خودم آزمایش نکردم و نمیدونم :sad: ولی دوستان میتونن کمکت کنند.

دقیقا با همون 2 تا پتانسیومتر ،که اصلی 200 اهمی هست.

دیدگاه

سلام
          دوستان دقت کنید تنظیم این مدار کار به خصوصی ندارد , ولوم VR1 برای تنظیم دیفرانسیل هست , یا به عبارت دیگه برای متقارن کردن یا یکی کردن دو طرف مدار تقویت کننده دیفرانسیل . و ولوم VR2 هم برای تنظیم اون پوش پول مکمل هست , کا به عبارتی دیگه ولوم مدار رگولاتور ولتاژه که فقط نکتش اینه که ترانزیستور ها رو دقیق بایستی در آستانهی هدایت قرار بدیم .

من متوجه نمشم , درسته که نیاز به اسکوپ و.. داره اما تنظیم به خصوص و سختی فکر نکنم داشته باشه , البته یک سری تجربیات عملی هست که حداکثر 15 تا 20 درصد همین بخش تنظیم این مدار رو پوشش میده که همین جا راه ارتباطی خوبی هست که کسانی که تمایل دارند به راهنمایی بیان !

در کل آقا سام شما از این مدار راضی بودید ؟
          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

درود

امیر جان بسیار با کیفیت هست و صدای شفافی داره. فقط پس از 2 روز کار کردن بخش درایور و چند تا ماسفت میسوزه
            این در هر سه مدل بود.
            همه اطلاعاتی که دادی خود طراح در انجمن و تاپیک خودش گفته. بیشتر اونایی که در همون انجمن www.diyaudio.com
            این آمپلی را ساختن راضی بودن و هیچ مشکلی هم در درازای کاکرد مدار نداشتن.

البته من به کیفیت ترانزیستورهای درایور و ماسفت ها هم شک دارم. ولی چون خستم کرد دیگه سراغش نرفتم
            ولی به راستی یکی از بهترین آمپلی فایر ها هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              درود

امیر جان بسیار با کیفیت هست و صدای شفافی داره. فقط پس از 2 روز کار کردن بخش درایور و چند تا ماسفت میسوزه
              این در هر سه مدل بود.
              همه اطلاعاتی که دادی خود طراح در انجمن و تاپیک خودش گفته. بیشتر اونایی که در همون انجمن www.diyaudio.com
              این آمپلی را ساختن راضی بودن و هیچ مشکلی هم در درازای کاکرد مدار نداشتن.

البته من به کیفیت ترانزیستورهای درایور و ماسفت ها هم شک دارم. ولی چون خستم کرد دیگه سراغش نرفتم
              ولی به راستی یکی از بهترین آمپلی فایر ها هست
              منظورت از 2 روز کارکردن چیه ؟ یعنی 48 ساعت داشت کار میکرد ؟ oo:
              من میخوام دریاور هاشو یک ترانزیستور دیگه بزارم با مشورت یک بنده خدایی , متجه نشدی مشکل سوخت از کجا بوده ؟
              میشه آدرس کامل تاپیک پروژه ی این مدار تو اون سایتی که بالا دادی رو بزاری ؟
              این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام ودرود :mrgreen: :mrgreen:
                دوستان من می خواهم این مدار را درست کنم اما نمی دانم درست کردن این مدار راحت است یا سخت اگر میشود یاری کنید :-& :-& :-& X-( X-( X-( :-& :-& :-&

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
                  سلام ودرود :mrgreen: :mrgreen:
                  دوستان من می خواهم این مدار را درست کنم اما نمی دانم درست کردن این مدار راحت است یا سخت اگر میشود یاری کنید :-& :-& :-& X-( X-( X-( :-& :-& :-&
                  آقای زمانی عزیز تو کل سایت هر چی آمپ دیدی میخوای بسازی؟نه برای شما سخته راه انداختن این مدار چون تجربه کافی نداری.یه نگاه به مدار نگاه کن اول
                  میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

منظورت از 2 روز کارکردن چیه ؟ یعنی 48 ساعت داشت کار میکرد ؟ oo:
                    من میخوام دریاور هاشو یک ترانزیستور دیگه بزارم با مشورت یک بنده خدایی , متجه نشدی مشکل سوخت از کجا بوده ؟
                    میشه آدرس کامل تاپیک پروژه ی این مدار تو اون سایتی که بالا دادی رو بزاری ؟
                    خواهش میکنم

نه منظورم روزی 4یا5 ساعت :mrgreen:
                    راستش پارسال هر کاری کردم درست نشد :sad: تنها آزمایش جایگزین کردن ترانزیستور ها و ماسفت های اصل بود
                    که انجام ندادم و رفتم سراغ آمپلی های بدون تنظیم.
                    اتفاقا خود طراحش هم در همون انجمن گفته که ماسفت ها حتما باید اصل باشه Vishey یا IR که بهترین IR هست

این هم تالار همین آمپ در انجمن www.diyaudio.com :
                    http://www.diyaudio.com/forums/solid...velopment.html

طراحش : quasi هست.

393 صفحه داره :mrgreen: از همون صفحه نخست بخون .

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS 500 - CLASS AB

سلام.یه. مدار امپ برای ماشین میخوام به نظر اساتید محترم چه مداری رو انتخاب کنم .اینایی که تو مغازه ها میفروشن زده 2000یا3000وات ولی طی مطلاعاتی که تونت داشتم 3000وات اولا با برق ماشین جواب نمیده دوما صدای خیلی زیادی داره که این امپا اینقدر صدا رو ندارن.ممنون میشم راهنماییم کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه سوال دیگه اینکه توان اسمی چه فرقی با توان حقیقی داره وچرا توان اسمی رو میزنن.وکلا کاربرد این توان اسمی چیه.منظورم روی امپها وبلنگوها هست.وقتی یه ساب ووفر300وات قدرت واقعی داره چرا روش زده مثلا 1000وات

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 500 وات با کیفیت بسیار بالا

نوشته اصلی توسط سام سیروس نمایش پست ها
                        قربونت تو هم عزیزی :agree:

من این 500 وات رو هنوز شروع به ساخت نکردم ولی 350 وات همین مدار و که حتما تو همین (آمپلیفایرهای مدار گسسته)
                        دیدی ، ساختم و جواب نازی هم گرفتم پس قطعا این هم مثل همون جواب میده .

فقط اگر خواستی بسازی حتما حتما قطعات خوب بگیر .
                        مقاومت های نیم وات 1% باشند
                        خازن ها هم ترجیحا MKT البته اون پیکو فاراد ها سخت گیر میاد من هم از سر اجبار عدسی گذاشتم
                        ولی دارم میگردم که MKT پیدا کنم ولی 100 نانو ها فراوان پیدا میشن
                        از هیت سینک بزرگ استفاده کن حتی اگر بودجه زیاد در نظر گرفتی از المان خنک کننده استفاده کن
                        من خودم برای 350 و 200 وات همین مدل از دو عدد المان خنک کننده استفاده کردم عالی جواب داده
                        چون همانطور که میدونی ماسفت بهترین عملکرد را در دمای 25 درجه سانتیگراد دارد
                        خدا وکیلی دمت گرم با این اطلاعاتت ک اشتراک میزاری بعضی از مردم حسودیشون میشه چیزایی ک میدوننو ب اشتراک بزارن.کمتر از یماه دیگه میسازمش

دیدگاه

داداش ی ماهم شد چار ماه.خیلی هزینه میخواد براساختش تا الان حدود 80 درصد برد تکمیله چیزی ک اذیت میکنه ققیمت بالای خازن 10000 میکروه تا لان خیلی هزینه کردم براش شما اطلاعاتت بیشتره،میخواستم بدونم لازمه هشتا 10000 میکرو برا کار بزارم؟؟؟ توی توضیحات پاور نوشته ک nmos 500 requres to double capacitors
                          ممنون میشم نظر دوستانو بشنوم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ی سوال دیگه تو بخش پروتکشن مدار هیچ اطلاعاتی برای ترانزیستورای q1 تا q5 نزده شما تو مدار پروتکشن چی جاشون کار میزارید؟؟؟

دیدگاه

درود بر شما
                            از اصل بودن همه ترانزیستورهای درایور و بخصوص ماسفت های قدرت اطمینان پیدا کن
                            وگرنه مدارت شاید یک مدت کوتاه کار کنه و بسوزه... هیتسینک هم که گفته بودم باید بزرگ باشه
                            از فن هم بهره بگیر...
                            از یک جفت خازن هم میشه استفاده کرد ولی برای ساب ووفر یا بیس کم میاری
                            بهتره 2 جفت یعنی 4 تا خازن 10 هزار بزاری اگر کم بود اضاقه کن 8 تا دیگه بهترین حالت هست...
                            پاینده باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام سیروس نمایش پست ها
                              درود بر شما
                              از اصل بودن همه ترانزیستورهای درایور و بخصوص ماسفت های قدرت اطمینان پیدا کن
                              وگرنه مدارت شاید یک مدت کوتاه کار کنه و بسوزه... هیتسینک هم که گفته بودم باید بزرگ باشه
                              از فن هم بهره بگیر...
                              از یک جفت خازن هم میشه استفاده کرد ولی برای ساب ووفر یا بیس کم میاری
                              بهتره 2 جفت یعنی 4 تا خازن 10 هزار بزاری اگر کم بود اضاقه کن 8 تا دیگه بهترین حالت هست...
                              پاینده باشی
                              ممنون از اطلاعاتت داداش راسی من نمیدونم ترانزیستور های q1 تا q5 رو مدار بخش پروتکشن چی کار بزارم.خیلی ممنون میشم تو این زمیه هم کمکم کنی.شماتیکی چیزی.داداش من تازه واردم تقریبا تو این حرفه دستمو بگیر نیوفتمپروتکشن این مدار کارا هستش؟؟؟؟. راسی برا قضیه خازن ها اومدم سفارش بدم 10000 میکرو هر جا رفتم گفتن 20000 ب بالاست قیمتش
                              منم ناچاری 6800 میکرو جاگزین کردم ب تعداد 12 تا طوری ک کانال چپ و راست هر کدوم 6 خازن صافی ببره.اگ درست حساب کنم حدود 20400 میکرو میشه جایگزیین من
                              جدیدترین ویرایش توسط dhhzm; ۰۰:۳۸ ۱۳۹۶/۰۸/۱۲.

دیدگاه

درود داداش
                                خواهش میکنم
                                ترانزیستور ها برای همون پروتکشن هست که گفتی شماتیک در پایین

پروتکشن خوبی هست حساسیت بالایی هم داره تا جایی که یادم هست با 1.5 ولت DC هم عمل میکرد
                                آره 10 هزار گرون شده...
                                اتفاقا بد هم نشده که 6800 گرفتی
                                داداش من خودم شاگردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X