اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

help....دیتا شیت STK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : help....دیتا شیت STK

سلام.
    نقشه رو لطف میکنید.
    چرا 2 تا ولتاژ میخواد ؟؟؟ هر کدوم چند امپر باشن ؟؟؟
    تو دیتاشیتی که من دارم 2 تا دیود زنر داره که هیچ مقادیری واسشون ننوشته.
    تشکر.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام
      زنر مشخص شده که سر راهه VL مقدارش 5.1 ولتهو برای جریانه ترانس این ای سی توانه کل تقسیم بر VL کن جریان بدست میاد چون VH جریانه درایو تامین میکنه و VL جریانه اصلی نیاز داره برایه VHو 500 میلی امپر کافیه
      موفق باشید

دیدگاه

1=پس vh سه امپر میخواد و vl پانصد میلی امپر.درسته ؟؟؟
        VH=2=اخرش 78 ولت درسته ؟
        VL=3=اخرش 48 ولت درسته ؟

این ولتاژ VL داستانش چیه ؟؟؟

تشکر.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام
          سوال اولت جوابش اینه که vh به 500 میلی امپر نیاز داره
          سوال دوم و سومت درسته اما در دیتا شیته stk411-240 زده که برای 8 اهم vh=54 و vl=33 ولت مثبت و منفی
          و برای 4 اهم vh=43 و vl=25 ولته مثبه و منفی
          دیتاشیت ای سی ببین متوجه میشی که ولتاژ vL به ترانزیستورهایه قدرت وصل شده و بار روی VL هست
          جریانه vl = توانه هرکانال 120 واته جمع دو کانال میشه 240 وات پس 240 وات باید تقسیم بر ولتاژ بشه که برای 4 اهم بهتره 5 امپر با شه و برای 8 اهم 4 امپر برایه vl .
          موفق باشی

دیدگاه

سلام و درود به همه لطفا اگر ممکنه مدار را برای بنده هم بفرستید ک منم بسازم سپاس

دیدگاه

سلام ببخشید من مدارش و دارم مال ظبط سامسونگ مدل ۴۸۰۰وات اما نمی دونم سیمهای ورودی برق و به کدوم سیمها وصل کنم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X