اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدارامپلی فایربراماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدارامپلی فایربراماشین

بنده توضیحاتی که دادم واسه اون بود که بدونین 100 واتو نمیتونین تحمل کنین..
    بعدشم با توجه به سوییچینگ شما یه 100 وات میتونین راه بندازین
    4.5 امپر..
    سیستم من 100 امپر
    توجه داشته باشین هیچ سوییچینگی نمیتونه این جریانو به ما بده
    بنظرم با توجه یه امکاناتی که دارین با سوییچینگ در دستتون یه 100 وات واسه ساب باید بسازین که اگه خواستی یت نقشه میدم
    و یه 4 تا هم امپیلی 50 وات مونو با ic tda 1562
    خوب چیزی ام ازش در میاد
    . ترسو پرخاش میکند .
    و
    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

اینم یه شماتیک بچگانه
      حالا تو این بین فیلتر ساب و کراس اور بزاری و تون کنترل
      نقشه های امپلی ها رو هم دارم
      فقط من رو سوچیینگه 35 0 35 4 امپر حساب باز کردم
      . ترسو پرخاش میکند .
      و
      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
        بنده توضیحاتی که دادم واسه اون بود که بدونین 100 واتو نمیتونین تحمل کنین..
        بعدشم با توجه به سوییچینگ شما یه 100 وات میتونین راه بندازین
        4.5 امپر..
        سیستم من 100 امپر
        توجه داشته باشین هیچ سوییچینگی نمیتونه این جریانو به ما بده
        بنظرم با توجه یه امکاناتی که دارین با سوییچینگ در دستتون یه 100 وات واسه ساب باید بسازین که اگه خواستی یت نقشه میدم
        و یه 4 تا هم امپیلی 50 وات مونو با ic tda 1562
        خوب چیزی ام ازش در میاد
        ممنون دوست عزیزبابت راهنماییت
        بنده قصددارم امپلی 200وات بسازم یعنی دوتا100وات کاریم باساب ندارم بلندگوهام دوتاخربزه ای پایونردارم دوتام مارشال
        حالاخودتون بهترمیدونین چه امپلی مناسبه سوئیچینگم خواست نقششوبزاریدبه کمک شمامی سازم.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
          ممنون دوست عزیزبابت راهنماییت
          بنده قصددارم امپلی 200وات بسازم یعنی دوتا100وات کاریم باساب ندارم بلندگوهام دوتاخربزه ای پایونردارم دوتام مارشال
          حالاخودتون بهترمیدونین چه امپلی مناسبه سوئیچینگم خواست نقششوبزاریدبه کمک شمامی سازم.
          فدات
          عزیز مشخصات سوییچینگتو دقیق بده تا نقشه بدم
          والا من تو کار سوییچ نیستم
          اگه بتونی 2تا سوییچینگ 35 0 35 که 4.5 5 امپر بدن رو بسازی یه چیز خوب واست سراغ دارم
          . ترسو پرخاش میکند .
          و
          قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
            فدات
            عزیز مشخصات سوییچینگتو دقیق بده تا نقشه بدم
            والا من تو کار سوییچ نیستم
            اگه بتونی 2تا سوییچینگ 35 0 35 که 4.5 5 امپر بدن رو بسازی یه چیز خوب واست سراغ دارم
            ممنون الان یکی دارم می سازم دوبل 40ولت اگه بااین می تونه کارکنه مداروبزارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-

اگه پیشنهاد منو میخوای 2 تا 100 وات بساز واسه باندای میدرنج و توییترت یه 100 واتم واسه یه تک ساب
              اینم توجه کن که خیلی سنگینه هزینه ها من یه 5 متر سیم خریدم 250 هزار که بتونه 100 امپرو تحمل کنه
              یه مسئله دیگه ام هست اینه که داری از سوئچینگ استفاده میکنی؟
              خروجیش تا چند امپر رو ساپورت میکنه؟
              من مدار خوب زیاد دارم
              اقا چند تا مدار امپلی با مدار تغذیش بهم میدید؟ واسه ساب میخوام.100 وات واقعی واسم کافی هست فقط هزینش تا حد ممکن پایین باشه

دیدگاه

باسلام خدمت همه دوستان و تبریک سال نو
                دوستان لطف کنید هر کدومتون که یه مدار جمع و جور از لحاظ سایز واسه ماشین که مدارسوییچینگش هم رو خودش باشه و تست شده باشه برای من قرار بدین. در مورد توان اگه 100 وات 4 اهم باشه کفایت میکنه.
                ولتاژش طبیعتا بیشتر-مساوى 35 دوبل باشه. با تشکر.

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  باسلام خدمت همه دوستان و تبریک سال نو
                  دوستان لطف کنید هر کدومتون که یه مدار جمع و جور از لحاظ سایز واسه ماشین که مدارسوییچینگش هم رو خودش باشه و تست شده باشه برای من قرار بدین. در مورد توان اگه 100 وات 4 اهم باشه کفایت میکنه.
                  ولتاژش طبیعتا بیشتر-مساوى 35 دوبل باشه. با تشکر.
                  سلام
                  دوست عزیز می خوای مونوباشه یااستریو؟اگه مونومی خوای یکی توانجمن گذاشتم 250واته سوئیچینگشم روشه.

دیدگاه

مونو میخوام اگه استریو هم باشه مهم نیست . برای ساب ووفر میخوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                      درود داداش NN20 چه خبر کجا بودی چند وقته نیستی دلمون برات تنگ شده بود
                      سال نوت هم مبارک
                      چه خبر از کلاسD هات هنوز کار میکنن :mrgreen:یکی از همونا بساز با اون سوچینگ 900واتی که من قرار بود بسازم که هنوز وقت نشده :angry:
                      Fail Never
                      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                        سلام
                        اگه واسه ساب می خوای یه 200واتی بایستی درنظربگیری این لینکی که گذاشتم یه مدارتوش هست که مونوهستش 250واتم قدرتشه منتهی بایستی تغذیش تقویت بشه واسه سابم بایستی یه فیلتردرست درمون بهش اضافه بشه.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105256.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                          سلام
                          اگه واسه ساب می خوای یه 200واتی بایستی درنظربگیری این لینکی که گذاشتم یه مدارتوش هست که مونوهستش 250واتم قدرتشه منتهی بایستی تغذیش تقویت بشه واسه سابم بایستی یه فیلتردرست درمون بهش اضافه بشه.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105256.0
                          خیلی ممنون ، اگه نسخه کامل مدار هم کسی داره ممنون میشم قرار بدین ، که نمونه شرکتی باشه و فیلتر هم داشته باشه(روی یه برد)

نوشته اصلی توسط jooly
                          درود داداش NN20 چه خبر کجا بودی چند وقته نیستی دلمون برات تنگ شده بود
                          سال نوت هم مبارک
                          چه خبر از کلاسD هات هنوز کار میکنن :mrgreen:یکی از همونا بساز با اون سوچینگ 900واتی که من قرار بود بسازم که هنوز وقت نشده :angry:
                          جولی جان یکم گرفتار بودم،کلاس دی که قدرتش حرف نداره، چند تا ساب باهاش داغون کردم با تغذیه دوبل 65 ولتی تو پیک تا 55 ولت میفرسته تو بلندگو. اما هنوز فیلترش به دلم نمیشینه.
                          یه جا یه ساب دوتایی 18 اینچ دیناکورد دیدم که رو دو حالت دو کانال 8 اهم و یک کانال 4 اهم میشه به آمپ وصلش کرد. دوست دارم به اون وصلش کنم ولی حیف که خیلی خیلی گرونه . تازه یه سیستم داره که اگه توان خروجی آمپ در حدی باشه که بخواد سابو خراب کنه ، با تقسیمات مقاومتی به طور اتوماتیک توان تحمیلی به سابو کم میکنه. مدلش dynacord sub 18 هستش.
                          مدار این آمپو میخوام هم یکپارچه باشه هم جمعو جور مثل شرکتیا.

دیدگاه

سلام
                            این مدارو هم من پیدا کردم . با آی سی هستش و چون برای یه ساب کوچیک میخوام ، و قراره فرکانسای پایینو تقویت کنه ، دیستورشن ، برام زیاد مهم نیست. (در مقایسه با مدارگسسته)
                            ممنون میشم اگه نظرتونو راجع به این مدار با من در میان بگذارید.
                            یک تکه بودن مدار از لحاظ آمپ،فیلتر و سوییچینگ و سایز کوچک نظر منو جلب کرده.

http://320volt.com/wp-content/uploads/2011/06/tda7294-bass-araba-anfisi-tl494-smps-besleme.rar

http://mdiy.pl/samochodowy-wzmacniacz-subwoofera-100w/?lang=en

دیدگاه

ببین دوست عزیزیه چیزدرموردفیلتربگم تاالان خیلی ازبچه های انجمن فیلترساختن ولی هیچکدوم درست حسابی فیلترنمیکردبه غیریکیشون که خیلیاازش راضی بودن اینم فیلترش هیچوقت نمی تونه قشنگ جواب بده بایستی یه فیلتردرست حسابی واسش بزاری.

دیدگاه

درووود ب همگی.
                                دوستان من ی راه حل تقریبی دارم برای فیلتر اخر کلاس دی ها.
                                من با دوتا فرمول کوچیک حساب کردم دیدم فیلتر irs900رو فرکانس بکو نیم کیلو ساخته شده.
                                حالا پیشنهاد من اینه ک ما خودمون با کمک همدیگه ی فیلتر مناسب براش طراحی کنیم ک کار سختی نیست.طوری ساخته بشه ک فشار کمتری رو سلف باشه.
                                فک میکنم عملی باشه.باز دوستان نظرشونو بگن.
                                البته ببخشید ک تو این تالار مطرح کردم.اگ دوستان تایید کنن ی تالار جدا براش درس میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X