اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدارامپلی فایربراماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدارامپلی فایربراماشین

اقای امپراطور شما چرا از تغذیه دویست واتی ک با ترانس پاور کامپیوتر کار میکرد درست نمیکنی.خیلی از بچه های انجمن درس کردن و ج داده.باز میل خودتون :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
      اقای امپراطور شما چرا از تغذیه دویست واتی ک با ترانس پاور کامپیوتر کار میکرد درست نمیکنی.خیلی از بچه های انجمن درس کردن و ج داده.باز میل خودتون :rolleyes:
      خوبی داداش
      این تاپیک مال خیلی وقت پیشه الان تقریباکارم شده ساخت امپ ماشین یعنی سفارش میگیرم اون 200وات و600وات واولشوخودم ساختم به هیچ دردی نمی خورن یه 600وات توانجمن منابع تغذیه گذاشتم طراحیش کامله راحتم میشه توانشوافزایش دادخواستی یه سربهش بزن.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام دوستان من تازه واردم :icon_razz:
        چندین ماهه دارم دنبال یه امپلی فایر حدود 60 وات برا ماشین میگردم و مشکل اصلیم این بود که باطری ماشین دوازده ولت است لطفا راهنمایی کنید.
        ممنون.
        چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

دوست عزیزبا12ولت باطری ماشین نهایت می تونی 40وات بگیری که اونم اکثرپخشای ماشین دارن واسه توان بالاتربایستی به فکرساخت سوئیچینگ باشی.
          موفق باشی.

دیدگاه

سلام ماشاالله مطالب اینجا چقدر دل نشینه
            اقا من یه سوال دارم ببخشید اما یکم از موضوع اصلی جاده خاکیه
            اقای NN20 لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میتونم IRS3000 رو راه اندازی کنم ؟؟؟؟
            موافق هستید یه تایپیک جدید بزارم و راهنمایی های لازم رو جهت ساخت این امپ رو در اختیارمون بزارید؟؟؟
            یه سوال دیگه شما که هسته فیلتر خروجی کلاس دی رو با چی پیچیدید کیفیتش خوب هست ؟؟؟
            چون تا اون جایی که تحقیق کردم هسته قرمز مشکی پودر اهن گیر نمیاد و حتی ترانزیستور هاش که به اسم FDA69N30 هست هم همین طور لطفا کمکم کنید
            در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
            گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام . مداری که چند تا پست بالاتر مد نظرم بود، ساختم.
              خیلی خوب جواب میده. هسته ترانس etd 34 استفاده کردم. و چون پخش خودرو خودش یه فیلتر قابل تنظیم باکیفیت داره ، نیازی به فیلتر ساب هم نیس، گرچه خودش یه نیمچه فیلتری داشت.
              نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
              سلام ماشاالله مطالب اینجا چقدر دل نشینه
              اقا من یه سوال دارم ببخشید اما یکم از موضوع اصلی جاده خاکیه
              اقای NN20 لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میتونم IRS3000 رو راه اندازی کنم ؟؟؟؟
              موافق هستید یه تایپیک جدید بزارم و راهنمایی های لازم رو جهت ساخت این امپ رو در اختیارمون بزارید؟؟؟
              یه سوال دیگه شما که هسته فیلتر خروجی کلاس دی رو با چی پیچیدید کیفیتش خوب هست ؟؟؟
              چون تا اون جایی که تحقیق کردم هسته قرمز مشکی پودر اهن گیر نمیاد و حتی ترانزیستور هاش که به اسم FDA69N30 هست هم همین طور لطفا کمکم کنید
              برای این آمپ هم هسته ETD39 جواب میده و هم RM14 من از RM استفاده کردم ولی هر دو رو امتحان کردم. با اسکوپ اگه پیچیده بشه و یه نیم میل گپ هم داشته باشه صدای بدی نمیدن. منتها بازم ایده آل نیست. البته من اسکوپ ندارم و با صدا پیچیدم . اما برای فرکانسا پایین در صورت استفاده از ساب، عالی عمل میکنه و با تغذیه دوبل 70 ولتی و دو جفت IRFP250 ، نیازی به هیت سینک هم نیس، هسته هم نهایتا 30-35 درجه میشه.
              فیلترو با دست پیچیدم، بهتره از چند رشته سیم نازکتر بجای یه رشته ضخیم تر استفاده کنید.
              برای تغذیه ی مدار درایور هم میشه از یه سوییچینگ 12 ولتی کوچک استفاده کرد. من از رگولاتور ترانزیستوری با زنر استفاده کردم که از همىون تغذیه اصلی استفاده میکدر ولی زیاد دوام نداره و گرمای زیادی تولید میکنه . میشه از یه سوییچینگ فری ولتاژ استفاده کرد که بشه بهش از خط تغذیه آمپ برق داد ، ولی باید حتمآ مدارشو دید که اولیه و ثانویه مدار از هم کاملآ ایزوله باشن. اینا مهم نیس
              اصل کار اینه که قبل از راه اندازی چک کنی که همه قطعات درست و با مقدار صحیح لحیم شدن و جایی رو برد قطعی یا اتصالی نداره.
              درسته ممکنه که شوق داشته باشی زود راش بندازی اما تعمیر مدار خراب ی که هنوز کار نکرده اعصاب خورد کن تر از چک کردن و وقت گذاشتن روی مدار سالم قبل از تست هستش.
              با ولتاژ پایین تر تست کن البته در حدی که مدار راه بیوفته.
              از مقاومتای پر وات برای محدود کردن دو ریل تغذیه استفاده کن تا در صورت مشکل مدار کمنر آسیب ببینه
              از درست بودن مدار تغذیه و قطبا کاملآ مطمئن باشید . ممکنه پیش پا افتاده باشه ولی به هر حال احتیاطه.
              گیت ماسفتا حتمآ چک بشه که به درایور وصله ( البته بینش یه مقاومت 100 اهم ممکنه باشه که اهمتر 100 و نشون میده) چون اگه گیت حتی یکی از ماسفتا به أی سی درایور وصل نباشه وقتی برق بدی درین و سورسش اتصال کوتاه میشه و هم بقیه ماسفتا رو میسوزونه و هم درایورو و هم دیودای سر راه گیت همه ماسفتا.
              سوالی بود تا اونجایی که بلد باشم جواب میدن . البته اساتید بزرگ بهتر میتونن از من کمک کنند.
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلام دمت گرم nn20 جان کارت بیسته
                این هسته ها تو بازار گیرم میاد؟؟
                قیمت هاشون چقدره ؟
                ببخشید منظورتون از گپ متوجه نشدم که کار گپ چی هست و یه توضیحی دربارش بدید ممنون :redface:
                در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

منظور از گپ فاصله هوایی هست که در هسته باید ایجاد کنی

دیدگاه

بله منظورم فاصله هوایی بود. هسته ها هم گیر میاد . قیمتشون هم برای مدلای چینی زیر 5 تومن و برای آلمانی زیر 12 تومنه .
                    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                      دوست عزیزبا12ولت باطری ماشین نهایت می تونی 40وات بگیری که اونم اکثرپخشای ماشین دارن واسه توان بالاتربایستی به فکرساخت سوئیچینگ باشی.
                      موفق باشی.
                      سلام
                      میشه یهمدار بدی امپ همراه با سوئیچینگ قدرت هرچی بیشتر باشه بهتر مثلا100وات استریو50+50
                      ممنون
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سوئیچینگ توبخش مدارات تغذیه هست امپم برحسب نیازت یکی انتخاب کن.

دیدگاه

سلام بچه ها
                          این آمپلی رو خواستم بسازم و اینکه pcb هم زدم بعد یهو شک کردم که مدار خوبیه یا نه؟ کسی ساختتش؟ازش اطلاعی دارین؟
                          اگر هم موافقید واسش یه تاپیک جدید بسازیم؟ شرمنده که اینجا مطرح کردم . گفتم شاید به این تاپیک ربط داشته باشه.
                          اینم لینکش
                          http://320volt.com/en/rms-250w-oto-amfisi-jblfiltre-smps-ei35-sg3525/

دیدگاه

دوست عزیزواسه این مداریه تاپیک زده شده سوالتواونجامطرح کن.
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105256.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X