اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

STK4392 و STK402-090

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

STK4392 و STK402-090

سلام دوستان
    کسی PCB خوب برای آیسی STK4392 داره ؟
    من هر چی گشتم پیدا نکردم اگه میشه یه PCB خوب و یه شماتیک قشنگ بزارید .
    ممنون از همکاریتون . :job: :nice:
    به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
    سنکا
    انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
    اپیکتتوس

پاسخ : STK4392

دوستان من دو تا شماتیک پیدا کردم ولی فکر کنم مثل هم باشن فقط اولیه یه خورده جمع و جورتر زده اگه میشه نظر بدید :

راستی من STK4392رو 3500تومن خریدم به نظرم ارزونه شاید از خرید قدیمش مونده باشه! الآن چقدر هست ؟
    به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
    سنکا
    اپیکتتوس

دیدگاه

درود بر شما
      این هم یک pcb باحال برای شما :mrgreen:
      http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali-elec1.persiangig.com/pcb_stk_4392_amplifier.rar
      موفق باشی
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
        درود بر شما
        http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali-elec1.persiangig.com/pcb_stk_4392_amplifier.rar
        موفق باشی
        آقا دستت درد نکنه . PCB تست شده به نظر میرسه درسته ؟ فقط بعضی از مقادیر یکم تغییر کردند یه نظر اساتید بهتره مثل دیتاشیت بزارم یا مثل این PCB ؟ :-??
        سنکا
        اپیکتتوس

دیدگاه

من یه دونه اش رو دارم حرف نداره . نمیخواد به خودت زحمت بدی و بسازی کیت امادش توی بازار میفروشن بعضی هاشم یه اکولایزر روش داره .

دیدگاه

داداش آمادش قیمتش چنده؟
            امتحان گرفتن گواهینامه داشتم ،افسر پرسید کجا دور زدن ممنوعه ؟
            گفتم تو رفاقت

دیدگاه

الان نمیدونم اخه گرون شده شش ماه پیش بدون اکولایزش رو حدود 10 تومن خریدم . خیلی خر کاره حدود 60 ولت بهش ورودی دادم اخ نگفت فقط دو خازن سر راه خروجیش هست با خازن های ولتاژبالاتر عوضشون کن چون مال من یکیش ترکید :biggrin: . برا ترانسش هم میتونی یه ترانس 24 ولت بخری و با یه مدار دو برابر کننده خروجیش رو به بورد امپلی فایر بدی .

دیدگاه

که اینطور :-? پس بریم آمادش رو بخریم بزنیم تو کار مردم آزاری
                گفتم تو رفاقت

دیدگاه

این که سسوله برو دنبال stk4192 اون شاخه ولی بپا تقلبی بهت نندازن وقتی بورده رو خواستی بخری تعداد پایه هاشو بشمار به دوستم به اسم این یکی انداخته بودند دوتا پایهاش کم بود !!!!!
                  ولی این رو هم بگم تغذیه اش باید دوبل باشه و حواست باشه بلندگو رو نسوزونه :biggrin:.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                    درود بر شما
                    موفق باشی
                    دوستان انگار این PCB یه مشکل داره
                    اونم این که جای پایه های 7 و 9 رو برعکس زده . یعنی پایه 7 که مستقیم به مثبت تغذیه وصل میشه به مقاومت 100 اهم وصل شده (به جای پایه 9) و پایه 9 مستقیم به تغذیه مثبت وصله .
                    فکر کنم باید جای اون ها رو عوض کنم :angry:
                    به نظر شما اشکال دیگه ای نداره ؟؟؟ لطفا زود تر اشکالات رو بگید می خوام برم بسازمش . :!!
                    سنکا
                    اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yusef12
                      این که سسوله برو دنبال stk4192 اون شاخه ولی بپا تقلبی بهت نندازن وقتی بورده رو خواستی بخری تعداد پایه هاشو بشمار به دوستم به اسم این یکی انداخته بودند دوتا پایهاش کم بود !!!!!
                      ولی این رو هم بگم تغذیه اش باید دوبل باشه و حواست باشه بلندگو رو نسوزونه :biggrin:.
                      فعلا دارم یه 150 واتی درست می کنم که فکر کنم 80 وات میشه ازش گرفت توی تابستون stk4192 رو درست می کنم
                      گفتم تو رفاقت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                        دوستان انگار این PCB یه مشکل داره
                        اونم این که جای پایه های 7 و 9 رو برعکس زده . یعنی پایه 7 که مستقیم به مثبت تغذیه وصل میشه به مقاومت 100 اهم وصل شده (به جای پایه 9) و پایه 9 مستقیم به تغذیه مثبت وصله .
                        فکر کنم باید جای اون ها رو عوض کنم :angry:
                        به نظر شما اشکال دیگه ای نداره ؟؟؟ لطفا زود تر اشکالات رو بگید می خوام برم بسازمش . :!!
                        مدار رو miroor کن درست میشه چون مدار دقیقا L/R قرینه ی هم هستن
                        با اتو چاپ میکنی ؟؟ اگه با اتو چاپ میکنی MIROOR که کردی بعد چاپ کن
                        البته فقط MIROOR رو برای این که جای پایه هاش درست بشه میکنی یا این که جای همون پایه ها رو عوض کن دیگه نمیخواد MIROOR کنی :bye
                        Fail Never
                        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام
                          یه سوال دیگه داره مخ منو میخوره : اگه خازن های خروجی رو برعکس بزنیم چیمیشه ؟ مثلا اگه به جای منفی طرف بلندگوها ، مثبت رو طرف بلندگوها بزنم چیمیشه آخه این دوتا شماتیک ها و PCB که آقا jooly گذاشتند فرق داره . البته دوتا شماتیک باهم فرق دارند و به نظرم PCB مشکل نداره و مطابق دیتاشیت اصلی هست. :read:
                          راستی آقاjooly پی سی بی رو خودتون طراحی کردید ؟
                          سنکا
                          اپیکتتوس

دیدگاه

چیزی نمیشه فقط بعد از یه مدت خازنها میترکند.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوباره سلام
                              ساختمش :wow: کارکرد و خیلی هم خوب کارکرد :applause:
                              صداش خوبه خیلی از TDA بهتره
                              حتی با برق45 ولت داغ نمیکرد ... یه بار حواسم نبود بدون هیتسینک روشن بود با برق45 ولت ، بعد یکی دو دقیقه فهمیدم و خاموش کردم با اینکه تو اون مدت کارمیکرد ولی باز هم خیلی داغ نشده بود و قابل تحمل بود .
                              تو صداهای کم هم صدا بسیار واضح بود . یه جورایی مثل گسسته هست ، هرچی ولتاژ بالاتر میره هم کیفیت و هم قدرت بالا میره تا حدی که با ولتاژ45 ولت خروجی کامپیوتر کاملا نمیتونست اشباعش کنه و یه پری میخواست .
                              ولی به نسبت اسمش خیلی قدرت داره 15وات واقعی که این باشه پس 100 واقعی چیه ؟؟؟؟ :eek: oo:
                              حتما شیشه ها کاملا خورد میشه و عملیات تخریب صورت میگیره

و درآخر از همه دوستانی که کمک کردند به خصوص jooly جون که زحمت PCB و سوالات رو هم کشیدند واقعا ممنونم . :applause:
                              سنکا
                              اپیکتتوس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X