اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در خرید "کیت آماده" آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در خرید "کیت آماده" آمپلی فایر

خیلی جالبه منم که چند بار پیگیر شده بودم به من گفته بودند ایمیل توهین آمیز برامون ارسال کردید. ... خلاصه شگرد کلاهبرداریشون این طوریه دیگه اتفاقا" منم یکی از دوستام تو شیراز دنبال آدرسش رفت ولی چیزی پیدا نکرد.

دیدگاه

منم قبلاً دیده بودم که مدارات جالب و فریبنده ای دارن . یه مدت شدیداً زده بود به سرم که کارت رو بکشم
      اما از وقتی که این تاپیک رو دیدم از این کار منصرف شدم .

ممنونم از بابت اطلاع رسانی

فقط نمیدونم چرا پلیس سایبری با بانیان اینجور سایتهای کلاه بردار مبارزه نمیکنه جای بسی تاسف داره

دیدگاه

سلام خسته نباشید،من یه چند بار میخواستم از همین سایت مذکور خرید کنم ولی حس درونم بهم میگفت نکن تا اینکه فهمیدم همه ی امپلی فایر هاش از سایت 320ولت کپی برداری شده برای همین منم امپلی فایر های مورد نیازمو از 320ولت دانلود کردم و قطعات مورد نیازمو از فروشگاه اینترنتی ایران میکرو خریداری کردم اجناسم با تیپاکس یه هفته ای به دستم رسید،حالا خودم امپلی فایر هامو ساختم و ازشون لذت میبرم.
        اگر در الکترونیک تجربه دارید،توصیه میکنم اصلا از کیت استفاده نکنید.حتی اگر هم شده،با پروتیوس فیبرتون رو طراحی کنید و خودتون بسازیدش.
        ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

اسپیکر کامپیوتر با کمی تغییر
          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 3lectro
            سلام

بنده به دنبال یک کیت آمپلی فایر قدرت (برای استفاده ی خانگی ) برای ساب TS-W305F Pioneer هستم که وات 300 RMS و Peakش هم 800 وات هست.

یه مدت بدنبال نمونه های مشابه آمپلی فایر های Dayton Audio و Bash گشتم ولی چیزی پیدا نکردم به همین خاطر گفتم یک کیت اماده خریداری کنم. دانشمند کیت یک سری آمپلی ماسفت داره که من 400 واتش (http://dkit.ir/index.php?productID=54) رو انتخاب کردم فقط مشکل اینه که جواب ایمیل نمیدن شماره موبایلها هم همه مسدود شدن! من هم تهران هستم اونا شیراز.

من هم جایی دیگه ای رو نمی شناسم که اینچنین آمپلی فایر هایی رو بفروشه. دوستان اگه مکان معتبری می شناسن که اینجور آمپلی فایر هارو بصورت ترجیحآ "مونتاژ و تست شده" بفروش می رسونه لطف کنن معرفی کنن.

پاساژ توکل طبقه اول ایران کیت
            میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

اگر محدودیت مالی ندارید وب سایت دی جی کالا امپلی فایرهای خوبی در سایتش داره (برای خودرو) و یه چیز کامل و خوبی باید باشه
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X