اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال بلندگو شیپوری به آمپلی فایر؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه اتصال بلندگو شیپوری به آمپلی فایر؟؟؟؟

با سلام
    میخوام چند تا(2-3) بلندگو شیپوری رو (مدلی که برای مساجد استفاده میشن 4-8 اهم و 35 تا 70 وات) به یک امپلی فایر با قدرت 360 تا 720 وات وصل کنم.

آیا امکانش هست یا باید تعداد یا وات بلندگو ها رو بیشتر کنم؟

چه نوع ترانس مچینگی مناسبه برای ابن کار؟
    ممنون....

پاسخ : نحوه اتصال بلندگو شیپوری به آمپلی فایر؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط mahmood.micro
    با سلام
    میخوام چند تا(2-3) بلندگو شیپوری رو (مدلی که برای مساجد استفاده میشن 4-8 اهم و 35 تا 70 وات) به یک امپلی فایر با قدرت 360 تا 720 وات وصل کنم.

آیا امکانش هست یا باید تعداد یا وات بلندگو ها رو بیشتر کنم؟

چه نوع ترانس مچینگی مناسبه برای ابن کار؟
    ممنون....
    سلام
    اگر آمپلی فایرتون خروجی 0 و 100 ولت رو داشته باشه میتونید این کار رو انجام بدید ( به شرطی که کنار هر یونیت یک ترانس مچینگ وصل کنید )
    اگرم بخواهید بدون ترانس به خروجی اهمی وصل کنید باید طوری یونیت ها رو سری موازی کنید که آمپدانس نهایی اونها حداقل 4 اهم باشد همچنین مواظب باشید صدا رو زیادبالا نبرید وگرنه سوختنش حتمی است

دیدگاه

خروجی 0 و100 ولت داره
      برای این آمپلی فایر که قدرتش بالاس (360-720 وات) چه نوع ترانس مچینگ باید به کار ببرم(یا از کدوم خروجیش باید استفاده کنم)

یه نکته دیگه....
      دو بلندگو با اهم و وات برابر رو اگر موازی ببندیم: وات دو برابر و اهم نصف میشه
      دو بلندگو با اهم و وات برابر رو اگر سری ببندیم: وات نصف و اهم دو برابر میشه
      درسته؟؟؟؟

میشه اهم بلندگو را با اهم متر اندازه گرفت؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میکرو الکترونیک
        خروجی 0 و100 ولت داره
        برای این آمپلی فایر که قدرتش بالاس (360-720 وات) چه نوع ترانس مچینگ باید به کار ببرم(یا از کدوم خروجیش باید استفاده کنم)

یه نکته دیگه....
        دو بلندگو با اهم و وات برابر رو اگر موازی ببندیم: وات دو برابر و اهم نصف میشه
        دو بلندگو با اهم و وات برابر رو اگر سری ببندیم: وات نصف و اهم دو برابر میشه
        درسته؟؟؟؟

میشه اهم بلندگو را با اهم متر اندازه گرفت؟؟؟
        اگر منظورتون از اینکه می فرمایید :
        چه نوع ترانس مچینگ باید به کار ببرم مارک هست باید بگم مارک خاصی سراغ ندارم فکر کنم مارک آزمون قبلا" گرفته بودم دقیقا" خاطرم نیست و خوب بود. تو خروجی ترانس چند تا سیم هست با رنگ های مختلف که مشخصات هر رنگ رو رو کاغذی که به بدنه ترانس وصل هست نوشته. ورودی این ترانس ولتی و چند خروجی اهمی نیز دارد.
        نکاتی هم که در مورد موازی کردن بلندگو فرمودید درسته. اما در مورد سری کردن وات هیچ تغییری نمیکنه .

دیدگاه

مطمئن هستید که در حالت موازی وات نصف میشه؟؟؟؟ من فکر میکنم وات تغییری نمیکنه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ممنون

دلایل سوختن مچینگ چی میتونه باشه؟؟
            آیا اگر به این امپلی فایر (360 -720 وات) فقط یک با دو بلندگو وصل کنیم (با مچینگ) مچینگ میسوزه؟
            یا به اندازه توانش از آمپلی وات میگیره؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نحوه اتصال بلندگو شیپوری به آمپلی فایر؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط ashk
              مطمئن هستید که در حالت موازی وات نصف میشه؟؟؟؟ من فکر میکنم وات تغییری نمیکنه.
              استاد حق با شماست مطلب فوق تصحیح شد.
              تو هیچ کدوم از حالات وات نصف نمیشه فقط در حالت موازی وات بیشتر میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میکرو الکترونیک
                ممنون

دلایل سوختن مچینگ چی میتونه باشه؟؟
                آیا اگر به این امپلی فایر (360 -720 وات) فقط یک با دو بلندگو وصل کنیم (با مچینگ) مچینگ میسوزه؟
                یا به اندازه توانش از آمپلی وات میگیره؟؟؟
                دوست عزیز
                تا بحال برای من سوختن ترانس مچینگ اتفاق نیفتاده. راستش دلایل سوختنش رو نمی دونم.
                به نظرم مچینگ به وات ارتباطی نداره چون سیگنال صوتی از طریق ولتاژ حمل میشه و در نهایت دوباره به اهم تبدیل میشه .
                اجازه بدید استاد اشک نظرشون رو مطرح کنند.

دیدگاه

2 نکته میتونه باعث سوختن مچینگ بشه. یکی اینکه ممکنه ولتاژ مچینگ با ولتاژ خروجی آمپلی یکی نباشه. مثلاً خروجی 100 ولت باشه ولی مچینگ 70 باشه.
                  دوم اینکه توان آمپ خیلی بالاتر از تحمل مچینگ باشه. ورودی مچینگ شما باید بتونه خروجی آمپلی رو تحمل کنه.
                  مارک این آمپلی چیه؟؟؟ من تا به حال آمپلی مچینگی با توان بیش از 120 وات ندیدم. یادمه اون قدیما فاراتل میزد. بعد هم بانیکو. ولی حداکثر 120 وات بودند.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ببخشید که دیر شد.

فکر کنم show بود ولی یادم نیست چه مارکی
                    ولی خروجیش مطمئنا (360 تا 720 وات) و همچنین خروجی اهمی و ولتی داشت.

دیدگاه

مچینگ برای فواصل دوره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

که مثلا اگه ما از خروجی 100 ولت امپلی بخوایم بدیم به هورن.

که مثلا اگه ما از خروجی 100 ولت امپلی بخوایم بدیم به هورن.

البته امپلیای اهمی نیاز به مچینگ ندارن فقط باید قدرتشو مهار کنید تا هورن پودر نشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X