اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم کردن امپدانس باند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کم کردن امپدانس باند

سلام
    من دوتا باند سوراند50وات آیوا دارم با امپدانس16وقتی به سیستمی که خروجیش با امپدانس4هست وصل میکنم خیلی ضعیفه و لذتی نداره،به نظرتون امپدانس را باموازی کردن با یه مقاومت دیگه میشه کم کرد؟جواب میده؟چطوری؟
    ببخشید اگه سوالم ابتداییه :redface: تو صوت سررشته ای ندارم
    ممنون

پاسخ : کم کردن امپدانس باند

نوشته اصلی توسط naparametry
    سلام
    من دوتا باند سوراند50وات آیوا دارم با امپدانس16وقتی به سیستمی که خروجیش با امپدانس4هست وصل میکنم خیلی ضعیفه و لذتی نداره،به نظرتون امپدانس را باموازی کردن با یه مقاومت دیگه میشه کم کرد؟جواب میده؟چطوری؟
    ببخشید اگه سوالم ابتداییه :redface: تو صوت سررشته ای ندارم
    ممنون
    تنها کاری که به نظرم میاد اینه که دو تا بلندگوهای 16 اهم رو موازی کنید که امپدانس نهایی اونها به 8 برسه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      تنها کاری که به نظرم میاد اینه که دو تا بلندگوهای 16 اهم رو موازی کنید که امپدانس نهایی اونها به 8 برسه.
      ممنون که جواب دادید :rolleyes:
      اینکار رو کردم فرقی نکرد،این قضیه مقاومتها میدونم ابلهانست ولی جواب نمیده؟

دیدگاه

دوست عزیز به چه دستگاهی وصل کردی توان امپت چقدره.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

یدونه کراس اور5کاناله ساخت یکی از دوستان با باند4اهم عالی جواب میده این سوراند منم تو سینما خانواده خیلی عالی هستندولی سوراند رو که به کراس اور میزنم خیلی کمه صداش
          کراس اور هم توی سراند با 4اهم50تا ار ام اس میده
          میخام ببینم هیچ جوری نمیشه این امپدانس باند رو کم کرد

دیدگاه

امپدانس رو نمیشه .
            اما مدار شما برای این بلندگو ضعیفه ....
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام عزیز
              برای تنظیم امپدانس خروجی از چوک استفاده میکنن
              زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

سلام
                یه راه دیگه هم داری استفاده از ترانس مچینگه
                ولی یوخده تلفات داره
                :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                میخای محاسباتشو بکنم برات؟؟؟؟؟؟
                کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
                «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
                «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassanenginer
                  سلام
                  یه راه دیگه هم داری استفاده از ترانس مچینگه
                  ولی یوخده تلفات داره
                  :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                  میخای محاسباتشو بکنم برات؟؟؟؟؟؟
                  میشه توضیح بدید دقیقا چطوری؟تلفات واقعی چقدره؟نمیخوام با محاسبات اذیت بشید ،حدودی بگید
                  ممنون

دیدگاه

تو باندهایی که تو سالن های ورزشی هست یه چوک هست
                    ورودیش 30-50 اهمه خروجیش 4 اهم میده
                    تلفاتش هم فکار کنم 70 درصد هست
                    این جواب کارتو میده
                    :wow:
                    کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
                    «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
                    «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

دقیقاً بر عکس گفتید. اون چوک که به ترانس مچینگ معروفه در ورودی 4 تا 8 اهم و در خروجی 500 تا 1000 اهم امپدانس داره. البته این مربوط به مچینگ داخل آمپلی است. مچینگ روی باند دقیقاً بر عکسه. امپدانس ورودی 1000 تا 500 اهم داره و خروجی 4 تا 8 اهم. ولی نکته مهم اینه که روی مچینگ یه ولتاژ 70 تا 120 ولت هم سوار میشه که وظیفه مچینگ دستگاه تولید این ولتاژ و وظیفه مچینگ باند حذف این ولتاژه که ما حصل این تغییرات افت کیفیت در صداست. این ترانسها برای مسیرهای طولانی کاربرد دارند وبرای ایشون نه کارایی دارند و نه مناسبند.
                      برای امپدانس 16 یا آمپ مخصوص لازم دارید یا قوی. ولی میتونید به یک ترانس پیچ خبره سفارش ساخت چک با ورودی 4 و خروجی 16 اهم رو بدید. چک های قرمزی کوچکی که یه زمانی توی بازار بود(الانم ممکنه پیدا بشه) دقیقاً همین کار رو میکنند ولی توان زیادی ندارند.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کم کردن امپدانس باند

نوشته اصلی توسط ashk
                        چک های قرمزی کوچکی که یه زمانی توی بازار بود(الانم ممکنه پیدا بشه) دقیقاً همین کار رو میکنند ولی توان زیادی ندارند.
                        جناب اشک فکر کنم منظورتون مورد موجود در لینک باشه :

http://iran-micro.com/product_info.p...oducts_id/2084
                        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

از همتون ممنون و ببخشید که من خودم دیر به دیر میام :rolleyes:
                          به نظر میاد که اون ترانس کلا منتفی هست،
                          جناب اشک منظور شما همون لینکی هست که دوست عزیزمون قراردادند؟و خود شما قبلا از این استفاده کردید؟ واز اونجا که سیستم صوتی وکراس اور هم دست ساز هست و مطمئنن ایراداتی داره احتمال داره نویز برای صدای خیلی بلند یا صدای خیلی کم ایجاد بشه؟
                          ممنون

دیدگاه

دقیقاً خودشه. بله احتمال داره.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X