اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال:تبدیل آمپلیفایر استریو به مونو ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال:تبدیل آمپلیفایر استریو به مونو ؟

یه سوال از اساتید دارم:

من دو تا آمپلیفایر دارم یکیش 100w دومیش هم 40w که هر دوش استریو هست،حالا سوال اینه که میشه دو سر آمپلیفایر 40w رو بهم وصل کنم و یک خروجی مونو ازش بگیرم ؟ ای سیش هم tda2005s هستش.
    100w هم stk4392 هست

پاسخ : سوال:تبدیل آمپلیفایر استریو به مونو ؟

2005 روی هم 20 وات و 4392 روی هم 30 وات حداکثر توانشونه. مهم مونو بودنشونه یه میخوای اینجوری توان بیشتری بگیری؟؟ اگر مونو میخوای کافیه ورودی ها با هم موازی بشه ولی اگر قدرت بیشتر میخوای باید بریج بشن.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ممنون!
      ولی من میخوام واسه یکیشون یه ساب وصل کنم،
      فقط میخوام بدونم میشه خروجی یکی از آمپ ها رو بهم وصل کرد که قدرتش بیشتر بشه ؟(ینی میخوام خروجی یکی بشه)
      واینکه اگه خروجی چپ و راست رو میشه همینجوری بهم وصل کرد؟ چه اتفاقی میوفته اونوقت؟
      ورودی ها روهم تو ورودی pre sub یکی میکنم.

دیدگاه

همونطور که گفتم برای یکی کردن خروجی ها باید مدار رو بریج کنید. در این صورت خط گراند از خروجی حذف میشه و دو سر مثبت خروجی هر دوآمپ رو باید استفاده کنید. نحوه بریج کردن رو قبلاً توضیح دادم بگردید پیدا می کنید.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

فک کنم بریج کردن با دو تا آمپ مجزا انجام میشه من فقط میخام دوسر یک آمپ رو یکی کنم!

دیدگاه

آمپلی استریو یعنی دو آمپلی مجزا دیگه.!!

دیدگاه

آقا مدیر من بخشو خیلی گشتم ولی توضیح کاملی در مورد بریج پیدا نکردم!

دیدگاه

ببخشید فقط همین سوال،اگه توی یه خروجی استریو فقط L و R به هم وصل بشن مشکلی پیش میاد؟
                انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                  تبدیل آمپلی فایر استریو به مونو که فرمودین با تبدیل آمپلی فایر مونو به استریو متفاوت هست؟ یعنی تبدیل از هر دو نوع میشه صورت بگیره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X