درود
دوست عزیزtda1562qبهترن گزینه هستش که تا70وات می تونی خروجی بگیری.
مداراتشم توانجمن موجوده. :job:
ممنون از تو دست عزیز آره با اونم کار کردم
ولتاژشم بیشتر ار 12 باشه مهم نیست فقط متقارن نباشه و اینکه روی 8 اهم 50 watt به بالا بده
1562 فکر کنم یه چیزی حدود 40 watt ماکسیمم رو 8 اهم بده
ولی بازم ممنون و تا الان بهترین گزینه خودمم همونه
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ییی :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
استاد اشک معروف تو تاپینگم نظر دادن
استاد ممنون از راهنماعی
من یه آمپ واسه ماشین میخواستم و چون شاغل هستم نمیتونم زیاد وقت بزارم
تو یکی از تاپینگ ها مازیار گفته بود با آی سی چنتا دیگه میشه ولتاژ رو زیاد کردو نیاز به سوئیچینگ نداره برای همین دنبال تغذیه تک هستم
تو فکر ساخت اینم اوفتادمhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75174.0
اگه اینو بسازم احتمالا میرم سراغ مازیتون
ولی بازم ممنون
درود بر شما دوست عزیز
چی شد راستی 600 واتی رو راه انداختی ؟؟؟ کار میکنه ؟؟
مال ما که با یک ترانس کار میکنه ولی وقتی ترانس دومی رو روش میزارم ولتاژ خروجی میشه 11 ولت و به شدت ماسفت ها داغ میشه
فکر کنم چون ترانس ها مثل هم نیست اینجوری میشه :angry:
10 تا پاور باز کردم هیچ کدوم مثل هم نبود ترانساش :cry2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
درود بر شما دوست عزیز
چی شد راستی 600 واتی رو راه انداختی ؟؟؟ کار میکنه ؟؟
مال ما که با یک ترانس کار میکنه ولی وقتی ترانس دومی رو روش میزارم ولتاژ خروجی میشه 11 ولت و به شدت ماسفت ها داغ میشه
فکر کنم چون ترانس ها مثل هم نیست اینجوری میشه :angry:
10 تا پاور باز کردم هیچ کدوم مثل هم نبود ترانساش :cry2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
اتفاقاترانس های منم عین هم نیست ولی کارکرداون ترانس دومی رواول به تنهایی بندازببین بازاونجوری میشه؟
احتمال داره اون ترانس دومی سوخته باشه عزیز.
نه ترانس درسته وقتی دو تا باهم میاد روی بورد خراب میشه
تکی درسته
والاازکجامیشه دوتاترانس شبیه به هم پیداکرد؟حروفی که روترانس نوشته بایستی یکی باشه؟یا...
بعدم اگه بایستی یکی باشه مال بنده که یکی نیست چطورجواب داد؟اینم بگم بنده ازقصدیکی ازترانس هاروکه مال پاورتوان بالابودگذاشتم.
جناب امپراتور
در لینکی که قرار دادید یعنی این :
http://320volt.com/200-600w-dc-dc-konvertor/
شما اون مداری که فقط از دو تا ماسفت و یک ترانس استفاده کرده رو ساختید تو عکس دیدم دوبل 50 میده درسته ؟؟؟
دیدگاه