اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

درود
    از دوستان عزیز یه سوال داشتم...
    میخواستم ببینم حداکثر ولتاژ چقدره؟
    و مثلا100 ولت دوبل میتونیم بدیم؟(چون تو یکی از صفحات دیدم یکی از دوستان 80 ولت(فکر کنم)دوبل داده بود)
    ایا قطعه ای نیاز به تغییر داره؟
    ممنون

دیدگاه

سلام
      من هم این مدار رو ساختم و داره خوب کار میکنه و مشکلی نیست ولی احساس میکنم قدرتش با اون ماسفتی که 4 تا IRFP250 داشت فرقی نمیکنه (نمیتونه یه 15 اینچی 8 اهم رو کامل پر کنه)
      یه مدار دیگه هم ساختم :micron 741D قدرتش خوبه ولی تو ضمیمه صدا یه خش خش خیلی ریزی داره و کیفیت رو پایین میاره . وقتی به بعضی از قسمت های مدار(مثلا بین کلکتور و امیتر ترانزیستور های درایو) دست میزنم صداش صاف و تمیز میشه ولی مدار شروع به داغ کردن میکنه . همه اتصالات و اینا درسته و هیچ فرقی با تصاویر و خود راهنما نداره ولی تو صدا یه خش خش ریز هست همیشه .
      چه ولوم کم باشه چه زیاد ولی رو ولوم کم محسوس تره.
      کسی میتونه کمک کنه؟!! چیزی به نظرش نمیرسه کسی؟
      این لینک هم برای خود سازندش هست که میفروشه این مدار رو : http://www.detex-audio.com/index.php?topic=4286.0
      مدارش خیلی ساده هست احساس میکنم یه چیزی کم داره. به خاطر همینه
      به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
      سنکا
      انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
      اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd نمایش پست ها
        سلام
        من هم این مدار رو ساختم و داره خوب کار میکنه و مشکلی نیست ولی احساس میکنم قدرتش با اون ماسفتی که 4 تا IRFP250 داشت فرقی نمیکنه (نمیتونه یه 15 اینچی 8 اهم رو کامل پر کنه)
        یه مدار دیگه هم ساختم :micron 741D قدرتش خوبه ولی تو ضمیمه صدا یه خش خش خیلی ریزی داره و کیفیت رو پایین میاره . وقتی به بعضی از قسمت های مدار(مثلا بین کلکتور و امیتر ترانزیستور های درایو) دست میزنم صداش صاف و تمیز میشه ولی مدار شروع به داغ کردن میکنه . همه اتصالات و اینا درسته و هیچ فرقی با تصاویر و خود راهنما نداره ولی تو صدا یه خش خش ریز هست همیشه .
        چه ولوم کم باشه چه زیاد ولی رو ولوم کم محسوس تره.
        کسی میتونه کمک کنه؟!! چیزی به نظرش نمیرسه کسی؟
        این لینک هم برای خود سازندش هست که میفروشه این مدار رو : http://www.detex-audio.com/index.php?topic=4286.0
        مدارش خیلی ساده هست احساس میکنم یه چیزی کم داره. به خاطر همینه
        منم یه جا چنین مشکلی داشتم مشکل از این بود که خیال میکردم بود و نبود خازن های ادسی بین بیس امیتر یا بیس کلتور که بعضی وقتا میذارن مهم نیس ولی دقیقا همونا باعث میشن که توی فرکانس بالا ترانزیستور درست کار کنه شما هم یه دقت بکن ببین شاتباه منو نکردی باشی

دیدگاه

سلام دوستان من مدارو بستم اما مشکل داره صدا همش یکنواخته و با بالا پایین کردن ولوم تغییر پیدا نمیکنه اون mje 340 , mje 350 , mje 15033 هم خیلی داغ میشن در حد سوختن. خوندم دوستان گفته بودن باید بایاس مدارت تنظیم بشه کسی هست کمک کنه تنظیمش کنم؟
          ممنون

دیدگاه

سلام اگر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه خداییش با این قیمت قطعه حیفه جواب نگرفت.
            سپاس

دیدگاه

اینم بگم که همه ی ترانزیستور ها رو در اوردمو تست زدم همه سالمن اما موقعی که وصل میکنم mje 340و350 به شدت گرم میشن و نمیشه بهشون دست زد ممنون میشم کمک کنید

الان قطعاتو چک میکردم r7 رو به جای 470 اهم 470 کیلو خریده بودم.احتمالا از اون باشه.
              جدیدترین ویرایش توسط mohammadreza09z; ۲۳:۵۲ ۱۳۹۷/۰۵/۰۴.

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

نوشته اصلی توسط Amir_h_ نمایش پست ها
                http://s6.picofile.com/file/8257518684/pcb.jpg

در مورد پروتکشن تو مدارات واسط صوتی یه چرخ بزن فک کنم مدار برای امپای bjt هست.
                سلام mje ها داغ نمیکنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z نمایش پست ها
                  اینم بگم که همه ی ترانزیستور ها رو در اوردمو تست زدم همه سالمن اما موقعی که وصل میکنم mje 340و350 به شدت گرم میشن و نمیشه بهشون دست زد ممنون میشم کمک کنید

الان قطعاتو چک میکردم r7 رو به جای 470 اهم 470 کیلو خریده بودم.احتمالا از اون باشه.

درود بر شما
                  مشکل حل شد؟
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام سیروس نمایش پست ها
                    درود بر شما
                    مشکل حل شد؟

درود
                    بله قبلا اصلا کار نمیکرد الان صدا کاملا واضح و بدون نویز و پر قدرته اما mje ها بشدت داغ میشن.
                    ولتاژ بایاس همشونم .6 هستش.
                    میخوام بزارمشون رو هیت سینک.
                    موفق باشید
                    جدیدترین ویرایش توسط mohammadreza09z; ۱۷:۲۳ ۱۳۹۷/۰۵/۰۵.

دیدگاه

سلام.
                      این مدار ساختم کیفیت و قدرتش خوبه فقط یک مشکل دارم. مدار بدون منبع کاملا بی صداست اما هر وسیله ای که بهش وصل میکم 1 نویز خیلی کم(مثل صدای برفک تلویزیون ) داره. البته خیلی کمه به طوری که از یک متری شنیده نمیشه. ولی من زیادی حساسم. حدس میزنم مشکل تطبیق امپدانس دارم. میشه از ای سی های پردازش صدا به عنوان بافر و پری استفاده کرد?
                      راستی به جای mje350 از kse350 استفاده کردم مشکلی که نداره?
                      حتما برای mje ها هیت سینک نصب کنم یا واجب نیست?
                      1 سوال هم از اقای سام دارم. قبلا گفته بودید از مدار upc1237 که برای ماسفت طراحی شده بود برای bjt استفاده کردید و جواب داده. حالا سوال من اینه از چه پایه هایی برای اتصال استفاده شده. من این مدار دارم خیلی نامردی بخوام مخصوص bjt بسازم
                      جدیدترین ویرایش توسط mebk1988; ۱۶:۱۵ ۱۳۹۷/۰۵/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988 نمایش پست ها
                        سلام.
                        این مدار ساختم کیفیت و قدرتش خوبه فقط یک مشکل دارم. مدار بدون منبع کاملا بی صداست اما هر وسیله ای که بهش وصل میکم 1 نویز خیلی کم(مثل صدای برفک تلویزیون ) داره. البته خیلی کمه به طوری که از یک متری شنیده نمیشه. ولی من زیادی حساسم. حدس میزنم مشکل تطبیق امپدانس دارم. میشه از ای سی های پردازش صدا به عنوان بافر و پری استفاده کرد?
                        راستی به جای mje350 از kse350 استفاده کردم مشکلی که نداره?
                        حتما برای mje ها هیت سینک نصب کنم یا واجب نیست?
                        1 سوال هم از اقای سام دارم. قبلا گفته بودید از مدار upc1237 که برای ماسفت طراحی شده بود برای bjt استفاده کردید و جواب داده. حالا سوال من اینه از چه پایه هایی برای اتصال استفاده شده. من این مدار دارم خیلی نامردی بخوام مخصوص bjt بسازم
                        درود نویز احتمالا از منبع هستش و اینکه برای سیم صدا از سیم شیلد دار استفاده کنید متری 5 تومنه خوبش. و برای تطبیق امپدانسم فکر کنم یه مقاومت 10 کیلو موازی میکنن با ورودی صدا من خودم یه 100 اهم فکر کنم موازی کردم بدون ورودی صدا بدون هیچ نویزی بودش. یه احتمال دیگه هم هستش که مشکل از دستگاه پخشتون باشه.
                        موفق باشید

دیدگاه

درود
                          راستش من با ترانزیستورهای 3055 آزمایش کردم با زوج 5200 و 1943 آزمایش نکردم...

دیدگاه

درود
                            راستش من با ترانزیستورهای 3055 آزمایش کردم با زوج 5200 و 1943 آزمایش نکردم...
                            خیلی ممنون فقط لطف کنید بگید از کدوم پایه ها
                            استفاده کردید? از امیتر یا کلکتور?

دیدگاه

خودم تست کردم. بدون مشکل جواب داد. حتی با ولوم پایین هم اتصال کوتاه قطع میکنه.
                              فقط لطف کنید در مورد ترانزیستور kse350 نظر بدید.
                              باید عوض کنم یا مشکلی نداره?

دیدگاه

خودم تست کردم. بدون مشکل جواب داد. حتی با ولوم پایین هم اتصال کوتاه قطع میکنه.
                                فقط لطف کنید در مورد ترانزیستور kse350 نظر بدید.
                                باید عوض کنم یا مشکلی نداره?
                                عالیه پس جواب گرفتی...
                                KSE ها مشکلی نداره حتی از برخی نمونه های موجود در بازار، بتای مناسب تری دارند...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X