اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

سلام دوستان من مدار رو ساختم و با دوبل 45 راه اندازی کردم میخواستم ببینم حداکثر چند ولت میشه بهش داد و توانش چقدر میشه؟
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z نمایش پست ها
      سلام دوستان من مدار رو ساختم و با دوبل 45 راه اندازی کردم میخواستم ببینم حداکثر چند ولت میشه بهش داد و توانش چقدر میشه؟
      ممنون
      من دوبل 53 ولت الان بهش دادم نهایت قدرت را هنوز نتوستم بفهمم هر چی بهش ولوممیدم کم نمیاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
        من دوبل 53 ولت الان بهش دادم نهایت قدرت را هنوز نتوستم بفهمم هر چی بهش ولوممیدم کم نمیاره
        سلام
        اخه اینجا گفتن دوبل 80 وصل کردن گفتم شاید بشه.
        بشه که خوب میشه.نظر شما چیه؟

دیدگاه

سلام
          اخه اینجا گفتن دوبل 80 وصل کردن گفتم شاید بشه.
          بشه که خوب میشه.نظر شما چیه؟
          برای این مدار به نظر من دوبل 55 ولت کافیه قدرتش فوقالعادس رو باند 8 اهمی 250 وات صدا میده گوش هر کسیو کر میکنه
          من تا حالا نتونستم بیشتر از 30 تا بهش ولوم بدم دوبل 80 هم ترانسش خیلی گرون و بزرگ در میاد هم نقشه های بهتری برای اون ولتاژ موجوده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
            برای این مدار به نظر من دوبل 55 ولت کافیه قدرتش فوقالعادس رو باند 8 اهمی 250 وات صدا میده گوش هر کسیو کر میکنه
            من تا حالا نتونستم بیشتر از 30 تا بهش ولوم بدم دوبل 80 هم ترانسش خیلی گرون و بزرگ در میاد هم نقشه های بهتری برای اون ولتاژ موجوده
            یعنی روی 4 اهم با 50 ولت 300 واتو میده؟

دیدگاه

یعنی روی 4 اهم با 50 ولت 300 واتو میده؟
              میده ولی کیفیتش کمتر میشه
              برا ولتاژ دو بل 80 این مدار هست خیلی عالیه
              Construya un amplificador estéreo de gran estabilidad, potencia y excelente respuesta a las frecuencias bajas, ideal para hacer sonidos de alta potencia.

طبق راهنمایی خود سایتش بساز عالیه

دیدگاه

این مدار هم هست خیلی عالیه البته pcb بزرگی داره که باید با پروتیوس کوچکیش کنیم

دیدگاه

سلام دوستان یه نظر میخواستم ازتون این آمپ رو روی 2 اهم میشه بست برای ساب؟
                  یا روی 8 اهم ببندم؟
                  ساب 2 کویل 4 اهمی داره
                  ممنون

دیدگاه

راحت ۲ اهمی رو ساپورت میکنه فقط حتما هیت سینک کلفت فن دار استفاده کن

دیدگاه

از یه صفحه ی المینیومی با طول 40 و عرض 30 استفاده میکنم مشکلی پیش نمیاد که؟
                      ممنون

دیدگاه

از یه صفحه ی المینیومی با طول 40 و عرض 30 استفاده میکنم مشکلی پیش نمیاد که؟
                        ممنون
                        نه اونم خوبه ولی باید ضخیم باشه جایی که ترانزیستور پیچ میشه حد اقل باید سه میلیمتر یا چهار میلی متر ضخامت داشته باشه هر چی بیشتر بهتر
                        اگه هیت سینک پره دار با فن باشه خیلی بهتره
                        من خودم از ضایعات درو پنجره آلمینیوم سازیا استفاده میکنم ولی قسمت اتصال ترانزیستور به هیت سینک رو ضخیم میگیرم
                        جدیدترین ویرایش توسط madar1; ۱۱:۱۸ ۱۳۹۷/۰۹/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X