بله عزیزساختم دوستم کارگاه مبل سازی داره ازروزاول اونجاداره کارمی کنه دیگه وقت نشدازش عکس بگیرم تاریخ یه نگاه به تاریخ تاپیکم بنداز.
فیبرمدارچاپی داخل این پی دی اف هستش.
از اون irfp250nکه ساختم بهتره؟یا در حد اونه؟
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
این امپ را میشه روی 2 اهم به کار برد در حالت داعم کلاس دی نمیخوام استفاده کنم برای ساب هم میخوام که دو اهم باشه
بیشتر امپلی ها واسه 4 اهم استیبل شدند ولی رو 2 اهم رو باید حتما خوده طراح گفته باشه
واسه این امپ نمیدونم ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد
فقط برای اینکار از هیت سینک خوبی استفاده کن
سابت چیه که دو اهمه؟
سلام
خیلی مدار جالبیه و ساده !
اما چون کلاس ab هست تلفات توان باید داشته باشی اونم چون طبقه ی قدرتو ( q11 ~ q13 ) داره با یک مدار پوش پول ترازیستوری درایو میشه , طبیعاتا q9 و q10 هم باید به همون میزان طبقه آ خر گرما ایجاد کنن !
طبقه ی آخر هم اومده با موازی کردن یا ایجاد شاخه 4ا C.C تقویت آخری رو انجام داده .
نکته ی جالب یا شاید بد برای این مدار اینه که پوشپول مکمل رو از نوع رگولاتور ولتاژ قرار نداده و دیود گذاشته , که ممکنه تو کیفیت خروجی تاثیر بزاره ( اعوجاج تقاطعی ) اما من فکر میکنم این کارو میخواد با q7 , q6 انجام بده ( تا ب حال ایتوری نداده بودم )
دوستان کسی میتونه در تحلیل مدار کمکم کنه ؟
ترانزیستور های q1 ~ q4 چون شکل مدارش برای من یکم گنگه , آینه ی جریان تشکیل دادن ا دیفرانسیل ؟ یا ... ؟
و وظیفه ی q5 ~ Q8 چیه؟ به چه صورت ؟
اما من پیمنهاد میکم اگر میخواید بسازید همچین کلاسی رو , با ماسفت ها بسازید بهتر جواب میدن , من اون مداری که آقای سیروس زحمت کشیدن قرار دادن ( nmos 200w ab ) ساختم . اما هنوز میترسم تست کنم :mrgreen: چون اون درایورش باید با ولوم تنظیم شه ! اما اون مدار که به یک بنده خدایی نشون دادم , میگفت حرفه ای تر به نظر میاد .
« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
سلام
خیلی مدار جالبیه و ساده !
اما چون کلاس ab هست تلفات توان باید داشته باشی اونم چون طبقه ی قدرتو ( q11 ~ q13 ) داره با یک مدار پوش پول ترازیستوری درایو میشه , طبیعاتا q9 و q10 هم باید به همون میزان طبقه آ خر گرما ایجاد کنن !
طبقه ی آخر هم اومده با موازی کردن یا ایجاد شاخه 4ا C.C تقویت آخری رو انجام داده .
نکته ی جالب یا شاید بد برای این مدار اینه که پوشپول مکمل رو از نوع رگولاتور ولتاژ قرار نداده و دیود گذاشته , که ممکنه تو کیفیت خروجی تاثیر بزاره ( اعوجاج تقاطعی ) اما من فکر میکنم این کارو میخواد با q7 , q6 انجام بده ( تا ب حال ایتوری نداده بودم )
ترانزیستور های q1 ~ q4 چون شکل مدارش برای من یکم گنگه , آینه ی جریان تشکیل دادن ا دیفرانسیل ؟ یا ... ؟
و وظیفه ی q5 ~ Q8 چیه؟ به چه صورت ؟
اما من پیمنهاد میکم اگر میخواید بسازید همچین کلاسی رو , با ماسفت ها بسازید بهتر جواب میدن , من اون مداری که آقای سیروس زحمت کشیدن قرار دادن ( nmos 200w ab ) ساختم . اما هنوز میترسم تست کنم :mrgreen: چون اون درایورش باید با ولوم تنظیم شه ! اما اون مدار که به یک بنده خدایی نشون دادم , میگفت حرفه ای تر به نظر میاد .
درود
امیر جان اون مدار NMOS از بابت طراحی و کیفیت ، یکی از پدیده های قرن هست.
تنها همون راه اندازی و پایدار کردن مدار یک کم دشواری داره.
طراحش QUASI هم آدم تقریبا معروفی در این رشته هست.
این را هم بگم که خداییش از بابت کیفیت ، هیچکدام از آمپلی فایر های موجود در این بخش به
گرد سری NMOS نمیرسه. اینو با جسارت تمام میگم :agree:
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
ترانزیستور های طبقه اول بصورت تفاضلی کسکود بسته شده برای افزایش پهنای باند.کلکتور اول به امیترسوم وارد میشه.مقاومت های 2 و3 هم بایاس ترانزیستور سوم و چهارم هستند.از بالا هم یه منبع جریان تقریبا پایدار با مقاومت و زنر ساخته شده.
درود
امیر جان اون مدار NMOS از بابت طراحی و کیفیت ، یکی از پدیده های قرن هست.
تنها همون راه اندازی و پایدار کردن مدار یک کم دشواری داره.
طراحش QUASI هم آدم تقریبا معروفی در این رشته هست.
این را هم بگم که خداییش از بابت کیفیت ، هیچکدام از آمپلی فایر های موجود در این بخش به
گرد سری NMOS نمیرسه. اینو با جسارت تمام میگم :agree:
دیدگاه