اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

داداش فایلی که گذاشتی باچی بازمیشه؟
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

فایل رودانلود کن بعد روی فایل کیلیک راست کن گزینه ی open with رو بزن با خود ویندوز پیکچر بازش کن عکس باز میشه
      در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
      گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام
        مهدی جان من هم نتونستم فایل رو ببینم
        اگر زحمتی برات نیست خودت به صورت عکس قرار بده.
        سپاس

دیدگاه

دوست عزیزعکسودیدم تست گرفتی ازش؟
          بیزحمت فایل پی سی بی هم بزار.
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
            سلام به همه دوستان من این مدار رو ساختم البته با تغییرات و افزایش توان خروجی
            تعداد ترانزیستور های قدرت رو به 6 عدد افزایش دادم pcb جدیدی براش طراحی کردم این هم عکسش
            نظرتون چیه؟؟
            http://s1.upload7.ir/uploads/pOuOAMF29mmWfwAZWYrc69BcThqyMa83OsFf6c75
            http://s1.upload7.ir/uploads/XPSYuunJ4d8w6GHMQYWESQ4y3SRzhE77mPWFbag6
            درود مهدی جان
            عالی شده.چقدر تونستی ازش بکشی؟فک کنم یه جفت ترانزیستور دیگه هم جواب بده درایورش.پی سی بی هم داری؟میشه بزاری؟
            ممنون داداش
            میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

بار اولی که مدار رو دیدم گفتم جای ارتقاع زیاد داره و میشه توان خروجی رو افزایش داد به دلیل این که درایور پر قدرتی داره
              بله تست هم کردم بشدت صداش کوبنده شده با pcb خودش حال نکردم و دیدم ضعف زیاد داره
              و مهم تر از اون صنعتی کار نکرده
              این مدار تا دوبل 70 جا داره فقط باید رگولاتور های قسمت پری امپش تقویت بشه
              ترانزیستور های درایور بجز 15033 و 32 اون چهار تا 300 ولتی 20 وات هستن واون 150 ها 150 ولتی هستن 50 وات

دیدگاه

بار اولی که مدار رو دیدم گفتم جای ارتقاع زیاد داره و میشه توان خروجی رو افزایش داد به دلیل این که درایور پر قدرتی داره
                بله تست هم کردم بشدت صداش کوبنده شده با pcb خودش حال نکردم و دیدم ضعف زیاد داره
                و مهم تر از اون صنعتی کار نکرده
                این مدار تا دوبل 70 جا داره فقط باید رگولاتور های قسمت پری امپش تقویت بشه
                ترانزیستور های درایور بجز 15033 و 32 اون چهار تا 300 ولتی 20 وات هستن واون 150 ها 150 ولتی هستن 50 وات
                درود داداش.بالاخره چند وات شد؟
                میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

مهدی جان خیلی خوب و تمیز کار کردی
                  فقط یه لطفی کن pcb و قطعاتی که باید تعویض بشه رو بزار
                  ممنون

دیدگاه

سلام دوستان به زودی PCB این مدار رو براتون میزارم که این مدار ارتقاع پیدا کرده به 350 وات RMS
                    و حتی یه PCB دیگه هم میزارم که بتونید 600 وات ازش توان بگیرید و ولتاژ رو به دوبل 100 برسونید

دیدگاه

ی سوال با دوبل 100 توانش میره بالای 1600 1700 وات درسته؟؟؟؟
                      روی چند اهم استیبله این الان ؟؟؟؟
                      خیلی خوب شده چینش قطعاتش هم قشنگ شده
                      موفق باشی

دیدگاه

سلام دوستان به زودی PCB این مدار رو براتون میزارم که این مدار ارتقاع پیدا کرده به 350 وات RMS
                        و حتی یه PCB دیگه هم میزارم که بتونید 600 وات ازش توان بگیرید و ولتاژ رو به دوبل 100 برسونید
                        یه جوری طراحی کن که با دوبل 170 کار کنه دیگه نیازی به ترانس نداشته باشه برق شهرو یکسو کنیم مستقیم بدیم به امپ
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                          یه جوری طراحی کن که با دوبل 170 کار کنه دیگه نیازی به ترانس نداشته باشه برق شهرو یکسو کنیم مستقیم بدیم به امپ
                          :applause: :applause:

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                            :applause: :applause:
                            اگرم بشه مگه ترانزیستورش هست :smile:

دیدگاه

سلام به همه دوستان من این مدار رو ساختم البته با تغییرات و افزایش توان خروجی
                              تعداد ترانزیستور های قدرت رو به 6 عدد افزایش دادم pcb جدیدی براش طراحی کردم این هم عکسش
                              نظرتون چیه؟؟
                              http://s1.upload7.ir/uploads/pOuOAMF29mmWfwAZWYrc69BcThqyMa83OsFf6c75
                              http://s1.upload7.ir/uploads/XPSYuunJ4d8w6GHMQYWESQ4y3SRzhE77mPWFbag6
                              دوست عزیز فرمت فایلها رو عوض کن و بعد یه جای دیگه پلود کن
                              میگم یه لطفی کن و فایل پی سی بی که خودت طراحی کردی رو قرار بده تا بتونیم استفاده کنیم

دیدگاه

به نظرتون این به درد ماشین میخوره؟
                                با یه سوییچینگ پنج امپر سی ولت میخوام راش بندازم مناسبه؟
                                فقط یه سوال به جای درایور هاش میشه از BD140 BD139 استفاده کنم ؟ چون MJE تو اصفهان پیدا نکردم
                                با تشکر
                                چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                                خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X