اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

لطفا راجع به مسایل قوم و شهرها صحبت نشه در انجمن
    و اینکه عکسی که میزارید لینک قرار بدید وقتی عکس رو بزرگ قرار میدی صفحه دیر باز میشه و عکسها بزرگ هستن و غیر قابل دید
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
      سایز pcb برای دوجفت ترانزیستور 110*68 میلی متر و برای سه زوج ترانزیستور 146 *68 میلی متر میباشد
      سلام ترانزیستور همون bd139 و 140 و tip41c و 42
      نه اگر تغذیت ساف باشه نویز نداره راستش من ترانسم دو سر بود از سایت اسپانیایی یه مدار دو به سه گرفتم همونو بستم با سه تا ولتاژ 20-+ و 30+- و 50+- امتحان کردم صداش واقعا زیاده خوراکه ساب وصل کردنه
      فیلمم میزارم چشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        لطفا راجع به مسایل قوم و شهرها صحبت نشه در انجمن
        و اینکه عکسی که میزارید لینک قرار بدید وقتی عکس رو بزرگ قرار میدی صفحه دیر باز میشه و عکسها بزرگ هستن و غیر قابل دید
        ممنون
        چشم آقا مصطفا رعایت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
          میشه فایل پروتئوس یا التومش هم بزارید؟؟؟
          سلام آقا آرمین راستش کار به پروتئوس نکشید با فتوشاپ ترتیبشو دادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
            سلام آقا آرمین راستش کار به پروتئوس نکشید با فتوشاپ ترتیبشو دادم
            جدی؟؟؟
            به درجه ای از پی سی بی زدن رسیدین ک با فتوشاپ میزنین
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
              جدی؟؟؟
              به درجه ای از پی سی بی زدن رسیدین ک با فتوشاپ میزنین
              موفق باشید
              نوکرتم
              نه بابا هنوز با پروتئوس درست راه نیفتادم با فتو شاپ خیلی راحت تره فقط باید یه بیس داشته باشی روش کار کنی

دیدگاه

اینم لینک یه فیلم فقط نتونستم حجمشو کم کنم
                اتاقمم خیلی مرتبه
                http://s6.picofile.com/file/8220493292/VID_20151101_173002.3gp.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                  اینم لینک یه فیلم فقط نتونستم حجمشو کم کنم
                  اتاقمم خیلی مرتبه
                  http://s6.picofile.com/file/8220493292/VID_20151101_173002.3gp.html
                  خیلی عالی بود من حتما میسازمش مطمینی الان داره دویس وات به بلندگو میده؟ به اون بلند گو نمیخوره دویس وات باشه
                  چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                  خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                    خیلی عالی بود من حتما میسازمش مطمینی الان داره دویس وات به بلندگو میده؟ به اون بلند گو نمیخوره دویس وات باشه
                    خیلی ممنون دوست من
                    راستش بلندگوی هوکوتون ژاپنیه روش نوشته 30 وات ولی قویتر از 100 وات چینیه
                    تازه اون تست با کامپیوتر بود دیروز با ضبط پایوونر ماشین با کابل rca بهش سیگنال دادم نویز صفر صفر قدرت و کیفیت صدا عالی عالی خیلی مدار خوبیه

دیدگاه

راستش فعلا قصد دارم یکی دیگه از همین بورد بسازم بعد با بیس قراردادن ضبط پایونیر یه آمپلیفایر 6 کانال برای خونه درست کنم یه پروژه کامله
                      کاملم کیفیتیه :nice:
                      یه ورژن دیگه از همین بورد هست که درایورش آیسی 741 خیلی تو وب ازش تریف میکنن فایلشو میزارم اگه خواستید بسازید و در صورت جواب گرفتن به بچه ها هم بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                        خیلی ممنون دوست من
                        راستش بلندگوی هوکوتون ژاپنیه روش نوشته 30 وات ولی قویتر از 100 وات چینیه
                        تازه اون تست با کامپیوتر بود دیروز با ضبط پایوونر ماشین با کابل rca بهش سیگنال دادم نویز صفر صفر قدرت و کیفیت صدا عالی عالی خیلی مدار خوبیه
                        این بلد گو دیگه جایی گیر میاد یا شبیهش که کوچیک باشه اما واتش بالا؟
                        چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                          این بلد گو دیگه جایی گیر میاد یا شبیهش که کوچیک باشه اما واتش بالا؟
                          برو طالقانی مغازه بلندگوی آذربایجان سه تا دونه داشت من یه جفتشو خریدم
                          شاید بتونه برات جفت پیدا کنه
                          بلندگو داشت انگلیسی من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم

دیدگاه

اینم همین مدار ولی با آی سی 741
                            http://s6.picofile.com/file/8220847934/300_w_2sc5200.rar.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                              برو طالقانی مغازه بلندگوی آذربایجان سه تا دونه داشت من یه جفتشو خریدم
                              شاید بتونه برات جفت پیدا کنه
                              بلندگو داشت انگلیسی من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم
                              کجا طالقاتی؟؟؟ (قبل خلجا بعد خلجا)

دیدگاه

نه روبروی پاساژ پوریای ولی یه کم به سمت خلجا بغل ابزار فروشی کنار یه کوچه کوچیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X