اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

نوشته اصلی توسط madar1
    نه روبروی پاساژ پوریای ولی یه کم به سمت خلجا بغل ابزار فروشی کنار یه کوچه کوچیک
    همین یارو رو داری میگی که توی یه مغازه کوچیکه نوشته تعمیر بلندگو؟
    چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
    خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
      نه روبروی پاساژ پوریای ولی یه کم به سمت خلجا بغل ابزار فروشی کنار یه کوچه کوچیک
      فکر کنم این تعمییر کاره رو میگی
      اره؟؟؟؟

دیدگاه

آره خودشه بهش گفتم بلندگوی اصلی میخام کلی گذاشت جلوم

دیدگاه

من مدارو سختم ولی با یه مشکل اساسی بر خوردم! دایم یه صدای هوم بلند تو بلند گو میندازه و اصلا هیچ حساسیتی به ورودی نشون نمیده ولتاژ ورودی هم هجده ولته
          لطفا راهنمایی کنید
          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
            من مدارو سختم ولی با یه مشکل اساسی بر خوردم! دایم یه صدای هوم بلند تو بلند گو میندازه و اصلا هیچ حساسیتی به ورودی نشون نمیده ولتاژ ورودی هم هجده ولته
            لطفا راهنمایی کنید
            خب 18 خیلی کمه باید بیشتر بدی
            پشت برد رو حتما باید با تینر بشوری
            ولتاژ بیس امیتر ترانزیستور های طبقه اخر چقدره؟؟؟(2sc5200-2sa1943a)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
              خب 18 خیلی کمه باید بیشتر بدی
              پشت برد رو حتما باید با تینر بشوری
              ولتاژ بیس امیتر ترانزیستور های طبقه اخر چقدره؟؟؟(2sc5200-2sa1943a)
              راستش با تینر شستم ولی قشنگ تمیزش نکردم راستش حالم خیلی بده فردا صبح ولتاژش رو میگیرم اعلام میکنم و یه چیز دیگه اینکه طرف راست مدار زیاد داغ میکنه نسبت به طرف چپ مدار
              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

از منم دقیقا همین مشکل رو داشت سمت راست گرم میشد و میسوخت البته کار میکرد و صدا هم عالی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                  از منم دقیقا همین مشکل رو داشت سمت راست گرم میشد و میسوخت البته کار میکرد و صدا هم عالی بود
                  راستش از من گرم میشه سمت راستم اما صدا ندارم فقط یه صدای هوم وحشتناک
                  خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

امتحان کردم ولتاژ بیس امیتر 0.2 ولت بود؟
                    خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                      امتحان کردم ولتاژ بیس امیتر 0.2 ولت بود؟
                      اگه این.ولتاژ باشه ک ترانزیستورات خاموشن.شما قدرت و ب کل در بیار بایاسو تنظیم کن از پری صدا بگیر و بعد یک جفت قدرت ببند صدا بگیر بعد امپو کامل کن.امپت تنظیم بایاس میخاد
                      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                        اگه این.ولتاژ باشه ک ترانزیستورات خاموشن.شما قدرت و ب کل در بیار بایاسو تنظیم کن از پری صدا بگیر و بعد یک جفت قدرت ببند صدا بگیر بعد امپو کامل کن.امپت تنظیم بایاس میخاد
                        پس چرا دایم صدای هوم از بلند گو میاد به ورودی هم حساسیت نشون نمیده و ترانزیستور قدرت سمت راست گرم میشه؟ راستس من شک دارم mje هایی که خریدم اصل باشند نظرتون گیه با bd139 bd140 عوضشون کنم؟
                        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                          پس چرا دایم صدای هوم از بلند گو میاد به ورودی هم حساسیت نشون نمیده و ترانزیستور قدرت سمت راست گرم میشه؟ راستس من شک دارم mje هایی که خریدم اصل باشند نظرتون گیه با bd139 bd140 عوضشون کنم؟
                          نه bd همردیف اینا نیست.از tip 35 و tip 36 استفاده کن.دیتا شیتشو حتما نگا کن.بعد امپو با یه لامپ 100 وات سری کن.اون هوم هم ب احتمال زیاد وجود دیسی قوی تو خروجیه.تراکاو قشنگ چک کن پشت فیبرو قشنگ با تینر 20000 بشور.از کارت عکس بزار تا ببینم چ کردی.قدرتو در بیار بعد از نرانزیستورا ولتاژ بگیر.بیس و امیتر

دیدگاه

بیس امییتر باید ولتاژش روی 3.5 ولت باشه فکر کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                              نه bd همردیف اینا نیست.از tip 35 و tip 36 استفاده کن.دیتا شیتشو حتما نگا کن.بعد امپو با یه لامپ 100 وات سری کن.اون هوم هم ب احتمال زیاد وجود دیسی قوی تو خروجیه.تراکاو قشنگ چک کن پشت فیبرو قشنگ با تینر 20000 بشور.از کارت عکس بزار تا ببینم چ کردی.قدرتو در بیار بعد از نرانزیستورا ولتاژ بگیر.بیس و امیتر
                              من دو دفعه با اسپری ناهید قرمز تمیزش کردم. همه جا رو هم چک کردم اتصالی نداشته باشه اون tip35 که خیلی غوله! دیتاشیتشو دیدین؟به عنوان پاور ازش استفاده میکنند! خوب من فعلا پاورمو در میارم بهدش باید چیکار کنم؟
                              http://s6.picofile.com/file/8221290892/CAM01291.jpg
                              http://s3.picofile.com/file/8221291426/CAM01292.jpg
                              http://s6.picofile.com/file/8221291592/CAM01293.jpg
                              اینم عکس
                              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                                من دو دفعه با اسپری ناهید قرمز تمیزش کردم. همه جا رو هم چک کردم اتصالی نداشته باشه اون tip35 که خیلی غوله! دیتاشیتشو دیدین؟به عنوان پاور ازش استفاده میکنند! خوب من فعلا پاورمو در میارم بهدش باید چیکار کنم؟
                                http://s6.picofile.com/file/8221290892/CAM01291.jpg
                                http://s3.picofile.com/file/8221291426/CAM01292.jpg
                                http://s6.picofile.com/file/8221291592/CAM01293.jpg
                                اینم عکس
                                تو پی سی بی زدن کاش کمی بیشتر دقت میکردی.حالا قدرتو در بیار.ولتاژ بیس امیتر ترانزیستورای درایورو بگیر و دونه دونه اعلام کن.مدار رو هم با لامپ 100 وات سری کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X