اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

با سلام دوستان از pcb که من گذاشتم استفاده کنید
    از bd139 bd140 استفاده کنید جواب میده

اضافه شده در تاریخ :
    جناب oss2 شما اصلا مقاومت ورودی بیس بخش قدرت را منتاژ نکردید بخش قدرت ورودی نداره از pcb من استفاده کن بابا خیلی راحت شد کار

اضافه شده در تاریخ :
    مقاومت 220 اهم 1 وات ورودی بیس ترانزیستورهای قدرت هستش

دیدگاه

من امروز انشا اله بورد دومم میسازم
      راستی اگه کسی بلندگوی قوی اصلی میخاد
      ضبط سوت های سه دیسک آیوا که برای فروش هست را تهیه کنید هم از بلنگوهاش استفاده کنید هم از مداراتش ترانس های خیلی خوبی هم داخلشون هست
      به قیمت خوب میشه خرید

دیدگاه

سلام من تو نت که میگردم دیگه بیشتر مداری که با آی سی 741 هست را استفاده میکنن اینم لینک 300 وات با دو جفت ترانزیستور قدرت
        http://s6.picofile.com/file/8220847934/300_w_2sc5200.rar.html

با تعداد بیشتر و توانهای بالاتر را هم دارم اگر کسی خواست به اشتراک میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
          جناب oss2 شما اصلا مقاومت ورودی بیس بخش قدرت را منتاژ نکردید بخش قدرت ورودی نداره از pcb من استفاده کن بابا خیلی راحت شد کار
          منظورتون رو متوجه نمیشم دقیقا کدوم مقاومت؟من هر چی بود مونتاژ کردم
          راستش من این بورد رو دیگه زدم نمیشه همینو دست کاری کنم؟
          چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

سلام من خودمم زیاد تجربه ندارم ولی همیشه کار را برای خودم راحتش میکنم
            وقتی داری ترانزیستورها را لحیم میکنی بین هر پایه چند ثانیه صبر کن تا حرارت به ترانزیستورها آسیب نزنه
            اگه برای زدن بورد از روش اتو کاری استفاده میکنی بزار اونقدر تو اسید بمونه که همه مس های اضافه بورد از بین بره
            تازه من مدار قویتر از اینم دیدم که توش از ترانزیستور bd139 bd140 استفاده شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
              منظورتون رو متوجه نمیشم دقیقا کدوم مقاومت؟من هر چی بود مونتاژ کردم
              راستش من این بورد رو دیگه زدم نمیشه همینو دست کاری کنم؟
              سلام همون مقومت که من تو طرح خودم کشیدم کنار مقاومتهای 0.22 5 وات تو عکس ارسالی شما ندیدمشون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                سلام همون مقومت که من تو طرح خودم کشیدم کنار مقاومتهای 0.22 5 وات تو عکس ارسالی شما ندیدمشون
                اون تا مقاومتو مونتاژ کردم پشت سر ترانزیستور های قدرته برای همین پیدا نیست.
                خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

این ترانزیستور که علامت زدم باید طرف فلزیش به این طرف باشه
                  http://uupload.ir/files/kp9f_cam012912.jpg

دیدگاه

من تا حالا مدار زیاد ساختم نتیجه نداده ولی از قطعات همونا تو یه مدار دیگه استفاده کردم نتیجه داد
                    خودمم تو کار این الکترونها میمونم والا

دیدگاه

حالا من امروز دارم یکی دیگم میسازم نتیجه را اطلاع میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                        سلام من خودمم زیاد تجربه ندارم ولی همیشه کار را برای خودم راحتش میکنم
                        وقتی داری ترانزیستورها را لحیم میکنی بین هر پایه چند ثانیه صبر کن تا حرارت به ترانزیستورها آسیب نزنه
                        اگه برای زدن بورد از روش اتو کاری استفاده میکنی بزار اونقدر تو اسید بمونه که همه مس های اضافه بورد از بین بره
                        تازه من مدار قویتر از اینم دیدم که توش از ترانزیستور bd139 bd140 استفاده شده
                        اتفاقا حواسم به دمای ترانزیستور ها بود اتفاقی نیفتاده واسشون تو لحیم کاری
                        همیشه برد هامو تمیز درست میکردم ایندفعه خراب کردم ولی قسمت های اضافی به هیچ جا اتصالی ندارند امتحان کردم

و یه چیز دیگه وقتی دست به ورودی میزارم صدا نمیده اما وقتی دستمو میزنم به بعد از خازن ویز ویز میکنه
                        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                          این ترانزیستور که علامت زدم باید طرف فلزیش به این طرف باشه
                          http://uupload.ir/files/kp9f_cam012912.jpg
                          نه جای ترانزیستور درسته چون اصلا طرف فلزی نداره ولی نوشته هاش به همون سمته درسته
                          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                            نه جای ترانزیستور درسته چون اصلا طرف فلزی نداره ولی نوشته هاش به همون سمته درسته
                            ترانزیستورا درسته.این کارایی ک قبلا گفتمو انجام بده تا بشه کمک کرد.ما هر چی میگیم شما باز کار خودتو میکنی.اینطوری نمیشه کمکی ب شما کرد
                            میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام برد دوم را هم ساختم این یکی از قبلیم بهتر شد وقتی ورودی وصله نویزش صفره صفره اصلا انگار تو برق نیست
                              اینم عکسش
                              http://uupload.ir/files/q58u_img_20151107_181118.jpg

هی من میگم با همین bd139 bd140 بسازید کسی قبول نمیکنه فقط یه چیزی ای ترانزیستورای bd139 bd140 یکم داغ میشن بنظرتون براش یه هیت سینک کوچک بزارم مشکلی پیش میاد ؟
                              راستی من تو هردوتا بوردی که ساختم مقدار مقاومت R3 را به 1.5 کیلو اهم تغییر دادم

دیدگاه

سلام این فیلم مدار دوم فقط با گوشی فیلم گرفتم کیفیتش خوب نشد
                                http://s3.picofile.com/file/8221507592/VID_20151107_181546.3gp.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X