اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

نوشته اصلی توسط alireza4560
    ترانزیستورا درسته.این کارایی ک قبلا گفتمو انجام بده تا بشه کمک کرد.ما هر چی میگیم شما باز کار خودتو میکنی.اینطوری نمیشه کمکی ب شما کرد
    والا شما هر کاری گفتید انجام دادم ولی باز نتیجه نگرفتم پاورمو در اوردم فایده نداشت ولتاژ درایور هارو هم که اعلام کردم ولتاژ تغذیه رو هم که گفتم هیجده ولته
    دیگه چیکار باید میکردم نکردم؟
    چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
    خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

من از ترانزیستور های bd هم استفاده کردم ولی انگار نه انگار
      خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

سلام راستش منم چند وقت پیش یه مدار که همه ازش راضی بودن را ساختم ولی نویز داشت وحشتناک البته بگم صدای خوبیم داشت
        تونستم نویزشو کم کنم ولی رفع نشد که نشد امکان داره از قطعات اون بیام یه برد از همین پاییونر درست کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
          والا شما هر کاری گفتید انجام دادم ولی باز نتیجه نگرفتم پاورمو در اوردم فایده نداشت ولتاژ درایور هارو هم که اعلام کردم ولتاژ تغذیه رو هم که گفتم هیجده ولته
          من با کمترین ولتاژی که ازش صدا گرفتم -+20 ولت بود الان -+ 50 ولت بهشون وصله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
            من از ترانزیستور های bd هم استفاده کردم ولی انگار نه انگار
            اگه حوصلشو داری قطعاتتو از تو برد در بیار یه بارم بورد من رو بساز شاید نتیجه داد ( از این بورد تا اون بورد شاید فرق کرد )
            اگه ولتاژ کمتر از +-45 ولت باشه میتونی در طبقه قدرت از tip35c tip36c استفاده کنی اونام صدای خیلی قویی دارن

دیدگاه

یک خبر خوش ، ترک یکی از ورودی ها قطعی داشت الان از درایور صدا گرفتم اما داره خیلی بد و بریده بریده پخش میکنه! :NO: :NO: من شکم رفت رو خازن 2.2 میکروی ورودی جهتش باید چجوری باشه؟
              با تشکر
              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

یه چیز جالب بگم
                وقتی ترانسو به برق میزنم صدا اول یکمی بهتره ولی دل پزیر نیست و صدا کمه وقتی ترانسو قطع میکنم همین طور که ولتاژ میاد پایین یهو کیفیت و صداش صد برابر میشه! کاش این خازن هیچ وقت خالی نمیشد :angry:
                خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

با سلام بنده 2 عدد از این مدار رو برای پاور سوخته میکسر هییتمون ساختم.واقعن عالیه.هم پر قدرت.هم با کیفیت.فقط همین بس که 2 تا بلندگوی مونتاربو مدل w17p رو وحشتناک میلرزونه.این باندهایی که گفتم جفتشون بالای 7 ملیون قیمتشه.مرسی از فرستنده طرح

دیدگاه

حیفم اومد چندتا نکته رو هم نگم.اول اینکه من همه خازن هارو 100 ولت خریدم.دوم از تغذیه دوبل 85 استفاده کردم.سوم اینکه 4 تا mje ها رو روی برد دیگه با رادیاتور خوب نصب کردم و با سیم به مدار وصل کردم.
                    توی قدرت و کیفیت مدار شک نکنید چون خیلی ها بهم میگن که قدرتش برابر با قدرت پاورمیکسرهای دایناکورده که بالای 6 ملیون قیمت دارن.نکته آخر اینکه بنده الان دیگه کاملن مطمین هستم که قدرت مدار خیلی خیلی بیشتر از 250 وات هست.

دیدگاه

[quote author=drummer link=topic=76797.msg754012#msg754012 date=1447064093]
                      حیفم اومد چندتا نکته رو هم نگم.اول اینکه من همه خازن هارو 100 ولت خریدم.دوم از تغذیه دوبل 85 استفاده کردم.سوم اینکه 4 تا mje ها رو روی برد دیگه با رادیاتور خوب نصب کردم و با سیم به مدار وصل کردم.
                      توی قدرت و کیفیت مدار شک نکنید چون خیلی ها بهم میگن که قدرتش برابر با قدرت پاورمیکسرهای دایناکورده که بالای 6 ملیون قیمت دارن.نکته آخر اینکه بنده الان دیگه کاملن مطمین هستم که قدرت مدار خیلی خیلی بیشتر از 250 وات هست.
                      [/quote
                      دوست من با این کاری که شما کردی با ولتاژ +-85 ولت باید حداقل 800 وات صدا بهت بده
                      اگه عکساش و عکس از ترانس داری برامون بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                        یک خبر خوش ، ترک یکی از ورودی ها قطعی داشت الان از درایور صدا گرفتم اما داره خیلی بد و بریده بریده پخش میکنه! :NO: :NO: من شکم رفت رو خازن 2.2 میکروی ورودی جهتش باید چجوری باشه؟
                        با تشکر
                        جهتشو با توجه به شماتیک و عکسها ببین
                        اگه خازن را اشتباه گذاشته باشی چند لحظه صدا میده بعد قطع میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                          الان اینکارایی ک میگم انجام بده
                          1-ولتاژ بایاس تک تک ترانزیستورای درایور رو اعلام کن
                          2- خازن کوپلاژ و در بیار و مستقیم ورودی بده.قبلش ورودی رو چک کن ک ولتاژ نده که خروجی دستگاه یا گوشیتونو بسوزونه.
                          3-ولتاژ ورودی هم خیلی کمه.حداقلش به دوبل 30 ولت برسون
                          مرحله ب مرحله جواب بزار تا کمکت کنم راه بیافته انشاالله
                          میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

الان اینکارایی ک میگم انجام بده
                            1-ولتاژ بایاس تک تک ترانزیستورای درایور رو اعلام کن
                            2- خازن کوپلاژ و در بیار و مستقیم ورودی بده.قبلش ورودی رو چک کن ک ولتاژ نده که خروجی دستگاه یا گوشیتونو بسوزونه.
                            3-ولتاژ ورودی هم خیلی کمه.حداقلش به دوبل 30 ولت برسون
                            مرحله ب مرحله جواب بزار تا کمکت کنم راه بیافته انشاالله
                            وقتی که بلند گو به مدار وصله
                            واتاژ های بیس امیتر
                            tip 41 9.3volt
                            tip42 6.3 volt
                            a1943 17volt
                            c5200 6.2volt
                            درایور ها و mje ها وحشتناک داغ میکنند
                            وقتی هم که قطعه
                            فقط mje ها داغه و ولتاژ ترانزیستور ها خوبه و اینم بگم که حدود بیست ولت تو خروجی داریم بدون بار!

خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                              وقتی که بلند گو به مدار وصله
                              واتاژ های بیس امیتر
                              tip 41 9.3volt
                              tip42 6.3 volt
                              a1943 17volt
                              c5200 6.2volt
                              درایور ها و mje ها وحشتناک داغ میکنند
                              وقتی هم که قطعه
                              فقط mje ها داغه و ولتاژ ترانزیستور ها خوبه و اینم بگم که حدود بیست ولت تو خروجی داریم بدون بار!
                              اوه.
                              داداش قدرت و در بیار.بلندگو رو از مدار جدا کن.حالا از درایورا ولتاژ بگیر.بیس امیتر.ورودی هم نده.خازن کوپلاژ و هم در بیار
                              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

اوه.
                                داداش قدرت و در بیار.بلندگو رو از مدار جدا کن.حالا از درایورا ولتاژ بگیر.بیس امیتر.ورودی هم نده.خازن کوپلاژ و هم در بیار
                                خوب تو پست قبلی گفتم از همون قبل قدرت هارو در اورده بودم وقتی بلندگو وصل نیست ولتاژ ها درست هستند حدود 0.6 اما MJE ها گرم میشن الان خازنو درمیارم
                                خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X