سلام دوستان گل من برگشتم با دست پر هم برگشتم :nice:
این هم PCB این امپلی که ارتقاع یافته به 350 وات و تا دوبل 70 جا داره
PDF پی سی بی
http://s6.picofile.com/file/8221901918/300w.pdf.html
PCB رو براتون دوبل زدم بلایی و پایینی جفتشون یکی هستن فقط بایئ با قیچی از وسط ببریدش این بورد کاملا صنعتی طراحی شده
جای گذاری قطعات هم براتون عکس های واضح میفرستم تا براحتی مونتاژ کنید اما اگر کمی همت کنید میتونید جای تمام قطغات رو با شماتی همین مدار پیدا کنید
امید وارم موفق باشید
سوالی بود حقیر در خدمتم
سلام دوست عزیز میشه فایل التیوم یا پروتئوس رو هم قرار بدین
چرا خودتو ناراحت میکنی مدار را کلا از هم بپاشون ترانزیستورها را خازن ها را و مقاومتهارا و مهمتر از اونا دیودها را کامل تست کن بعد pcb من را بساز من دوتا ازش ساختم تا حالا کار داده بجای bd139 , bd140 میتونی از tip31c , tip32c استفاده کنی فقط جای بیس امیترشون برعکسه
چرا خودتو ناراحت میکنی مدار را کلا از هم بپاشون ترانزیستورها را خازن ها را و مقاومتهارا و مهمتر از اونا دیودها را کامل تست کن بعد pcb من را بساز من دوتا ازش ساختم تا حالا کار داده بجای bd139 , bd140 میتونی از tip31c , tip32c استفاده کنی فقط جای بیس امیترشون برعکسه
چند تا پی سی بی بود میشه یه برا دیگه پی سی بی مورد نظر رو بزاری مثل اینکه چاره ندارم قطعات رو از نو بگیرم
چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
خوبان رفتند و ما ماندیم!
سلام باشه فردا دوباره به اشتراک میزارم
راستی از ترانزیستورهای bd139 , bd140 استفاده نکن دیروز ترانزیستورا سوختن باعث شدن بلندگوم هم بسوزه تحمل این مدار را ندارن میخام با tip 31c , tip32c امتحان کنم
سلام باشه فردا دوباره به اشتراک میزارم
راستی از ترانزیستورهای bd139 , bd140 استفاده نکن دیروز ترانزیستورا سوختن باعث شدن بلندگوم هم بسوزه تحمل این مدار را ندارن میخام با tip 31c , tip32c امتحان کنم
دیدگاه