اهان...
دوستان هسته حلقوی رو از کجا میشه تهیه کرد یا از چه وسایلی میشه درشون اورد؟؟؟
ایا شماره هسته ها بر حسب مساحتشونه؟
تبریز یه مغازه داره پاساژ چهل ستون مغازه استار
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
سلام دوستان دیروز ترانس قویتر را گرفتمو رو مدار بستم
ولی خازن تغذیه را ده هزار میکرو گزاشته بودم موقع وصل ولتاژ چنان جریانی کشید که هم مسیر روی برد سوخت هم دیود 6 آمپر منفجر شد
بنظرتون خازن زیادی استفاده کردم یا دیودم ضعیفه ؟
سلام دوستان دیروز ترانس قویتر را گرفتمو رو مدار بستم
ولی خازن تغذیه را ده هزار میکرو گزاشته بودم موقع وصل ولتاژ چنان جریانی کشید که هم مسیر روی برد سوخت هم دیود 6 آمپر منفجر شد
بنظرتون خازن زیادی استفاده کردم یا دیودم ضعیفه ؟
درود
از دیود 50 امپر فلزی استفاده کن.دیود ضعیفه.چنین مشکلی رو با دیود فلزی 35 آمپر داشتم
موفق باشی
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
سلام به اساتید
دوست عزیز وقتی شما از ظرفیت بالای خازن استفاده کنی در لحظه ی استارت منبع تغذیه جریان یا امپر شما دوبرابر خواهد شد به عنوان مثال ظرفیت خازنی 40 هزار میکرو فاراد برای امپ با جریان 12 امپر از ترانس در لحظه ی استارت شما بالای 50 امپر جریان لحظه ای دارید و باید دو پل دیود رو باهم حتما بریج کنید وگرنه
بوووووووووووم
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
مدارات را کامل کردم و داخل جعبه گذاشتم عالی کار میگنه قدرت صداش چند برابر ضبط آیوا هست
آیوا قشنگ شیشه ها رو میلرزونه ببینین این دیگه چی شده
امشب عکسو فیلمشو براتون میزارم
راستی یه تجربه جدید کسب کردم بدنه ترانس تغذیه باید از بدنه جعبه ایزوله باشه مثلا ترانس را روی یه تخته ام دی اف پیچ کنین و بعد بزاریدش داخل جعبه
دیدگاه