دوستان من میخوام با ترانزیستور 2n3055 یه آمپ بسازم (بعد امتحانا :nerd: )اگه کسی مدار داره حتما بذاره!!!دریغ نکنید من 10 تا دارم هر چه پر قدرت تر بهتر!!!! :agree: :agree:
الان محمد جان بیاد میگه میخوای برای دگمه ای که داری کت بدوزی؟
داداش من نمیشه تو هر ترانزیستوری که اومد دستت بگی میخوام باش فلان کار رو انجام بدم! هرترانزیستوری مشخصات خاص خودشو داره که برای کار خاصی مناسبه
شما برو 2N3055 و MJ2955 بگیر نقشه امپ برای اینها زیاده با TIP3055 هم میتونی بسازی ماسفت هم که توی انجمن زیاده
به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
سنکا
انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
اپیکتتوس
اخبی :biggrin:
حبیبی :biggrin:
اونی که من دیده بودم اصلش باید با 3055 باشه معادلشو گذاشته بود!همه ی مدارایی که با 3055 کار میکنن باید با kt819 هم کار کنن! :redface:
اخبی :biggrin:
حبیبی :biggrin:
اونی که من دیده بودم اصلش باید با 3055 باشه معادلشو گذاشته بود!همه ی مدارایی که با 3055 کار میکنن باید با kt819 هم کار کنن! :redface:
هیشکی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟ :cry:
یه مداره تو این سایت که خیلی جالبه!!!کسی مداری داره شبیه این باشه با 5 تا قابلمه ای؟؟؟؟یا بیشتر؟؟؟؟؟؟ :rolleyes:
جواب بدین خواهش میکنم!!!! :cry:
هیشکی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟ :cry:
یه مداره تو این سایت که خیلی جالبه!!!کسی مداری داره شبیه این باشه با 5 تا قابلمه ای؟؟؟؟یا بیشتر؟؟؟؟؟؟ :rolleyes:
جواب بدین خواهش میکنم!!!! :cry:
داداش عجله نکن اگه کسی مدارداشته باشه حتمامی زاره حالاشماخودتون توگوگل یه سرچی بکن شایدپیداکردی.
دیدگاه