اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]راهنمایی در مورد انتخاب dc پروتکتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب dc پروتکتور

نوشته اصلی توسط armin_gera
    این همونی نیست که من ساختم و خوب کار نکرد؟! بعضا یه لحظه وصل میکنه تو حالت پروتکت
    اره منم تاپیکاروخوندم همون مداره منتهاتغذیش بایستی جداازامپ باشه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

این مدارفقط محافظ دی سی واتصال کوتاه هست یاانتی پلاپ هم داره؟
      http://s4.picofile.com/file/7867833438/soft_start_for_loudspeaker_with_DC_protection5.lyt .html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        این مدارفقط محافظ دی سی واتصال کوتاه هست یاانتی پلاپ هم داره؟
        http://s4.picofile.com/file/7867833438/soft_start_for_loudspeaker_with_DC_protection5.lyt .html
        انتی پلاپم داره
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

انتی پلاپم داره
          یعنی هم اتصال کوتاه هم محافظ دی سی وهم انتی پلاپ؟ :eek:فکرکنم یه جاخوندم که اتصال کوتاه نداره.
          راستی لینکی که گذاشتم به صورت استریوطراحی شده؟

دیدگاه

یعنی هم اتصال کوتاه هم محافظ دی سی وهم انتی پلاپ؟ :eek:فکرکنم یه جاخوندم که اتصال کوتاه نداره.
            راستی لینکی که گذاشتم به صورت استریوطراحی شده؟
            نه اتصال کوتاه نداره فقط انتی پلاپ و دی سی پروتکتور
            استریو مونو فرقی نداره از هر کانال یه سیگنال بگیر با مقاوت 47K بده به ایسی هر دو کانالو ( یعنی دوتا مقاومت هر کردوم برا یک کانال )
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نه اتصال کوتاه نداره فقط انتی پلاپ و دی سی پروتکتور
              استریو مونو فرقی نداره از هر کانال یه سیگنال بگیر با مقاوت 47K بده به ایسی هر دو کانالو ( یعنی دوتا مقاومت هر کردوم برا یک کانال )
              مداردیگه ای سراغ نداریاین سه قابلبیت وداشته باشه؟البته به غیرازاونی که باupc1237کارمی کنه.

دیدگاه

مداردیگه ای سراغ نداریاین سه قابلبیت وداشته باشه؟البته به غیرازاونی که باupc1237کارمی کنه.
                نه والا سراغ ندارم ولی منم دنبالش میگردم
                از شماتیکای ضبط سونی و ال جی هم میتونی استفاده کنی ولی چیزی که هست مدار اماده نداریم حتما باید ادم خودش بشینه روش کار کنه
                میتونی dc پرئتکتورو به این مدار اضافه کنی, تو تاپیک مهدی شماتیک قسمت دی سی پروتکتورو گذاشتم

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان گرامی و بچه های باحال انجمن
                  راستش دنبال یه مدار محافظ می گشتم که با دیدن بحث های جالبتون، جذب این انجمن شدم و گفتم شاید بتونید منت گذاشته و سوالات من رو هم جواب بدین.
                  میخوام یک آمپلی فایر با آی سی TDA7294 بسازم. توی دیتاشیتش نوشته محافظ اتصال کوتاه و خاموش کننده حرارتی داره. به نظرتون درست کار میکنن ؟ اگه این آی سی بسوزه جریان DC میده بیرون یا کلا قطع میشه؟
                  در کل نیاز به چه مدارهای محافظی داره؟
                  چاکر همتون هم هستم.
                  پیامبر اکرم (ص):
                  دانش اندر گنجینه‏ هایى اسـت که کـلـیدهاى آن پرسش است ؛ پس ، خدایتان رحمت کند ، بپرسید ، که با این کار چهار نفر اجر مى‏ یابند: پرسشگر ، پاسخگو ، شنونده و دوستدار آنان .
                  جویاى دانش ، جویاى رحمت است . جوینده دانش رکن اسلام است و پاداشش با پیامبران داده می شود.
                  هر گاه جوینده دانش در حال آموختن علم مرگش فرا رسد ، شهید مرده ‏است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad.z
                    سلام خدمت همه دوستان گرامی و بچه های باحال انجمن
                    راستش دنبال یه مدار محافظ می گشتم که با دیدن بحث های جالبتون، جذب این انجمن شدم و گفتم شاید بتونید منت گذاشته و سوالات من رو هم جواب بدین.
                    میخوام یک آمپلی فایر با آی سی TDA7294 بسازم. توی دیتاشیتش نوشته محافظ اتصال کوتاه و خاموش کننده حرارتی داره. به نظرتون درست کار میکنن ؟ اگه این آی سی بسوزه جریان DC میده بیرون یا کلا قطع میشه؟
                    در کل نیاز به چه مدارهای محافظی داره؟
                    چاکر همتون هم هستم.
                    سلام
                    تو دیتاشیت نوشته محافظ حرارتی داره ولی برا من که کار نکرد ماشالاه به این ایسی های چینی اصلا اعتماد نیست پس توصیه میکنم حد اکثر احتیاط رو بخرج بدید
                    اگه ایسی بسوزه فک میکنم dc میده بیرون چند بار که سوزوندم ولتاژو ول میکرد رو خروجی
                    شما نیاز به یک dc پروتکتور و انتی پلاپ و محافظ اتصال کوتاه (اپشنال! چون خود ایسی داره این گزینه رو ولی اگه کار نکرد... اگه ایسیت اصله نیازی به محافظ اتصال کوتاه نداری)
                    اقایی &lt

دیدگاه

شما کدام مدار محافظ رو پیشنهاد می کنید؟
                      راستش قراره یک آمپلی برای هیئت خودمون بسازم که از این لحاظ خودکفا باشیم :biggrin: :biggrin: :biggrin: بعد از کلی جستجو و آزمایش (نه پرسش!!) به این نتیجه رسیدم که استفاده از چند تا آمپلی فایر 100 وات (برای هر باند یک آمپلی فایر) بهتره تا این که چند تا باند به صورت موازی به یک آمپلی فایر مثلا 500 وات وصل بشن (که توی اکثر مجالس اینطوریه). نظر شما چیه؟
                      پیامبر اکرم (ص):
                      دانش اندر گنجینه‏ هایى اسـت که کـلـیدهاى آن پرسش است ؛ پس ، خدایتان رحمت کند ، بپرسید ، که با این کار چهار نفر اجر مى‏ یابند: پرسشگر ، پاسخگو ، شنونده و دوستدار آنان .
                      جویاى دانش ، جویاى رحمت است . جوینده دانش رکن اسلام است و پاداشش با پیامبران داده می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad.z
                        شما کدام مدار محافظ رو پیشنهاد می کنید؟
                        راستش قراره یک آمپلی برای هیئت خودمون بسازم که از این لحاظ خودکفا باشیم :biggrin: :biggrin: :biggrin: بعد از کلی جستجو و آزمایش (نه پرسش!!) به این نتیجه رسیدم که استفاده از چند تا آمپلی فایر 100 وات (برای هر باند یک آمپلی فایر) بهتره تا این که چند تا باند به صورت موازی به یک آمپلی فایر مثلا 500 وات وصل بشن (که توی اکثر مجالس اینطوریه). نظر شما چیه؟
                        بهترین محافظ فعلا ایسی upc1237 هست که خیلی سادست ولی یه کم بد قلقه ولی همه چی داره
                        یا هم میتونی از همین محافظ دیسی که emperator جان گذاشته استفاده کنی البته باید تغذیهش جدا باشه

در باره امپ به نظرم اونطوری که شما میگین هزینه ها خیلی بالا میره !برا هر باند یه امپ کلی پول امپ میشه ولی امپی که 5 تا بلندگورو ساپرت کنه به مراتب ارزونتر تموم میشه

دیدگاه

البته از لحاظ اقتصادی هر طور حساب می کنم (با قیمت های جزئی نه عمده) 4 تا آمپلی فایر 100 وات با آی سی TDA7294 یا TDA7293 خیلی ارزون تر و آسون تر از یک آمپلی 400 وات با ترانزیستورهای BJT یا ماسفت تموم میشه. با قیمت هر کدوم از این آی سی ها فقط میشه یه دونه ترانزیستور خرید!! تازه هر آمپلی فایر خودش چند تا ترانزیستور قدرت میخواد !
                          اگر هم احیانا یکی از آی سی ها بسوزه 3 تای دیگه همچنان به کار خودشون ادامه میدن و مجلس به هم نمی ریزه.
                          فقط چون اولین باره که با این آی سی ها کار می کنم مطمئن نیستم محافظشون به خوبی کار می کنه یا نه. شاید بهتر باشه یکی از آی سی ها رو در این راه فدا کنم!
                          راستی به مدار زیر هم یه نگاهی بندازین بد نیست.
                          آمپلی فایر استریو 400 وات حرفه ای مجهز به مدار محافظ :

پیامبر اکرم (ص):

دیدگاه

اقامی ترسم این محافظ وبسازم به خاطرتغذیش بعدادرست کارنکنه چون ولتازامپلی ومحافظ ومی خواستم ازیه سوئیچینگ وصل کنم.قیدانتی پلاپ رومی زنم یه مداری باشه که هم محافظ دی سی باشه وهم اتصال کوتاه کسی همچین مداری داره؟

دیدگاه

سلام دوستان

من یک امپلیفایر 200w nmos و همچنین یک مدار پری رو ساختم که تغذیه پری از یک ترانس 9 ولت دوبل تامین میشه که جدا از تغذیه امپلی هست.....حالا میتونم از تغذیه پری برای این مدار استفاده کنم؟
                              ((گراند تغذیه امپلی و گراند تغذیه پری از هم جدا هست)) :question: :question:

طعنه بر خواری من ای گل بی خار نزن //من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.pejman
                                سلام دوستان

من یک امپلیفایر 200w nmos و همچنین یک مدار پری رو ساختم که تغذیه پری از یک ترانس 9 ولت دوبل تامین میشه که جدا از تغذیه امپلی هست.....حالا میتونم از تغذیه پری برای این مدار استفاده کنم؟
                                ((گراند تغذیه امپلی و گراند تغذیه پری از هم جدا هست)) :question: :question:

در یک دستگاه آمپلی فایر کلیه گرندها اعم از پری و آمپلی فایر و محافظ و .... باید به هم وصل شوند.
                                در مورد سوال اول هم عرض کنم که اگر اون ترانس 9 ولتی شما بالای یک آمپر جریان بده می تونید اما اگر نباشه امکان داره تو کار پری اختلال ایجاد کنه یا اینکه ممکنه تو ولوم بالا صدا خراب بشه. البته پری و اکو مصرف جریان پایینی دارند . به هر حال تست کنید شاید مشکلی نداشته باشید.
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X