اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد افکت های صوتی مختلف بکمک میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد افکت های صوتی مختلف بکمک میکرو

در چند پست دیدم که افرادی به دنبال ایجاد افکت های صوتی بوسیله میکروکنترلر هستند.
    من خیلی وقت پیش مقداری روی این قضیه کار کردم ولی متاسفانه به نتیجه مطلوب نرسیدم و نصفه نیمه رها شد
    حال اگر دوستان موافق باشند به کمک هم و با تبادل نظر این موضوع جذاب را دنبال کنیم.
    و از دوستانی که در این زمینه فعالیتی داشته اند و یا علاقمندند به این موضوع تقاضای همکاری دارم.
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .

پاسخ : ایجاد افکت های صوتی مختلف بکمک میکرو

نکاتی که باید در این کار مورد توجه قرار دهیم به این شرح خواهند بود.
    1- سیگنال ورودی در محدوده مناسبی از لحاظ دامنه به قسمت کنترلر و نمونه بردار اعمال شود.
    2- با سرعت مناسبی نمونه برداری از سیگنال صدا صورت گیرد.
    3- برای ایجاد افکت صوتی اطلاعات نمونه برداری شده بصورت موقت در یک حافظه ذخیره شود.
    4- ساختار کلی افکتهای مختلف بررسی شده و الگوریتم آنها را در آورده و با استفاده از نمونه های جدید و نمونه های ذخیره ای ای
    افکتها بصورت پیوسته تولید گردد.
    5- خروجی تولید شده توسط پردازنده به یک مبدل دیجتال به آنالوگ مناسب اعمال گردد.
    6- اصلاحاتی از جمله فیلتراسیون برروی صوت اعمال شده و با دامنه مناسب پخش شود.

هرچند استفاده از میکروهایی مانند ATMEGA8 برای اینکار خیلی ضعیف هستند. و ضعفهای بزرگی از جمله سرعت کم برای نمونه برداری سرعت پایین برای پردازش و ..
    دارند اما به نظر من بهتر است در مرحله آزمایشی و برای رسیدن به یک نتیجه حداقلی فعلا از آن به عنوان پردازنده سیستم استفاده کنیم.
    منتظر نظرات دوستان هستم .
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

دوست عزیز
      من شخصا" هیچ گونه اطلاعاتی در مورد مدارات میکرو ندارم اما مشتاقم که بحث رو ادامه بدید مطمئنا" استاد اشک هم اگر تاپیک رو ببینند استقبال خواهند کرد شما ادامه بدید. :applause:

دیدگاه

من می خوام آلارم باز بودن درب خودروهایی مثل سیلو یا ماکسیما رو با میکرو بسازم...
        به نظرتون با خود میکرو میشه یا نه؟
        اگر نیازه از صداش پلود کنم...
        ادیت:
        تاپیک براش داشتیم...
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67781.0
        دوستان همراهی کنند...
        اگر از تاپیکی بدتون میاد...
        اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
        اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
        ...بگین که
        [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه