اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس دوبل 60 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس دوبل 60 ولت

نوشته اصلی توسط EleCoModern
    شما درست میگین،منم واسه همین از شما سوال میکنم آخه حضرت علی (ع) فرمودند:تجربه پدر علم است.
    شما دوستان هم تجربه لازم رو در زمینه دارین پس منابع خوبی در این زمینه هستید.

راستی یکی از این دوستام میخواد آمپلی بذاره رو ماشین،از لحاظ مالی هم مشکلی نداره(خرج میکنه)فقط کیفیت و کوبندگی صدا واسش مهمه.
    من امروز دیدمش و پیشنهاد دادم که با کمک شما یک آمپلی براش بسازم،
    حالا شما لطف کنید یک مدار منبع سوییچینگ قوی 100درصد عملی بهم معرفی کنید(لطفا با pcb باشه)
    و یک آمپلی متناسب با منبع سویچینگ
    لطفا منو یاری کنید منم شما رو دعا میکنم(آخه کار دیگه ای از دستم بر نمیاد)

از همتون ممنونم بازم مزاحمتون میشم
    لطف داری
    در مورد آمپلی فایر من هیچ پیشنهادی به جز NMOS ندارم :mrgreen:

در مورد منبع تغذیه سوئیچنگ باید بگم که ساختش مشکل و حساس هست . البته رفقا در این زمینه تجربه و اطلاعات زیادی دارند

به لینک زیر هم سری بزن شاید به نتیجه برسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=168.0

پیروز باشی
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      لطف داری
      در مورد آمپلی فایر من هیچ پیشنهادی به جز NMOS ندارم :mrgreen:

در مورد منبع تغذیه سوئیچنگ باید بگم که ساختش مشکل و حساس هست . البته رفقا در این زمینه تجربه و اطلاعات زیادی دارند

به لینک زیر هم سری بزن شاید به نتیجه برسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=168.0

پیروز باشی
      ممنون داداش سام

سوییچینگ قلق داره
      ی سری قواعد داره
      مخصوصا وقتی قراره برای امپ استفاده بشه !!!

من نمیدونم چرا تا حالا کسی از دوستان علمی و دقیق سراغ این قضیه نرفتن ؟
      مثلش وقتی قراره امپ ببندی تو خروجی مدام تغذیه افت ولتاژ پیدا میکنه و چون فیدبک باید خیلی سریع این کمبود رو جبران کنه فشار بسیار شدیدی به قسمت فیدبک مدار وارد میشه که بعد مدتی باعث خوایدن مدار میشه

سوییچینگ رو شما بسمالله رو بگو منم تا جایی که از دستم بیاد کمک میکنم
      به قول داداش سام وقتی چیزی از ادم میپرسن اطلاعات تو ذهن مرور میشه و ادم گاها بعضی نکات به ذهنش میرسه
      ولی متاستفانه جدیدا کسی دل به کمک کردن نداره. چراکه همه هلو بپر تو گلو میخوان :NO:
      هیچکس دنبال مداری که میخواد بسازه نمیره. همینجا ی تاپیک میزنه منتظره مدار اماده هست.
      من خودم شخصا یکساله روی منبع سوییچینگ ماشین کار میکنم.
      الانم ی 2200 وات ساختم که انتظار دارم حداقل ازش 1500 رو بکشم.

شما خودتو بزار جای من و بقیه بچه ها. یک سال وقت و هزینه و دردسر بکشی بعد یکی بیاد بگه همشو بریز وسط منم بسازم همراه با تمام نکات اونوقت ندونه اصلا pwm یا چیه :angry:
      خداییش ادم زورش میاد.
      شمام اگه بچه ها ببینند اهل عمل هستین و فقط دنبال ساخت مدار برای استفاده نیستید همه بچه ها کمکتون میکنن.
      الکترونیک برای یاد گرفتنه به نظر من نه استفاده
      خیلی از بچه های همین انجمن صوتی 10-20 تا امپ دارن که انداختن گوشه کمد داره خاک میخوره. فقط بخاطر عطش یاد گرفتن

منظورم با شما یا شخص خاصی نبود. بزارین پای درد و دل

امپ هم همینی که سام معرفی کرد خوبه
      فقط فک کنم راه اندازیش ی کوچولو سخت باشه که برای تجربه اول فکر نکنم گزینه مناسبی باشه
      البته تو این توان امپی که راحت راه اندازی بشه هم نداریم :mrgreen:
      اگه داداش سام مناسب بدونه این امپ امپ خوبیه
      من خودم نساختم و به گفته های دوستان اکتفا میکنم برای همین میگم اگه مصلحت دونست بساز
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

جناب EleCoModern برای تغذیه سوییچینگ اینجا رو نگاه کن:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53982.0
        اگه تجربه ساخت سوییچینگ نداری اصلا سراغش نرو که وسطش اینقدر اذیت میشی که میری یه امپ اماده میخری سوییچینگ خیلی تجربه میخواد و به این راحتیا راه نمیافته مخصوصا مخصوصا سوییچینگ افزاینده که دیگه هیچی :NO: به نظر من اگه دوستت یه امپ خوب میخواد و خوبم خرج میکنه همین حالا برو یه امادشو بگیر امپ برای ماشین ساختن خیلی سخته و زمان بره اخرشم اونی که میخوای ممکنه از اب درنیاد
        ولی متاستفانه جدیدا کسی دل به کمک کردن نداره. چراکه همه هلو بپر تو گلو میخوان :NO:
        هیچکس دنبال مداری که میخواد بسازه نمیره. همینجا ی تاپیک میزنه منتظره مدار اماده هست.
        من خودم شخصا یکساله روی منبع سوییچینگ ماشین کار میکنم.
        الانم ی 2200 وات ساختم که انتظار دارم حداقل ازش 1500 رو بکشم.
        شما خودتو بزار جای من و بقیه بچه ها. یک سال وقت و هزینه و دردسر بکشی بعد یکی بیاد بگه همشو بریز وسط منم بسازم همراه با تمام نکات اونوقت ندونه اصلا pwm یا چیه :angry:
        خداییش ادم زورش میاد.
        شمام اگه بچه ها ببینند اهل عمل هستین و فقط دنبال ساخت مدار برای استفاده نیستید همه بچه ها کمکتون میکنن.
        الکترونیک برای یاد گرفتنه به نظر من نه استفاده
        خیلی از بچه های همین انجمن صوتی 10-20 تا امپ دارن که انداختن گوشه کمد داره خاک میخوره. فقط بخاطر عطش یاد گرفتن
        منظورم با شما یا شخص خاصی نبود. بزارین پای درد و دل
        اخ اخ اخ که بهنام حرف دل منو زدی :cry2:
        اگه دقت کرده باشی چند وقته کمتر کسی توی سایت (نه فقط قسمت صوتی) پروژه ای که خودش کار کرده باشه میزاره چون همه (استثنا هم وجود داره) دنبال لقمه حاضر اماده هستن
        اینجوری ادم معلومه زورش میاره یه چیزی رو که هفته ها و بیشتر روش کار کرده و زحمت کشیده راحت بزاره تو انجمن که اون جماعت بیان دانلود کنن و یه نظر یا حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکنن ادم بفهمه این پروژه حداقل برای چند نفر دیگه هم کارامد بوده و واقعا استفاده کردن تا دلگرم بشه پروژه های دیگه رو بزاره!
        نمیدونم جدیدا چه اتفاقی افتاده انجمن دیگه مثل قبلا فعال نیست و خیلی از اساتید رفتن و اونهایی هم که هستن سر نمیزنن یا خیلی کم میان اینجا :cry:

دیدگاه

ای قربان هر دوی شما داداشا راست میگین و حق دارین

EleCoModern بهنام م مهدی عزیز قصد نا امیدکردن تو را ندارند بلکه میگن اگر حال و حوصله نداری سراغش نرو :agree:
          و اگر نه کار نشد نداره برادر همانطور که بهنام به نتیجه رسیده و حالا میخواد نتیجه اصلی را بگیرد . هزاران آفرین به این پشتکار
          مهدی عزیز هم به همچنین ایشان هم همواره در حال پژوهش و ساخت هستن. و خیلی دوستان دیگر در انجمن

EleCoModern جان مشخص هست که علاقه داری به الکترونیک ، پس به نظر بنده به دوستت بگو یک آمپلی فایر آماده بخره اما خودت شروع کن
          به ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ حداقل2 تا وارد و با تجربه هم که در کنارت هستند و کمکت خواهند کرد (بهنام و مهدی عزیز) شاید من هم به
          شما پیوستم البته در جایگاه دانش آموز :nerd:

این تحریم ها به ما نشان داد که ناتوان هستیم و همچون گزشته مصرف کننده . پس باید دست به کار بشیم و آغاز به ساخت کنیم و در پایان به خودکفایی برسیم . به دور از هر نا امیدی یا دلگیری از نبود همکاری دوستان. این بحث دراز و پر فراز است

در مورد NMOS بهنام درست میگه ساخت آمپلی فایر های قدرت بالا کمی دشواری دارد ولی به ساخت و تجربه اش میارزه

در پایان برایت آرزوی پیروزی دارم
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

من واقعا از راهنمایی های شما نهایت استفاده رو میکنم،من از بچگی به الکترونیک و کامپیوتر خیلی علاقه داشتم،الان رشته تحصیلیمم کامپیوتره،ولی در کنارش هم دنبال الکترونیک هستم چون به نظر من این دو علم مکمل یکدیگر هستند،به اندازه خودم هم تجربه دارم،تجربه ساخت مدارهم دارم،در حد قفل دیجیتال،پری آمپلی فایر،آمپلی فایر با آی سی tda7377، پیچیده ترین مداری که ساختم یه آمپلی 400وات بود،همه چی درست پیش رفت ولی سر یه اشتباه کوچیک خودم به باد فناش رفت،موقع تست با یه باند خیلی ضعیف تستش کردم حدود 1 دیقه کار کرد ولی بعدش اتصال کوتاه شد و سوخت،این ترانس 60ولت هم که میگم مال اون آمپلیه.
            اگه اون موقع عضو این انجمن بودم مطمئنا از راهنمایی های شما نهایت استفاده رو میکردم و آمپلی الان سالم بود ، بعد اون موقع ناامید شدم تا زمانی که عضو این انجمن شدم و با دوستان خوبی مثه شما اشنا شدم،
            دوستان عزیز منم دنبال یاد گیریم وگرنه یه طرح آماده به آدم چیزی که یاد نمیده هیچ ،تازه آدم رو از تحقیق و آزمایش هم میندازه،من همیشه ارزوی داشتن دوستایی مثه شما رو داشتم که آرزوم بر آورده شد.
            الانم به پشتوانه شما و با یه یا علی شروع میکنم.
            دنبال طرح هایی هستم که عملی باشه و ازش دنبال گرفتن رو داشته باشه واسه همین از شما در مورد طرح ها و نقشه ها راهنمایی میگیرم.
            در مورد منبع سویچینگ از همه بیشتر تو این سلف و چوک گیر میکنم چون اصلا درموردشون هیچ اطلاعی ندارم.
            ببخشید که زیادی حرف زدم.

دیدگاه

قربان شما داداش سام
              همونطوری که داداش سام هم گفت من اصلا قصد ناامید کردن ندارم چون هیچ سود و ضرری برای من که نداره! دارم واقعیت رو میگم الکترونیک با کسی شوخی نداره نمیشه حالا میرم میسازیم هرچی خدا بخواد! بدون دانش و مهم تر از اون تجربه ساختن این مدارات مخصوصا سوییچینگ الکی حروم کردن وقت و پوله مخصوصا پولت حروم میشه اگه بدونی ماسفت الان چقدر گرون شده دیروز رفتم 2 تا irfp250 بگیرم میگه دونه ای 5 تومن :eek: تازه چی اورده میبینم ریمارکه (دست دوم سالم!!) کاش میشد همونا رو بکنم جای چشماش اما به ماسفت ها احتیاج داشتم :mrgreen: داداش سام منو معاف کن من سوییچینگ بلد نیستم عملی تا حالا کار نکردم فقط دربارش مطالعه کردم تا بعد که اطلاعاتم بالا رفت بسازمش! اگه هم خواستم بسازم اول از توان زیر 10 وات شروع میکنم مثلا 220 به 5 ولت با فلایبک نه یهو برم سراغ توپولوژی بوست توان بالا!!
              EleCoModern اگه واقعا قصد ساخت سوییچینگ داری (امپ زیاد کاری نداره اطلاعات زیادی هم که نداشته باشی فوقش 1 هفته ای درستش میکنی) بیشتر از 1 هفته باهاش سر کله بزن و اروم اروم کار رو جلو ببر انتظار نداشته باش تا مدار رو روشن کردی کار کنه! (شایدم کار کرد!)

دیدگاه

شما درست میگین،منم واسه همین از شما سوال میکنم آخه حضرت علی (ع) فرمودند:تجربه پدر علم است.
                شما دوستان هم تجربه لازم رو در زمینه دارین پس منابع خوبی در این زمینه هستید.

راستی یکی از این دوستام میخواد آمپلی بذاره رو ماشین،از لحاظ مالی هم مشکلی نداره(خرج میکنه)فقط کیفیت و کوبندگی صدا واسش مهمه.
                من امروز دیدمش و پیشنهاد دادم که با کمک شما یک آمپلی براش بسازم،
                حالا شما لطف کنید یک مدار منبع سوییچینگ قوی 100درصد عملی بهم معرفی کنید(لطفا با pcb باشه)
                و یک آمپلی متناسب با منبع سویچینگ
                لطفا منو یاری کنید منم شما رو دعا میکنم(آخه کار دیگه ای از دستم بر نمیاد)

از همتون ممنونم بازم مزاحمتون میشم
                سلام
                دوست عزیزم من اگز جای شما بودم هیچ وقت این پیشنهاد رو نمی دادم که براش آمپلی بسازم . ساختن آمپلی کاری نداره اما سوئیچینگش نیاز به تجربه بالایی داره .این دوستتون که مشکل مالی نداره بهتره یکی آماده تهیه کنه . به هر حال من نظرم رو گفتم. موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  قربان شما داداش سام
                  همونطوری که داداش سام هم گفت من اصلا قصد ناامید کردن ندارم چون هیچ سود و ضرری برای من که نداره! دارم واقعیت رو میگم الکترونیک با کسی شوخی نداره نمیشه حالا میرم میسازیم هرچی خدا بخواد! بدون دانش و مهم تر از اون تجربه ساختن این مدارات مخصوصا سوییچینگ الکی حروم کردن وقت و پوله مخصوصا پولت حروم میشه اگه بدونی ماسفت الان چقدر گرون شده دیروز رفتم 2 تا irfp250 بگیرم میگه دونه ای 5 تومن :eek: تازه چی اورده میبینم ریمارکه (دست دوم سالم!!) کاش میشد همونا رو بکنم جای چشماش اما به ماسفت ها احتیاج داشتم :mrgreen: داداش سام منو معاف کن من سوییچینگ بلد نیستم عملی تا حالا کار نکردم فقط دربارش مطالعه کردم تا بعد که اطلاعاتم بالا رفت بسازمش! اگه هم خواستم بسازم اول از توان زیر 10 وات شروع میکنم مثلا 220 به 5 ولت با فلایبک نه یهو برم سراغ توپولوژی بوست توان بالا!!
                  EleCoModern اگه واقعا قصد ساخت سوییچینگ داری (امپ زیاد کاری نداره اطلاعات زیادی هم که نداشته باشی فوقش 1 هفته ای درستش میکنی) بیشتر از 1 هفته باهاش سر کله بزن و اروم اروم کار رو جلو ببر انتظار نداشته باش تا مدار رو روشن کردی کار کنه! (شایدم کار کرد!)
                  مهدی درست میگه
                  بدون دانش اولیه سراغ سوییچینگ رفتن خیلی اشتباهه
                  پارسال 36 تا irfp150 گرفتم (اصل مکزیک ) الان فقط و فقط 18 تا مونده ازش
                  این از حروم کردن پول

وقتم که شب امتحان میشستم رو مدار کار میکردم جزوه همینطور باز و بغل دستم باز مموند واسه خودش :mrgreen:

ولی با این گفته که یدفه نمیشه رفت مخالفم. خود من وقتی اومدم انجمن هیچی سرم نمیشد.
                  اولشم با ی امپ 200 وات استریو شروع کردم که هرکی کیفیتش رو نشنیده نمیدونه چیه !
                  نمیدونم چرا کسی از بچه ها سراغ ساختش نمیره ؟ :angry:
                  بگزریم.

من اوایل خواستم لقمه بزرگتر از دهن بردارم که نشد
                  همون روز اول خواستم از مدار 2000 وات بگیرم
                  نشد :NO:
                  بعد یکی دو ماه سر و کله زدن فهمیدم باید از توان های کم شروع میکردم oo:
                  هیچ وقت یادم نمیره اولین مداری که ساختم (پوش پول با هسته 200 وات پاور که خودم پیچیده بودم ) ی لامپ 24 وات چرخ خیاطی رو هم نمیتونست روشن کنه
                  ولی همین که ازش خروجی گرفتم یک لذتی بردم که شد پشتوانه ی من برای ادامه راه :biggrin:

اولین قدم رو بردار تا هرجا که میتونی برو هرجا گیر کردی همه بچه ها تا جایی که میتونن کمکت میکنن.
                  ولی اگه مثل اولای من واسه لحیم کردن سیم هم بیای پست بدی بعد ی مدت همه بیخیال کمک میشن.

اولشو من میگم برای ساخت همین امپی که سام زحمتشو کشیده :
                  اگه میتونی فردا همه قطعاتشو بگیر
                  بسم الله

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  راستی مهدی ماسفتارو خوب گرفتی من پریروز از تهران گرفتم دونه ای 6 تومن
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

سلام
                    لینکهایی که واسم گذاشتین مطالب خیلی خوب و آموزشی داره
                    ترجیح میدم اول خوب مطالعشون کنم بعد بیام سروقت ساخت
                    بازم از لطف همه دوستان تشکر میکنم.

دیدگاه

با سلام به اعضای محترم
                      بعد از تقریبا یک سال دوری از انجمن بازم مزاحمتون شدم
                      اول تشکر میکنم به خاطر راهنمایی هایی دوستان که باعث پیشرفت من در زمینه ساخت آمپلی فایر و مدارات صوتی شد.
                      دوم اینکه میخواستم یه سیستم واسه خودم سرپا کنم. چیزی که تو ذهن خودمه اینکه این سیستم دوتا بلندگو داشته باشه با یک ساب .
                      میخواستم ایده آل ترین پیشنهادات رو از شما داشته باشم اعم از آمپلی فایر ها ؛ مدار پری ؛ بلندگو و ساب؛ تا دلتون بخواد مدار آمپلی و مدارت صوتی دارم ولی واسه ساخت میخوام بهترین پیشنهاد رو بهم بدین.
                      لطفا در موارد زیر هرکی هر پیشنهادی داره ارائه بده

1-برای آمپلی فایر ها ( واسه بلندگو ها و ساب-واتشون هم بنا به پیشنهاد شما ولی بهترین از نظر شما باشه)

2- مدل بلندگوها و ساب بنا به مدارات پیشنهادیتون(من اطلاع زیادی در مورد مارک و وات واقعی بلندگوها و ساب ندارم چون بیشترشون اون قدرتی که باید داشته باشن رو ندارن و همش تبلیغه واسه این کمک میخوام)

3-اگه امکان داشت مدار پری و فیلتر هم پیشنهاد بدین

لطفا هرکس هر نظری داره ارائه بده تا با یه یا علی بریم واسه ساخت.

با تشکر از همتون

دیدگاه

اگه خودت میدونی چی میخای و چی به چیه برو اینجا هرچی خاستی انتخاب کن بعد بیا من و بچه ها کمکت میکنیم:
                        http://construyasuvideorockola.com/

http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=en&u=http%3A%2F%2 Fconstruyasuvideorockola.com%2F&langpair=es|en
                        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ
                        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                        ---------------------BMCELEC@-------------------
                        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                        ---------------www.bmc-elec.com--------------
                        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

خوب دوست عزیزبهترنیست شمااول توان لازم وبگیدوهمینطورمورداستفادشوتادوستان بهتربتونن راهنمایی کنند.
                          .
                          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام به همگی
                            توان آمپلی فایرها از 100وات تا حداکثر 500وات -مورد استفادش واسه خونه میخوام(دوتا واسه بلندگو یکی هم واسه ساب)
                            دوستان عزیز هدف من از طرح این سوالات اینه که شما تجربیات خودتونو در اختیار من بذارین.من مدارات زیادی از آمپلی فایر و مدارت صوتی دارم از 10وات تا 3000 وات(چه مال همین انجمن چه مال سایت های دیگه بعضی هاشونم ساختم) ولی میخوام بهترین رو انتخاب کنم
                            اونم حاصل نمیشه مگر با راهنمایی شما دوستان عزیز
                            شما هر چی که میدونید به نظر خودتون ایده آل پیشنهاد بدین
                            نمیخوام بدون تحقیق و اطمینان دست به ساخت بزنم
                            از دوستان میخوام کمک کنند
                            با تشکر از همتون

دیدگاه

سلام به همگی
                              توان آمپلی فایرها از 100وات تا حداکثر 500وات -مورد استفادش واسه خونه میخوام(دوتا واسه بلندگو یکی هم واسه ساب)
                              دوستان عزیز هدف من از طرح این سوالات اینه که شما تجربیات خودتونو در اختیار من بذارین.من مدارات زیادی از آمپلی فایر و مدارت صوتی دارم از 10وات تا 3000 وات(چه مال همین انجمن چه مال سایت های دیگه بعضی هاشونم ساختم) ولی میخوام بهترین رو انتخاب کنم
                              اونم حاصل نمیشه مگر با راهنمایی شما دوستان عزیز
                              شما هر چی که میدونید به نظر خودتون ایده آل پیشنهاد بدین
                              نمیخوام بدون تحقیق و اطمینان دست به ساخت بزنم
                              از دوستان میخوام کمک کنند
                              با تشکر از همتون
                              خوب شماسه تا200واتی بساززیادم هست یکمم فکربانداباش که خیلی گرونن.
                              nmos200عالیه دوستانم ساختن نتیجه خوبیم گرفتن.همینطوریدونه200واتی هست که باترانزیستور2sc5200و2sa1943aکارمی کنه مال شرکت پایونرم هست بگردی توبخش مدارات گسسته تاپیکش هست حالابازدوستانم نظربدن.
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

2تا 70 وات + یدونه 200 وات برای شما کافیه
                                با اون 70 وات میتونی اکثر باندهای بازار رو درایو کنی.
                                و با 200 وات اکثر ساب های بازار رو !
                                انتخاب امپ رو به خودتون میسپارم تا با توجه به شرایططون انتخاب کنید. نظر خواستید مدار رو بزارید انجمن بچه ها نظرشون رو بگن .

موفق باشین
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X