اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلیفایر 200وات مهران کیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلیفایر 200وات مهران کیت

سلام آقایون من این آمپلیرو خریدم ترانزیستوراش 2n3550 هستش 4 تا میخواستم ببینم این 200 واته واقعیه؟ترانزیستورارو2n3773 بذارم واتش بالاترمیره؟مرسی

پاسخ : آمپلیفایر 200وات مهران کیت

نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلو
    سلام آقایون من این آمپلیرو خریدم ترانزیستوراش 2n3550 هستش 4 تا میخواستم ببینم این 200 واته واقعیه؟ترانزیستورارو2n3773 بذارم واتش بالاترمیره؟مرسی
    سلام
    دوست عزیز میشه یک عکس از برد و شماتیک درون کاتالوگش قرار بدید ؟؟
    مدار با چه ولتاژی کار میکنه ؟؟؟
    مدار چند تومن آب خورد ؟؟
    در مورد سوال دوم هم عرض کنم که بستن 3773 به جای ترانزیستورهای اصلی مدار باعث بالاتر رفتن قدرت نمیشه فقط شما میتونی تعداد باندهای بیشتری وصل کنی البته به نظر من این کار رو انجام نده چون ممکنه پایداری مدار رو بهم بریزه.
    موفق باشید

دیدگاه

دادا فقط آمپلی 57 تومن اینا شد حقیقتش نمیتونم چیزی پلود کنم.میگین میتونم تعداد باند بیشتری وصل کنم اهمش تغییر میکنه؟زیاد میشه یا کم؟سری باید ببندم یا موازی؟

دیدگاه

امان از شما اصفهانیها :byeکه اطلاعات میخایند اما اطلاعات نمیدید :twisted: دادا این آمپلیفایر و که میگی فکر کنم تک تغذیه 50ولت باشه با خروجی خازنی برای اسپیکر اونو سعی کن باc5200یاC5241 تعویض کنی مشکلی فکر نکنم به وجود بیاد البته چون ترانزیستورها از نوع 3055 وقابلمه ای هستند نوع کیس شون فرقداره سعی کن برای شفافیت صدا خازن خروجی رو از لحاض ظرفیت وولتاز افزایش بدی :nice: :nice: :nice:
        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

آقا یعنی خازن خروجی رو ظرفیتش بالا بره کیفیتش بهتر میشه؟راستی این آمپلی 200وات rms میده؟مطمئنین؟

دیدگاه

آقا یعنی خازن خروجی رو ظرفیتش بالا بره کیفیتش بهتر میشه؟راستی این آمپلی 200وات rms میده؟مطمئنین؟
            نه نمیتونه 200 وات بده
            فوقش خودشو بکشه 70 وات میتونه بده
            البته باید مقدار تلفاتی که روی خازن میافته رو ازش کم کنی :NO:
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

پس درست حدس زدم بله با افزایش خازن مچینگ خروجی این سری آمپلی ها به دلیل شارژ و دشارژ در نیم سیکلهای + و- ظرفیت جریان دهی خروجی افزایش پیدا میکنه ولی سعی کن ولتاژ خازن رو رعایت کنی تا صدمه نبینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                پس درست حدس زدم بله با افزایش خازن مچینگ خروجی این سری آمپلی ها به دلیل شارژ و دشارژ در نیم سیکلهای + و- ظرفیت جریان دهی خروجی افزایش پیدا میکنه ولی سعی کن ولتاژ خازن رو رعایت کنی تا صدمه نبینه

ممنون سعید جان
                علاوه بر ولتاژ خازن باید جهت خازن رو هم در نظر گرفت
                اگه امتحان کنید وقتی خازن رو برعکس وصل میکنیم قدرت خروجی خیلی بیشتر میشه ولی باعث اسیب شدید به خازن میشه و همچنین امکان انفجاز خازن هم هست که ممکنه خطرناک باشه (یبار دست خودمو ناقص کرده ! )
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

200-250وات واقعی نه عین این کیتا با ترانس دوبل55 کدومو پیشنهاد میدین؟thdکم باشه و کیفیت صدا عالی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

ممنون سعید جان
                    علاوه بر ولتاژ خازن باید جهت خازن رو هم در نظر گرفت
                    اگه امتحان کنید وقتی خازن رو برعکس وصل میکنیم قدرت خروجی خیلی بیشتر میشه ولی باعث اسیب شدید به خازن میشه و همچنین امکان انفجاز خازن هم هست که ممکنه خطرناک باشه (یبار دست خودمو ناقص کرده ! )
                    بله درسته بهنام عزیز این قدرت لحظه ای هستش دلیلشم احتمالا چون خازنی که شما بر عکس کردید شارژ بوده در مدار به دلیل بر عکس شدن مثل یه باطری ظاهر میشه که حالا دوباره با ولتاژ منبع تغذیه در نیم سیکلهای بعدی هدایت ترانزیستورهای قدرت ولتاژش جمع میشه که 50+50 میشه که بر روی اسپیکر تخلیه میشه ولحظه ای قدرت بالا میره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                      بله درسته بهنام عزیز این قدرت لحظه ای هستش دلیلشم احتمالا چون خازنی که شما بر عکس کردید شارژ بوده در مدار به دلیل بر عکس شدن مثل یه باطری ظاهر میشه که حالا دوباره با ولتاژ منبع تغذیه در نیم سیکلهای بعدی هدایت ترانزیستورهای قدرت ولتاژش جمع میشه که 50+50 میشه که بر روی اسپیکر تخلیه میشه ولحظه ای قدرت بالا میره

سعید جان خازنو من کامل تخلیه میکردم بعد میبستمش برعکس. البته موقتا هم زیاد نمیشه ولی حسابی خازن رو داغ میکنه و باد میکنه زود :NO:

راستی اگه کسی دلیلشو میدونه بگه بهم ممنونش میشم. زمونی که الکترونیک میخوندم از اساتیدمون پرسیدم بحثو پیچوندن :angry:
                      زکات علم نشر آن است
                      بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

سعید جان خازنو من کامل تخلیه میکردم بعد میبستمش برعکس. البته موقتا هم زیاد نمیشه ولی حسابی خازن رو داغ میکنه و باد میکنه زود :NO:

راستی اگه کسی دلیلشو میدونه بگه بهم ممنونش میشم. زمونی که الکترونیک میخوندم از اساتیدمون پرسیدم بحثو پیچوندن :angry:
                        خوب بهنام عزیز جواب هر چیزی رو ریشه ای باید جستجو کرد دلیل این امر به ساختمان قطبی( پلاریته ای )خازنهای الکترولیتی بر میگرده در ساخت این خازنها از صفحات آلومینیوم که با روغن خاصی بر روی اونها مالیده میشه و در اثر ولتاژ خاصی (که بعدا ولتاژ کاری خازن الکترولیتی میشه) که باعث اکسیداسیون وعایق شدن بین صفحات میشه(دی الکتریک) در واقع این صفحات به نوعی توسط این ولتاژ اولیه واین ماده روغنی قطبی باقی میمونند ودی الکتریک اونها در فاصله مشخصی حدود میکرومتر بین صفحات تشکیل میشه (قانون مهم برای خازنها 1- با زیاد شدن سطح دو جوشن خازن ظرفیت زیاد میشه 2- با کمتر شدن فاصله بین دو جوشن ظرفیت زیاد میشه 3- نوع دی الکتریک خازنها) حالا تک به تک بریم جلو 1- صفحاتمون که داخل محفظه خازن ثابته پس این یه مورد کاملا منتفیه 2- کمتر شدن فاصله دوجوشن همون طور که میدونی برای تولید ظرفیتی در حد میکرو فاراد از لحاظ حجم و ابعاد واز همه مهمتر اقتصادی کم کردن فاصله دو جوشنه که باعث کوچکتر شدن و اقتصادی تر شدن وظرفیت بالا توحجم کوچیک میشه حال که با یه فرایند شمیایی الکترولیتی کردن صفحات وتولید ALO به عنوان لایه ای با ضخامت بسیار کم بین صفحات به وجود مییارند پس عکس این عمل با اعمال ولتاژ مخالفم امکان پذیره ( یعنی اگه ولتاژ مخالف بدی به صفحات لایه عایق در مرحله اول تخریب و از بین میره و صفحات تا مرز نزدیکی به هم که برای مدتی اندک ظرفیت بالا ایجاد میکنند (حال موقت کاذب) بعد شروع به داغ شدن به دلیل جریان نشتی بین دو صفحه وبعد اتصال داخلی وحرارت بیشتر وتولید گاز زیاد در اثر تبخیر ماده روغنی وبعد بمببببببببببببب :-& یادت باشه آب با یه جرقه بین H,Oبه وجود می یاد با همون برقم از هم جدا میشه پس حسابی اساتیدو سرکار گذاشتی :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...