اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن فیوز اسپیکر،راهنمایی برای تعمییر ان.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن فیوز اسپیکر،راهنمایی برای تعمییر ان.

با سلام خدمت دوستان عزیز

3 ایسی رو عوض کردم ، و یک فیوز 250 میلی هم در سر راه ان قرار دادم، اسپیکر روشن شد و همه چیز درست شده بود ، چند باری خاموش روشنش کردم ، فیوز پرید .. ، (مجبور شدم همون فیوز با سیم وصل کنم)

دوستان احتمالا اشکال از اینجا شروع میشه که ، یکی از پل های دیودی میسوزه ، سپس جریان به ایسی ها میرسه و انها رو نیم سوز میکند .

باتشکر از همه دوستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      متساتفانه روش مشخصی برای تست ایسی وجود نداره جز روی برد :NO:
      البته میشه یه برد تست ساده برای آی سی های پر کاربردی که باهاش کار میکنید بسازید و خیالتون رو برای همیشه راحت کنید.
      مثلا برای 2003,2004,2005.2030,2040,2050,.....
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

تست خروجی TDA2030 ببینید بد نیست جالبه
        http://www.aparat.com/v/9Oy54

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINASET
          با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
          بازم ممنون از راهنمایتون .

من هنوز لامپ رو سر نکردم و به مدار وصل نکردم اما...

مقاومت که در چند پست قبل گفتم خراب شدن ، در واقع خرا نشده بودن ، از دوباره چکشون کردم، سالم بودن و از دوباره به سرجایی اولشون برگدوندمشون .
          در حال حاضر، تنهایی قطعه که عوض کردم ، فقط همون 4 دیود ،پلی بود .

دوستان وقتی جریان برق به مدار وارد میشود (و هید سینگ محکم به ایسی وصل شده باشد.) ، جریان برق افت پیدا میکنه و پل دیود بشدت گرم میکنه . وقتی که هید سینگ رو در اوردم ، جریان به حالت اول برگشت و دو ایسی utc2030 بشدت گرما طول کردند. و معمولا بعد از چند ده ثانیه و یا چند بار خاموش روشن کردن ، برخره ایسی tda2030 گرم میشد و صدایی بم طول میشود.(وقتی هید سینگ محکم بر روی ان بسته باشد ، ایسی tda2030 اصلا گرم نمی کند).
          در کل دو ایسی utc2030 بشدت گرما طول می کنند
          هر سه ایسی رو از مدار خارج کردم .
          وقتی دو پاییه 4و5 یکی از utc2030 (پایه out , +vS) رو بهم زدم ، بازر شروع به بوق زدن کرد ، در حالی در مشابه ان ایسی چنین اتفاقی نمی افتاد .
          وقتی دو پاییه 2 و 4 ایسی tda2030 (پایه output و inverting input) رو بهم میزنم ، صدای بازر نمی یاد ولی مولتی متر عدد حدود 800 رو نشان میده ؟

با این وضعیت دوستان چه چیزی تجویز می کنند ؟
          به نظر میرسد تمام قطعات برد (از قبیل مقاومت ، . دیود ها ، خازن ها ) سالم هستن ، ولی این ایسی ها خیلی زیاد مشکوک به نظر میرسند ،
          دوستان به نظر شما و با توجه به شرایط که تا الان توضیح دادم ، اشکال کار ، دقیقا کجاست ؟ ایا با توضیح ایسی ها مشکل ما حل میشود ؟
          (ممنون میشم یک ایسی معادل utc2030 به من معرفی کنید )
          باتشکر از جمع حاضر.
          آی سی utc2030 سوخته و آی سی tda2030 نیم سوز شده.بهتره از همون مدل آی سی استفاده کنین.اگه آی سی قوی تر بزارید بلنگو ها آسیب میبینند.اگه آی سی ضعیف تر بزارید از حداکثر توان بلنگو ها نمیشه بهره برد
          موفق باشید :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X