اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش آمپراژ ورودی یک آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش آمپراژ ورودی یک آمپلی

سلامن علیکم
    ببخشید که هی مزاهم میشما،ولی کنجکاوم بپرسم دیگه!!

از کجا میشه فهمید حد اکثر آمپریکه یه ترانس میده چقدره؟

یه سوال دیگه
    میشه ترانسی که ماله یه آمپلیه و مثلا 8 آمپر جریان میده رو با یه ترانس دیگه با همون ولتاژ ولی با آمپراژ 12 آمپر تعویض کرد؟ آمپلی فایر نمیسوزه؟
    اصلا میشه همچین چیزی؟

پاسخ : افزایش آمپراژ ورودی یک آمپلی

سلام داداش
    میشه یه ترانس 8 امپر رو با12امپر تعویض کرد تازه بهتر هم هست به شرطی که ولتاژ تغییر نکنه و با ولتاژ ترانس قبلی یکی باشه :agree:
    اگه روی ترانس هم ننوشته بود که چند امپر هست باید از آوومتر استفاده کنی
    امتحان گرفتن گواهینامه داشتم ،افسر پرسید کجا دور زدن ممنوعه ؟
    گفتم تو رفاقت

دیدگاه

برای اینکه بفهمی یه ترانس امپرش چقدره باید تو خروجیش یه مقاومت پر وات با امپرمتر سری ببندی و امپر اونو اندازه بگیری البته باید با ازمون و خطا اینکار رو بکنی یعنی هر دفعه تعداد مقاومت ها رو کم کم زیاد کنی و ببینی تو کدوم نقطه ولتاژ شروع به افت میکنه تو اون نقطه قبل از افت ولتاژ امپر رو بگیری اون امپر ترانس هست
      سوال دومت هم برای امپلی هر چی ترانست امپرش بیشتر باشه امپلی با افت ولتاژ کمتری روبرو میشه و توان بهتری بهت میده

دیدگاه

ممنون از پاسخاتون
        ینی میشه با حفظ ولتاژ،آمپراژو زیاد کرد؟ آخه تا جایی که من میدونم قطعاتی مثل دیود و ترانزیستور برای عبور جریان یه محدودیتی دارن.
        من میخام یه ترانس برای آمپلیم بدم بسازه که همون ولتاژ باشه ولی تا 15 آمپر جریان بده،روی برد یه دیود پل 8 آمپر بود که به 15 آمپر تغییرش دادم،دو تا فیوزم بعد از پل دیود بود که 4 آمپر بودن،اونا رو به چند آمپر تغییر بدم؟ دیگه به جز این چیزایی که گفتم،چیزی نیاز به تغییر نداره؟
        من میخوام فعلا با این کارا به جای ساختن از صفر یه آمپلی،آمپلی هایی که دارم ارتقاء بدم.

دیدگاه

اگر فیوزها رو تو خروجی ترانس بزاری همون 15 امپر باید باشن
          دقیقا میخوای چیکار کنی؟

دیدگاه

چون آمپلیم توی صدای زیاد کم میوورد،به این فکر افتادم که ترانسشو با یه نرانس بهتر با آمپراژ بالاتر تعویض کنم.
            ولی همونطور که گفتم قطعاتی مثل پل دیود و فیوز هست که با افزایش آمپراژ به مشکل میخورن
            اولین جایی که ترانس میره به پایه های یه دیود پله،بعد از اونم 2 تا فیوز سر راهشه،بعد از فیوزا میره داخل یه رله و ترانزیستور های قدرت از نوع D1047 و B817
            راستی یه سوال دیگه
            میتونم برای افزایش کیفیت آمپلی به جای ترانزیستورهایی که گفتم،از ترانزیستور های A1943 و C5200 استفاده کنم؟

دیدگاه

بهتره فیوزا رو قبل از پل دیود بزاری که ac هست
              برای ترانزیستورا دقیقا نمیدونم ولی فک کنم بشه ولی تو کیفیت تغییری نمیکنه تو چیزای دیگه تغییر میکنه مثل گرما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X