سلام آقایون من ترانس دوبل 35 ac دارم که بعد دیود پل و اینا دوبل 55 میشه کسی نقشه آمپلی داره که با این ولتاژ 250 یا 300 وات قدرت داشته باشه؟هرجارو گشتم ولتاژاش پایینتر بود مرسی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ترانس دوبل 55
Collapse
X
-
پاسخ : ترانس دوبل 55
نوشته اصلی توسط Mostafa65یه امپلی هست که با 4 تا irfp250 هست اون دوبل 50 میخواد ولی شما میتونی بهش 55 بدی اصلا باید همیشه 5 ولت از اون ولتاژی که خود امپلی میخواد بیشتر بهش بدی بخاطر افت ولتاژ قدرتش هم فوق العاده هست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلودادا خیلی کمه واسم.من دیگه حداقل 250 وات میخوام.بی زحمت وات بالا میذاری.نوشته اصلی توسط deadmasterاین امپ حداقل 180 واته !!
محمد میگه 4 تا باند 12 اینچی رو درایو میکنه ! :read:
منم ساختمش
در هر صورت برای رسیدن به توان بالا حتما باید از توان خروجی که ترانس میتونه برای مدار تامین کنه مطمئن بشی چون اگه توانش کم باشه در فرکانسهای خیلی پایین یا همون صدای بیس شدیدا دچار مشکل اعواج صدا میشیمن از نژاد آریـــاییم ... تیر آرش در کمانم ... نام ایران بر زبانم ... سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم...چون سیاوش پاک پاکم ... همچو رستم پهلوانم ... کاوه ام، تارپود کاویانم...من ز ماد و از هخایم، از ارشک و داریوشم
افتخارم این است من سرباز فدایی وطنم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلوآقایون این آمپلی thd چقدره؟کلا کیفیتش چطوره؟راستی ماسفت irfp260n یا irfp250n دونه ای چند گرفتین؟میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلودادا خیلی کمه واسم.من دیگه حداقل 250 وات میخوام.بی زحمت وات بالا میذاری.
می تونم بپرسم آمپلی 250 واتی رو برای کجا می خواید استفاده کنید ؟؟؟ این جوری شاید بهتر بشه راهنمایی کرد.
من همون مدار ( حداقل 100 وات ) رو که بهت معرفی کردم- 4 تا باند 12 اینچی بهش وصل کردم تازه ولوم صدا رو هم از نصف نمی تونستم بیشتر کنم تازه ولتاژ ترانسم 40 ولت دوبل بود حالا شما میگی این واتش کمه . اگر برای مراسمی چیزی می خوای درست کنی من همون مدار رو پیشنهاد میدم اگر برای خونه می خوای استفاده کنی همون هم برات زیاده چون مطمئن باش نمی تونی از حداکثر توانش استفاده کنی .
حالا شما بگو مورد مصرفت چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
دیدگاه
دیدگاه