اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از خازن برای باند های ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از خازن برای باند های ماشین

عرض ادب دوستان ایا میشه خزن رو موازی با بلندگو بست دیروز میخواستم یه کراس اور بسازم با کمترین هزینه با کمال تعجب برای فرکانس پایین یه خازن 470 میکرو رو موازی کردم با بلندگو که کار ووفر رو بکنه دیدم خیلی عالی جلوگیری کرد از فرکانس های بالا و بیشتر بیس رو پخش میکرد برا میدرنج هم خازن 200 سری کردم و تویتر هم 3.3،نظرتون در مورد موازی کردن چی هست ایا مشکلی پیش نمیاره یا به مرور اگر خازن خراب بشه اتصال کوتاه بشه و امپ رو بسوزونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان4950 نمایش پست ها
      عرض ادب دوستان ایا میشه خزن رو موازی با بلندگو بست دیروز میخواستم یه کراس اور بسازم با کمترین هزینه با کمال تعجب برای فرکانس پایین یه خازن 470 میکرو رو موازی کردم با بلندگو که کار ووفر رو بکنه دیدم خیلی عالی جلوگیری کرد از فرکانس های بالا و بیشتر بیس رو پخش میکرد برا میدرنج هم خازن 200 سری کردم و تویتر هم 3.3،نظرتون در مورد موازی کردن چی هست ایا مشکلی پیش نمیاره یا به مرور اگر خازن خراب بشه اتصال کوتاه بشه و امپ رو بسوزونه
      با سلام به شما ....
      این روش شما را در جایی ندیدم تا حالا ...اما اگر نگران معیوب شدن خازنها و سوختن امپلیفایر
      هستید از خازنهای الکترولیتی ولتاژ بالا بدون قطب ...ELNA ..یا پاناسونیک..یا .روبیکون......استفاده* کنید در سایت

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط ایمان4950 نمایش پست ها
      با سلام به شما ....
      این روش شما را در جایی ندیدم تا حالا ...اما اگر نگران معیوب شدن خازنها و سوختن امپلیفایر
      هستید از خازنهای الکترولیتی ولتاژ بالا بدون قطب ...ELNA .....استفاده* کنید در سایت
      سیلمیک ...دات ..آی. .آر
      جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۲۲:۲۸ ۱۴۰۰/۰۶/۱۵.

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز با خازن نمی تونی صدارو بیشتر کنی میتونی کیفیت صدارو ببری بالا و این یعنی بیس کمتری داشته باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X