اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپلاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپلاژ

شما تعویض کن ببین متوجه میشی یا نه! به راحتی بیخیال یه چیزی نشو داداش!
    مثل من سمج یه قضیه شو تا نفهمی چی میشه ولش نکن :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      شما تعویض کن ببین متوجه میشی یا نه! به راحتی بیخیال یه چیزی نشو داداش!
      مثل من سمج یه قضیه شو تا نفهمی چی میشه ولش نکن :mrgreen:

داداش دلسردم کردی رفتم پی کارم :angry: :angry: :angry:
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

وا!
        من که امید بهت دادم :mrgreen:
        بابا عوض کن فوقش تغییرشو احساس نمیکنی راه دوری نمیره که! تجربه میشه!

دیدگاه

سلام

و باز هم خرافات و رمل و اسطرلاب در الکترونیک

خلاصه اونقدری تغییر نمیکنه که بخصوص تو ماشین بتونین فرق صداشون رو متوجه بشین مگر اینکه اون خازن یا خازنها خراب باشن

پانوشت : طرف یه تیکه باحال اومده بود گفته بود ترکیب صدای اروپایی و ژاپنی

دیدگاه

پاسخ : ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپ&#1604

(اصلاح شد)

دیدگاه

burn in شدن خازن هاش هم گل سرسبد دروغاشه
              burn in نگفته که گفته break in
              خازن مگه break in میخواد ؟
              نامرد عجب قیمتای فضایی داره از 1500 داره تا 4000 چقدر داره سود میزنه به جیب :mrgreen: ؟
              و اینم گفتهای گرانبهای مهندس افشین خازن
              سلام

انشالله های فرکانس رو بعد از طی 75 ساعت به بعد خواهی شنید که چی میشه ... رو به شیرینی و صدای یک سنج رو بصورت کامل خواهی شنید ... دیسشششش ... در ساعتهای اول کمی در های رنج احساس هارش خواهی کرد
              یعنی بصورت دندانه دندانه و بریده بریده البته با سرعت خیلی بالا ... بعد از طی 10 ساعت خوب میشه ... در 20
              ساعت خیلی خوب و عالی بنظر میاد ... از 20 تا 50 صدا رو به وخامت میزاره یعنی گاهی بیس زیاده گاهی تریبل و گاهی وکال کلا تغییرات سریع در طی ساعات ... از 50 به بالا رو به بهبود و در 100 ساعت شکوفه دادن ... انجاست
              که پاداش صبر و تحمل سختی رو میگیری ...

من برای بریک این ... یک شارژ باطری بستم به ماشین و شبی 8 ساعت با ولوم پایین توی پارکینگ روشن گزاشتم
              الان حدود 1 هفته شده تقریبا نزدیک 75 ساعت هستم ... هر روز صبح با حال و هوای تازه ای صدا رو داشتم دیگه
              داره شکوفه میکنه ...

این اطلاعات و نتایج تست و روند آبندی این خازن همگی در اینترنت بزبان انگلیسی موجوده که میتوان با اندکی سرچ
              در گوگل منابع بسیاری از آن بدست آورد ... سعی میکنم در ادامه مقداری از منابع انگلیسی در مورد نتایج تست و
              ... در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدهم .

دیدگاه

پاسخ : ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپ&#1604

(اصلاح شد)

دیدگاه

سلام

زیاد سخت نگیرین
                  ظاهرا فالگیری و رمالی تو هر شغلی وجود داره
                  این خازنها رو هم مثل همون دارو یا معجون مهر و محبت در نظر بگیرین همینجوری که اثر نمیکنه باید چند تا ورد بخونین و فوتش کنین و مراسم عجیب و غریب بجا بیارین تا اثر کنه

دیدگاه

سلام

دوستان بنده افشین شیرازی هستم مباحث کوپلاژ خازنی و موارد دیگر بوسیله بنده در آن سایت عنوان گردیده

اینجانب حاضرم در محیطی گرم و صمیمی پاسخگوی تمام شبهات و سئوالات احتمالی در این ضمینه در این سایت

باشم .

ممنون.

دیدگاه

سلام!
                      خوشحال شدیم شما رو توی این سایت زیارت کردیم!
                      من که شخصا شک و شبه ای در مورد مطالب ندارم همه چیز معلومه و مطلب علمیه و جادو جمبلی در کار نیست که شک توش باشه!
                      شما یه بار دیگه مطالب خودتو بخون همه چیز روشن میشه!

دیدگاه

سلام

دوست عزیز

بهترین سازندگان متریالهای صوتی به این نکته اشاره دارند که ما با در اختیار داشتن بهترین لوازم و ادوات

اندازه گیری !!! اما معیار ما برای سنجش گوش میباشد ... در این بین اصول و دانش الکترونیک با یک مبحث

هنری آمیخته میگردد و استفاده از الفاظ فلسفی و هنری در این بین خالی از لطف نیست . هرچند به ذاعقه

بعضی از خوانندگان خوش نیاید اما مبحث هنر صدا گاهی به اینگونه گویش و کلام میانجامد .

در هر صورت پاسخگوی تمامی سئوالات فنی شما فارغ از اینوع گویش میباشم .

ممنون.

دیدگاه

دوستان من یه عذر خواهی به جناب افشین بده کارم اینو اول میگم چون قبول دارم من و بقیه دوستان لحن خوبی به کار نبردیم دلیلش هم مشخصه چون هیچ کدوم به خرافات و عقاید غیر معقول توی "علم" الکترونیک باور نداریم چون الکترونیک یک علمه و همه ی پدیده هاش با منطق و دلیله.

ببینین همون طور که توی پیام خصوصی بهتون گفتم اینجا هم میگم که دوستان هم ببینن
                          درسته همه ی مشخصات صدا رو روی کاغذ نمیشه اورد و اندازه گیری کرد (مثل ساند استیج) اما اصلا منطقی نیست که با تعویض یک قطعه (خازن) صدای یک سیستم 100 درصد عوض بشه! مگه اصل مدار روی خازنه؟ مدار باید طراحی درستی داشته باشه بعد ما از بهترین قطعات استفاده کنیم تا به نتیجه اصلی نزدیک بشیم
                          دوستان بیاین بی طرف قضاوت کنیم:
                          به نظر شما با تعویض خازن های یک امپ چینی ماشین (حالا بماند که امپ ماشین چقدر برای های فای مناسبه که دیگه چینی هم باشه!) صداش به کل عوض شه؟ (که اکثرا امپ های ماشین در کلاس D و اون خوباشون در کلاس AB کار میکنن البته معدودی کلاس A هم فکر کنم باشه)
                          ایا امپ کلاس D جایی توی های فای داره که با تعویض قطعش متحول شه؟ البته کلاس AB رو میشه قبول کرد اون هم نه برای امپ ماشین تازه!
                          تمام این حرف ها و توضیحات بیشتر رو توی پست های قبلی بازم گفتم دوباره مستقیما به شما میگم
                          موضوع که کاملا برای من مشخصه و هیچ ابهامی ندارم حالا اگر دوستان سوالی دارن بپرسن جناب afshindiy گفتن که جوابگو هستن
                          ممنون

دیدگاه

سلام

بنده در این سایت از هیچکس کدورتی بدل ندارم و همگی شما رو از دوستان خودم میدونم چون بلاخره یک

علاقه مندی مشترکی داریم و اونهم مباحث شیرین الکترونیک میباشد که خواه و ناخواه ما رو بهم بنحوی پیوند زده .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد امپهای کلاس D با شما هم عقیده هستم که صدای هارش و اصلا مناسب مقاصد کیفیتی نیست ...

اما میخواهم باور بفرمایید که بنده بوسیله تعویض خازنها به نتایج درخشانی رسیدم ... اینگونه مباحث در چند سایت

خارجی پیگیری میشد و باعث جرقه در ذهن من و مطالعه روی اون بمدت 2 سال پیاپی گردید مباحث اوپ امپها هم

و استفاده از اوپ امپهای فرکانس بالا با فرکانس 55 مگاهرتز اکنون در حال اجرا و ایجاد واید رنج فرکانسی از مزایای

اون میباشد ... هم اکنون در حال پیگیری توسط بنده میباشد ...

وقتی طرحی داده میشه بهتره بدونیم خارج از ضرفیتهای محاسبه شده خازن در اون نقطه استفاده از خازنهای

مختلف میتونه کرکتر صوتی اون مجموعه رو عوض کنه ... مثلا استفاده از خازنهای فویل فیلم صدا رو لود میکنه و

استفاده از خازنهای الکترولیت معمولا مشکلات فید بک صوتی ایجاد میکنه و ... مباحث بسیار شیرین و گسترده

تجربی !!! استفاده از چند ضرفیت بصورت موازی و بدست آوردن ضرایب بزرگتر با متریالهای گوناگون نتایج

جالب و قابل توجهی داره ...

http://afshinshirazi.persiangig.com/...1.doc/download

مباحث سوئیت پوینت در مبحث های فای هرچند در اتومبیل بخاطر فضای اکوستیکی مردوده اما فاصله کارآدیو از

نظر صوتی با مباحث های فای بقدری زیاده که ما با فراگیر کردن صدای های فای در اتومبیل میتونیم از این مسئله

چشم پوشی کنیم و به یک صدای فراگیر های فای برسیم ...

در هر صورت این مبحث بوسیله کار عملی در اتومبیل بنده اجرا گردیده و نظر خیلی از منتقدان سرسخت کارآدیو

رو بخودش جلب نموده ... منتقدانی که تجربه تست بالا ترین و گرانترین لوازم کار آدیو را داشته اند .

لازم بذکره وجود سابوفر جهت کامل کردن رنج فرکانسی در این مباحث استفاده میشه و شما هرگز اون غرشهای

زننده رو در چنین استیجهایی رو شاهد نخواهید بود ...

تفاوت صدایی و کرکتر این خازن

با خازن سامیانگ و ... چینی استفاده شده در یک امپ بقدریه که انسان رو به استفاده از الفاظی مانند معجزه مجاب

میکنه !!!

استفاده از آب طلا جهت پایه ها ( جهت بالا بردن رسانایی و کمترین تلفات ) یعنی کمال وفاداری به میکرو دیتیلها

و استفاده از مس باخلوص بالا و اکسیژن فری و استفاده از الیاف مانیل ابریشم

بجای کاغذ درون خازن آنرا به یک اثر بی بدیل صوتی تبدیل میکنه .

فرکانس ریسپانس صوتی این خازن بحدی عمیق و سونیک میباشد که سخت ترین آلات موسیقی رو باز سازی

و به نمایش میزاره ... صدا از سطح به عمق میره و... بعد موسیقیایی این خازن انسان رو مجذوب میکنه ...

در کدام کتاب و یا مباحث الکترونیک به این مسائل اشاره شده ؟؟؟

مسائل بریک این و آبندی این خازنهم صحیح و درست میباشد و دوستانی که از اون استفاده کرده اند به یقین

رسیده اند و همچنین برای بنده و بسیاری از آدیو فیلهای با تجربه خارجی ... اینگونه مسائل اثبات شده .

ممنون.

دیدگاه

ببینید من هرچی توی سایت های خارجی مطالعه کردم (بیشتر diyaudio) امپ های ماشین و فضای ماشین رو های فای واقعی نمیدونن منم باهاشون هم عقیدم چون

1. در مباحث های فای و های اند بین ادیوفیل های واقعی تقریبا ترانزیستور خیلی سخت جا باز میکنه (برای مثال که خیلی معدوده میشه به امپ ASR اشاره کرد) و اکثرا لامپ رو برای این مسائل قبول دارن بدلیل ایجاد هارمونیک های زوج و rise time و fall time بسیار سریع ذاتی لامپ و موارد دیگه که ترانزیستور اینهارو نداره (من چیزی از خودم در نمیارم همش مطالبی هست که توی فروم های خارجی خوندم)

2. برای های فای اکثرا ادیوفیل ها توپولوژی سینگل رو قبول دارن و کمتر سراغ پوش پول میرن اون هم لامپی نه ترانزیستوری البته پوش پول های فوق العاده ای هم وجود دارن اما بازم لامپی! بحثی در مورد ترانزیستور نمیکنن اونا

3. اخه امپ ترانزیستوری ماشین که برای تغذیه از اینورتر سوییچینگ استفاده میکنه (که تغذیش دارای بینهایت هارمونیک فرد میشه بدلیل موج مربعی سوییچ) و پوش پول هست و مدار پیچیده ای داره و از فیدبک زیادی استفاده میکنه (که دیگه خودتون میدونین اونا سعی میکنن توی امپ های لامپیشون اصلا از فیدبک استفاده نکنن یا خیلی کم فیدبک بزارن چون میگن ساند استیج و شفافیت صدا توسط فیدبک از بین میره) و اصلا مبنای ساختش برای اون های فای واقعی نیست (معلومه کسی که توی ماشین میشینه دنبال های فای نیست! کمپانی هم نمیاد طراحی رو روی این اصل بزاره) بنظر من اصلا های فای نیست.

4. مسئله دیگه درایور های استفاده شده توی ماشینه (همون اسپیکر ها) این که این درایور ها اصلا و ابدا مورد استفاده مقاصد های فای قرار نمیگیرن رو همه میدونن! شکی هم توش نیست! بدلیل این که اصلا برای این مقاصد ساخته نشدن. اخه توی ماشین به صورت پیش فرض ما 4 تا اسپیکر داریم که نه اولا به خاطر محدودیت های فضای ماشین درست و اصولی برای مقاصد های فای جاگذاری شدن (2 تای جلو توی در کنار پای راننده و سرنشین جلو! و 2 تای عقب پشت سر سرنشینان عقب!) دوما نه امکان طراحی و گذاشتن باکس برای اونها هست

5. همین 4 تا بلندگو کل های فایی که ادیوفیل های "واقعی" دنبالش میگردن رو نابود میکنه! چون اولا برای موسیقی بهترین اسپیکر ; اسپیکر 2 راهه (که بهترین حالتش استفاده از فول رنج بدون هیچ کراس اوری هست) با باکس طراحی شده برای اون بلندگو هست که فلور استندینگ یا بوکشلف باشه. توی ماشین اصلا این امکانات قابل اجرا نیست! اونجا از بلندگوهایی با پاسخ فرکانسی خـــــــیلی عالی (!!!) و مشخصات برجسته ای استفاده میشه که حداقل 4 راهن و برای جبران فرکانس های پایین میان یه ووفر بزرگ میزارن و با فیلتر های اکتیو اینقدر صدا رو دستکاری میکنن تا فرکانس های بمشو که دارای شیفت فاز و دیستورشن و... شده رو بدن به ووفر! نتیجش هم این میشه که ووفر فقط مثل یه blower عمل میکنه و خیلی واضح میشه صدا های زیر و بم یک موزیک رو از هم تفکیک کرد و موزیک گسسته میشه!

6. فضای بسیــــــــار اکوستیکی ماشین هم که دیگه بحثی نداره همه میدونن! که قابل حل کردن نیست بصورتی که بشه ازش چشم پوشی کرد

این دلایلی کافی (به نظر من!) برای رد های فای از توی ماشین بود. ببینید من اصلا ماشین رو برای این کار هایی که شما توضیح دادید قبول ندارم دلایل منطقی و علمیه اثبات شده ای هم براش اوردم! خودمم ادیوفیل نیستم که از خودم اینارو بگم!
                              حالا شما اگر بتونین با دلایل منطقی و علمی این دلیل های من رو نقض کنین تجدید نظر میکنم!

در مورد بحث تعویض خازن ها هم اصلا قانع نشدم چون غیر منطقیه و توی پیام قبلی هم گفتم هنوز هم همون هارو میگم چون به عقیده من شخصیت صدای یک سیستم اصلا 100 درصد به خازن هاش بستگی نداره! حداکثر به نظر من 10 تا 20 درصد خازن ها موثر هستن نه 100 درصد که شما میگین معجزه!

دیدگاه

سلام

وقتی ارتقا از سطح خازن سامیانگ چینی باشه به این سطح انوقت میشه گفت معجزه شده ...

در رابطه با امپهای لامپی و استفاده از لامپهای منوسینگل 10 واتی که انتهای هایفای رو اونجا میدوند با شما

هم عقیده هستم ... استفاده ار ترانسهای نقره و...

در رابطه با شرایط بد اکوستیکی اتومبیل هم همچنین ...

اما بایستی در نظر داشت صدای های فای هرچند از سوئیت پوینت هم شنیده نشه اون روح واقع گرایی رو

بروخ میکشه صدای یک طبل اکوستیکی هرگز بمانند صدای غرش یک سابوفر در عقب یک اتومبیل نیست اما

اگر بتوان بنوعی اون بو و رنگ های فای رو در آن ایجاد کرد انوقت میگیم معجزه شده !!!

در رابطه با استفاده ترانزیستور و مدارات سوئیچینگ و ... در همون سایت مورد اشاره شما مباحث جالبی شده

در همون سایت میتوانید در رابطه با خازنهای سلمیک2 و اوپ امپهای فرکانس بالا و ترانزیستورهای سنکن و...

وحتی شرایط بریکین اون خازنها مطالب بیش از 20 صفحه ای رو مطالعه نمایید ...

که البته بنده هم همونجا مطالبی دارم ... با همین ای دی فعلی ...

ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X