اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای راه اندازی گرامافون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای راه اندازی گرامافون

سلام دوستان .
    همونطور که از اسم تاپیک پیداست من چند روز پیش یه دستگاه گرامافون خربدم بعد از سرویس اون رو وصل کردم به آمپلیفایر میکرولب کامپیوتر ولی با کمال تعجب دیدم زمانی که ولوم رو تا حداکثر باز میکنی صدای خیلی آروم و تقریبا ضعیفی داره گرام رو به تلویزیون و چند تا دستگاه دیگه وصل کردم باز هم صدا ضعیف بود تو حداکثر ولوم !! :sad:

یه کمی تحقیق کردم و متوجه شدم که سوزن گرامافون که منبع تولیدی صداست مستقیم به RCA خروجی وصل میشه حتی با مولتی متر هم تست کردم دیدم مستقیم به هم متصل هستند یعنی هیچ Pre-amp سر راهش نیست یعنی سیگنال صدابعد از تولید مستقیم به تلویزیون و یا آمپ میره . با ولت متر اندازه گرفتم حداکثر ولتاژ خروجی 0.003 ولت که همون 3 میلی ولت میشه بعضی وقتا هم میشه 2 میلی ولت :surprised: . تو اون ولوم صدای خروجی به شدت نویز داره و تقریبا خیلی بی کیفیت هست

تو اینترنت گشتم دیدم اکثر سوزن های گرام ولتاژی بین 3 تا 4.5 میلی ولت تولید میکنن . حالا من باید این رو به چی وصل کنم که کمی صدا بلندتر بشه ( در حد 150 دسی بل!!!!! :biggrin . باید وصل کنم به ماسفت که مقاومت ورودی بالایی داره تا صدا قوی تر بشه ؟ یا با STK میشه یه چیزی ساخت ؟ چون قبلا یک آمپ ژاپنی قدیمی رو باز کرده بودم توش آیسی STK داشت .
    چه جوریه که این آمپ قدیمی های ترانزیستوری همچین صدایی دارن ؟

یه سوال دیگه بعضی از آمپ های قدیمی ورودی فونو دارن . نکنه فونو مخصوص لوازم با خروجی ولتاژ کم هست ؟ یعنی یه جورایی ورودی فونو آمپ قدیمی High sensitive هست ؟

ممنون میشم اگر کمکی کنید و من رو ازو گوش کردن در حداکثر ولوم و نهایت 50 دسی بل صدا نجات بدهید .

پاسخ : کمک برای راه اندازی گرامافون

عزیزم
    باید حتماً به ورودی phono وصل بشه وگرنه صدا نمیده ! دستگاه های جدید هم ورودی phono ندارن . باید آمپ های وینتیج قدیمی گیر بیاری و به وردی گرامافونشون وصل کنی . و یا براش یه پری phono بسازی

دیدگاه

ولتاژ خروجی گرام با Aux فرق میکنه

دیدگاه

ممنون آقا دستت درد نکنه . پس یعنی این phono مخصوص گرام و کلا اینجور چیز ها طراحی شده ! یه آمپ سنسویی بود که آیسی تقویت کننده ی اون STK بود . به نظرت میشه با stk بسازم ؟ بالاخره این phono باید یه جوری ولتاژ و جریان بسیار کم رو تبدیل به خروجی زیاد بکنه دیگه :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X