سلام بهتر از 2395 چه آی سی های دیگری با قابلیتهای بیشتری هستند؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست بهترین آی سی برای ساخت اکو
Collapse
X
-
پاسخ : درخواست بهترین آی سی برای ساخت اکو
البته من به دیتاشیت شون نگاه کردم هردو تاخیرشوم با ای سی های دی رم تعین میشود؟!
از کجا میگین تاخیر pt2395 از ای سی m50195 بیشتر هست؟
در ضمن از دوستان خواحش میکنم هر مدار با نقشه فیبر از این مدارات اکو دارین اینجا بزارن ممنون
من یه دونه از اکو کیت دانشمند با 50195 تهیه کردم که جواب ند اد این مدار در هم برهم و در فضای بسیار کوچک و اشکال بزگتر این که ولوم ها رو برد نصب نمیشن!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rezabeiragالبته من به دیتاشیت شون نگاه کردم هردو تاخیرشوم با ای سی های دی رم تعین میشود؟!
از کجا میگین تاخیر pt2395 از ای سی m50195 بیشتر هست؟
در ضمن از دوستان خواحش میکنم هر مدار با نقشه فیبر از این مدارات اکو دارین اینجا بزارن ممنون
من یه دونه از اکو کیت دانشمند با 50195 تهیه کردم که جواب ند اد این مدار در هم برهم و در فضای بسیار کوچک و اشکال بزگتر این که ولوم ها رو برد نصب نمیشن!
منم همون کیت رو دو سال پیش خریدم ولی برام نفرستادن.
بگذریم...
2395 تا 256 کیلو بایت رم می خوره ولی 50195 نهایت 128 تا . بنابراین 2395 تاخیرش بیشتر هست
موفق باشی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط deadmasterسلام
تو این دستگاه های صنعتی اومدن 2395 رو با میکرو ترکیب کردن اسمش هم گذاشتن DSP (آ Digital Sound Proccesor) انصافن هم چیزه خوبیه ولی متاسفانه من سر از کارشون در نیاوردم !آ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط elect2سلام بهتر از 2395 چه آی سی های دیگری با قابلیتهای بیشتری هستند؟
http://modularsynthesis.com/modules/DJB-echodelay/cgs-44_delay_development_mods.jpgFail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
دیدگاه
دیدگاه