اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد حل ولتاژ dc در خروجی مدار آمپلی فایر ( مشکل حل شد )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد حل ولتاژ dc در خروجی مدار آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط SSTK
    سلام سوالی که برام پیش اومده اینه که ولتاژ DC تو خروجی مدارت چند ولته ؟؟و کدوم قطعات مدارت شدید داغ میکنه ؟؟و یا تا حالا فیوز تو لاین تغذیه اگه قرار دادی سوخته یا نه ؟؟؟
    واما چند تا راه کار
    1-تمامی ترانزیستورهاو دیودها رو در بیار و خارج از مدار با مولتی متر دیجیتالی رو تست دیود امتحان و از لحاظ درست قرار گرفتن پایه های B-C-E چک کن ( ممکنه قرارگیری ترتیب پایه های بعضی ترانزیستورها هم شماره به دلیل تولید کنندگان متفاوت با هم مشابه نباشند)
    2- میتونی ترانزیستورهای درایورو TIP 41,42 رو بانوع مشابه اونBD 243, 244 تعویض کنی ونتیجه رو مشاهده کنی
    3- میتونی با قرار دادن یه مولتی متر دیجیتالی در حالت ولت DC در خروجی آمپلی فایر همزمان باسنجش ولتاژ DC نشتی از روی پلاریته ولتاژ DC ظاهر شده ( منظور همون +و - ) و نحوه قرار گیری ترانزیستور های قدرت جهت عبور جریان و تقویت 180 درجه از نیم سیکل اعمالی نیمه معیوب مدار رو شناسایی کنی و مشکلو حل کنی
    سلام
    ولتاژ dc خروجی برابر با ولتاژ تغذیه هست. و هیچ کدوم از قطعات مدار داغ نمی شوند و فیوز لاین تغذیه هم نسوخته .
    تمامی ترانزیستورها و دیود های مدار که خارج از مدار تست شدند ( هم اهمی و هم تست دیود ) سالم بودند .
    این قسمت سوم رو متوجه منظورتان نشدم.
    با تشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راهنمایی در مورد حل ولتاژ dc در خروجی مدار آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      استاد اشک عزیز
      یه سوال اگر tip ها رو از مدار جدا کنم باید dc خروجی صفر بشه؟؟؟؟؟
      چون من الان تمام ترانزیستور ها به غیر از ورودی تفاضلی رو باز کردم اما بازم dc هست. :sad: دو تا خازن هم داشت عوض کردم اما موثر نبود
      مشکل میتونه از اونا هم باشه . با یه جفت دیگه عوضشون کنید

دیدگاه

منظور اقا سعید اینه که اول ولتاژ خروجی رو بگیر ببین نسبت به زمین + هست یا - ؟
        بعد اینکه + یا منفی بودن ولتاژ خروجی مشخس شد میتونی تو قسمت ولتاژی معیوب دنبال ایراد بگردی
        مثلا اگه خروجی منفی بود بجای بر رسی کل مدار دنبال ایراد تو جاهایی از مدار میگردی که با ولتاژ منفی کار میکنه!

ولی ممد منم این مشکل رو داشتم. یبارش اتصالی روی برد بود که با مته برش داشتم قسمت اضافی رو یبارم av400 که نتونستم درستش کنم و همونجوری مونده گوشه اتاق
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سلام
          ولتاژ dc خروجی برابر با ولتاژ تغذیه هست. و هیچ کدوم از قطعات مدار داغ نمی شوند و فیوز لاین تغذیه هم نسوخته .
          تمامی ترانزیستورها و دیود های مدار که خارج از مدار تست شدند ( هم اهمی و هم تست دیود ) سالم بودند .
          این قسمت سوم رو متوجه منظورتان نشدم.
          با تشکر
          سلام غیر ممکنه که ولتاژی در حد ولتاژ تغذیه تو خروجی داشته باشی اونم بدونه اینکه فیوزی نسوزونده باشی یا قطعه ای داغ نشه ( مخصوصا ترانزیستورهای قدرت) به نظر من یه اتصالی رو بردد داری اگه مولتی متر دیجیتالی داری رو تست بیزر فیبر مدار چاپیتو از لحاظ اتصالی تراکها برسی کن واگه نداری 3 تا لامپ 12 ولت رو باهم سری کن و به خروجی مدارت وصل کن ببین کدوم قطعه داغ میشه از همون جریان عبور میکنه
          راستی بین پایه های TIP41 ,42 رو با گوشه پیچ گوشتی تخت کمی بساب چرا که اگه پایه وسط که کلکتور باشه با پایه کناری که بیس باشه به هم بخورند(در اثر مس های به جا مونده از فیبر) اشباع کامل (هدایت کامل ) میره
          یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
            منظور اقا سعید اینه که اول ولتاژ خروجی رو بگیر ببین نسبت به زمین + هست یا - ؟
            بعد اینکه + یا منفی بودن ولتاژ خروجی مشخس شد میتونی تو قسمت ولتاژی معیوب دنبال ایراد بگردی
            مثلا اگه خروجی منفی بود بجای بر رسی کل مدار دنبال ایراد تو جاهایی از مدار میگردی که با ولتاژ منفی کار میکنه!

ولی ممد منم این مشکل رو داشتم. یبارش اتصالی روی برد بود که با مته برش داشتم قسمت اضافی رو یبارم av400 که نتونستم درستش کنم و همونجوری مونده گوشه اتاق
            بهنام جان
            همه این کارها رو قبلا" انجام داده بودم خروجی ولتاژ مثبت نسبت به گراند داره . برد رو هم چند بار چک کردم آخه هیچی هم نداره که آدم نتونه عیبش رو پیدا کنه حالا بازم برد رو چک می کنم
            ممنون

دیدگاه

سلام. اگر تمام ترانزیستورها رو در آوردی پس مشکل از pcb باید باشه. یا اتصال داری یا توی طراحی یه جا اشتباه کردی. ولی اصلا این مدار رو تست کردی یا اصلا به بار وص نکردی و فقط با ولت متر چک کردی؟؟
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راهنمایی در مورد حل ولتاژ dc در خروجی مدار آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط ashk
                سلام. اگر تمام ترانزیستورها رو در آوردی پس مشکل از pcb باید باشه. یا اتصال داری یا توی طراحی یه جا اشتباه کردی. ولی اصلا این مدار رو تست کردی یا اصلا به بار وص نکردی و فقط با ولت متر چک کردی؟؟
                سلام
                استاد پس سی بی رو خودم نکشیدم همون پی سی بی معرفی شده توسط اون سایت و منبع هست .
                مدار رو بهش بلندگوی 4 اهم دم دستی وصل کردم و به محض روشن کردن دیافراگم بلندگو بالا میره و بوی سوختگی بوبینش در میاد

دیدگاه

خوب اون سایت که وحی منزل نیست. ممکنه توی PCB اشتباه کرده باشه. یا خودت بکش یا ترک به ترکشو با دقت چک کن.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در مورد حل ولتاژ dc در خروجی مدار آمپلی فایر (مشکل حل شد )

سلام به همه دوستان عزیز

بالاخره این مدار راه اندازی شد و مشکل رفع شد.

مشکل از اینجا شروع شده که یک خازن 10 پیکو عدسی پایه هایش از داخل خود خازن به هم اتصال داشت. و همین عاملی شد تا در خروجی ولتاژ داشته باشم .
                    من شخصا" قبل از اینکه قطعات رو به برد لحیم کنم تک تک قطعات رو تست می کنم تا مشکلی نداشته باشند ولی این کار چون عجله ای تموم شد این مشکل پیش اومد .

یکی از مزایای این مدار اینه که به هیت سینک بزرگی نیاز نداره . من حدود 10 دقیقه با بالاترین ولوم بدون پری با موبایلم بهش سیگنال دادم که با این که هیت سینگ هاش کوچیک بودند گرمای بسیار کمی تولید می کردند.

از تک تک دوستان عزیزم به خصوص استاد اشک عزیز که نظراتشون رو بیان کردند سپاس گذاری می کنم.
                    این هم نمونه ساخته شده

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در مورد حل ولتاژ dc در خروجی مدار آمپلی فایر ( مشکل حل شد )

محمد عکس هاش رو هم همونجا که میدونی بزار بیزحمت
                      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

محمد جان تبریک میگم. 90 درصد مشکلات ما بخاطر همین قطعات معیوب و تقلبیه که با روح روان و اعصاب ما بازی میکنه :angry: این که میگی زیاد داغ نمیشه یکم مشکوکه! شاید امپ در کلاس B بایاس شده که اینقدر میگی گرماش کمه :-?

دیدگاه

محمد عزیز تبریک میگم :applause: جدا این قطعات بیخود اعصاب همه ما را به هم ریخته :angry: من هم که میدونی درگیر اون آمپلی 350 هستم
                          حالا شاید در هفته دیگه ترانزیستور اورجینال برسه دستم...
                          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

درود به دوستان عزیزم سام و مهدی
                            راستش من قصدم از ساخت این آمپلی فایر این بود که باهاش مدار سوئیچینگ رو تست کنم چون نمی خواستم با آمپلی فایر ماسفتم تست کنم تا اگر سوئیچینگه مشکلی داشت زیاد ضرر نبینم .
                            متاسفانه همانطور که گفتید چوب دلالی وارد کنندگان قطعات از کشور دوست و برادر چین رو باید مصرف کنندگان ایرانی بخورند :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X