سلام به آقایون مهندسا کلا منو قانع کنین کیفیت صدای آمپلی ترانزیستوری بهتره یا آیسی stk
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ترانزیستوری بهتره یا آیسی stk
Collapse
X
-
پاسخ : ترانزیستوری بهتره یا آیسی stk
اگه بخوایم جزیی تر بگیم میشه گفت گسسته hifi تر هست چون طراح میتونه طرح بهتری رو پیاده کنه و از المان های با کیفیت تری در ساخت استفاده کرد. اما بخواین بین امپ های گسسته توی این انجمن با STK مقایسه کنین دوتاشون یک سطح کیفی دارن چون مدارات حرفه ای تر گسسته مثل امپ Goldmund Mimesis3 توی این انجمن مطرح نشده یا مثلا امپ هایی که 2 طبقه VAS دارن یا از مدار CCS استفاده کردن دربارش توی انجمن مطلب و مثالی نیست.
دیدگاه
-
پاسخ : ترانزیستوری بهتره یا آیسی stk
اگه از اون مازیتون راضی هستید پس دیگه توی این قضایا زیاد نمیخواد دقیق بشین! اینایی که من گفتم برای لول های شنیداری سطح بالاتری صادقه...
99 درصد کلاس کاری STK ها AB هست (به غیر از توان های بالاشون مثل stk400 که کلاس H هست)
همونطور که گفتم با توجه به هدفی که شما دنبال میکنید این 2 تا فرق انچنانی نمیکنه فقط باید توجه داشته باشین که stk حساس تره و اگه یه کانالش سوخت ناچارا باید کل ای سی عوض بشه با توجه به این که گرون تر از ماسفت های گسسته هست و ممکنه پیدا کردنش سخت باشه. اما راه اندازی ساده تری داره و اذیت نمیکنه
در عوض گسسته ماسفتی یا BJT مقاوم تر هست و اگر سوخت بهای چندانی نداره و راحت تر گیر میاد اما باید در مونتاژ دقت کنید که مثلا ولتاژ DC توی خروجی نداشته باشید
دیدگاه
دیدگاه