اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیازمند "فایل PCB" آمپلی فایر با قدرت و کیفیت بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نیازمند "فایل PCB" آمپلی فایر با قدرت و کیفیت بالا

نوشته اصلی توسط ominoaudio
    همه دنبال لقمه آمادن. بازم جای شکر داره که 4خط نوشته. واقعا خسته نباشید.
    لقمه آماده چیه؟ چرا الکی جو میدی؟ اینکه با دوستان با تجربه مشورت کنی و ازشون راهنمایی بخوای، این یعنی لقمه آماده؟ پس انجمن رو برای چی ساختن؟؟ مگه من گفتم مدار برام بسازید یا یه مدار برام طراحی کنید که شما میگی لقمه آماده؟؟ دوستان زحمت کشیدن قبلا یه سری مدار تو انجمن معرفی کردن و دستشون درد نکنه، من فقط پرسیدم کدوم یکی از مدارها به درد کار من میخوره؟ چون تو این زمینه کم تجربم. این یعنی لقمه آماده؟ شما حتی حاضر نیستی یکصدم تجربیاتت رو در اختیار دیگران قرار بدی. اینطور که شما میگی، برای اینکه لقمه آماده نباشه، من باید همه مدارها رو بسازم، بعد ببینم کدومش به درد کار من میخوره! باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan537
      لقمه آماده چیه؟ چرا الکی جو میدی؟ اینکه با دوستان با تجربه مشورت کنی و ازشون راهنمایی بخوای، این یعنی لقمه آماده؟ پس انجمن رو برای چی ساختن؟؟ مگه من گفتم مدار برام بسازید یا یه مدار برام طراحی کنید که شما میگی لقمه آماده؟؟ دوستان زحمت کشیدن قبلا یه سری مدار تو انجمن معرفی کردن و دستشون درد نکنه، من فقط پرسیدم کدوم یکی از مدارها به درد کار من میخوره؟ چون تو این زمینه کم تجربم. این یعنی لقمه آماده؟ شما حتی حاضر نیستی یکصدم تجربیاتت رو در اختیار دیگران قرار بدی. اینطور که شما میگی، برای اینکه لقمه آماده نباشه، من باید همه مدارها رو بسازم، بعد ببینم کدومش به درد کار من میخوره! باشه
      داداش خیلی تند نرومنظور داداشمون چیز دیگست .این چیزی که شما میخای باید با تجربه به دست اورد همینجوری که نمیشه بعد هرکس یه صدایی رو دوست داره شما چه صدایی میخای؟ :agree:
      امتحان گرفتن گواهینامه داشتم ،افسر پرسید کجا دور زدن ممنوعه ؟
      گفتم تو رفاقت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
        اول باند انتخاب کن !
        بعد هم بین گسسته یا مجتمع تصمیم بگیر ! ( گسسته 100% کیفیت بهتری داره ! ولی اگه تجربه ساخت مدارش رو ندارید اصلا پیشنهاد نمیشه )
        بعد هم امپ زیاده یه چیزی میسازیم !
        مهندس والا خودم هم نمیدونم از چه باندی استفاده کنم :sad: همونطور که گفتم متاسفانه تو زمینه آمپلی فایر تجربه ندارم.
        گسسته یا مجتمع برام فرقی نداره. فقط کیفیت برام مهمه و اینکه مدار یه عمر کار کنه. چون از مدار زیاد کار میکشم؛ بعد از دو سه روز یهو نسوزه!
        اگه خروجی ساب هم داشته باشه عالیه.

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        دور این مورد رو برای یه امپ خوب خط بکش
        چشم مهندس. گفتم که هزینه آخرین معیاره برام.

نوشته اصلی توسط dasht
        ... هرکس یه صدایی رو دوست داره شما چه صدایی میخای؟ :agree:
        قبلا گفتم مهندس؛ من یه ضبط سی دی خور تو خونه دارم که روش نوشته 200+200W RMS و 4400W PMPO. همین کیفیت و قدرت برام کافیه. اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر...

دوستان عزیز لطفا نظرتون رو بگید تا هرچه سریعتر کار رو شروع کنم. ممنون...

دیدگاه

200 وات یه کم زیاد نیست؟
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

مهندس والا خودم هم نمیدونم از چه باندی استفاده کنم :sad: همونطور که گفتم متاسفانه تو زمینه آمپلی فایر تجربه ندارم.
            گسسته یا مجتمع برام فرقی نداره. فقط کیفیت برام مهمه و اینکه مدار یه عمر کار کنه. چون از مدار زیاد کار میکشم؛ بعد از دو سه روز یهو نسوزه!
            اگه خروجی ساب هم داشته باشه عالیه.
            چشم مهندس. گفتم که هزینه آخرین معیاره برام.
            قبلا گفتم مهندس؛ من یه ضبط سی دی خور تو خونه دارم که روش نوشته 200+200W RMS و 4400W PMPO. همین کیفیت و قدرت برام کافیه. اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر...

دوستان عزیز لطفا نظرتون رو بگید تا هرچه سریعتر کار رو شروع کنم. ممنون...
            من که علم غیب ندارم ضبط شما چه صدایی داره بعد من با 50 وات واقعی شیشه خوونمون رو ریختم البته یکم شل بود دویست وات زیاده ها
            گفتم تو رفاقت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dasht
              من با 50 وات واقعی شیشه خوونمون رو ریختم البته یکم شل بود دویست وات زیاده ها
              کدوم یکی از مدارهای داخل انجمن، کیفیت و قدرتش از همه بیشتره؟ تا اونو بسازم. خروجی ساب هم داشته باشه عالیه.

دیدگاه

کدوم یکی از مدارهای داخل انجمن، کیفیت و قدرتش از همه بیشتره؟ تا اونو بسازم. خروجی ساب هم داشته باشه عالیه.
                مازیتون خیلی مدار جمع و جوریه قدرت و کیفیتش منو راضی کرد مونو هم هست. برای ساب هم باید یه فیلتر ساب بسازی .من چون قدرت ترانسش کم بود تا 50 وات رو بهم داد ولی با تغذیه مناسب 80 تا 100 وات رو میده :nice:
                اینم لینکhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0
                گفتم تو رفاقت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X