سلام آقا این آیسی رو خدا شکر همتون میشناسین 4558 میگم که واسه پری آمپلیفایر هست حالا میخواستم ببینم کسی مشابه این آیسیرو میدونه که از این کم نویزتر باشه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشابه 4558
Collapse
X
-
پاسخ : مشابه 4558
نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلوسلام آقا این آیسی رو خدا شکر همتون میشناسین 4558 میگم که واسه پری آمپلیفایر هست حالا میخواستم ببینم کسی مشابه این آیسیرو میدونه که از این کم نویزتر باشه؟میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
-
تغذیه به کجا اتصال کرد؟
باید درست کار کنه هیچ فرقی باهم ندارن به جز چند چیزبه امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط khoysatبه بدنه ،ترانس دو سر رو تبدیل به سه سر کرده بودم که یکی از ریگلاتور ها و یه خازن عدسی سوخته بود!
به احتمال زیاد اشکال از جای دیگسبه امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ایمان جلیلی نمایش پست هاسلام من یه آمپلی باtda7377درست کردم و پری آمپ اون رو از 4558استفاده کردم .متاسفانه ترانس دوبل که میخواستم ازبین رفت ولی آدابتور 12دارم .راهی هست که بتونم به جای تغذیه 12مثبتو منفی برای ای سی 4558از 12مثبت و گراند استفاده کنم؟؟؟دوست عزیز
با استفاده از ایده ای که در مدارات بالا وجود دارد براحتی میتوانید از یک ترانس تک ولتاژ متقارن مثبت و منفی تولید کنید
- تشکرها 4
دیدگاه
دیدگاه