اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

درود بر همه دوستان

بالاخره این مدار را آزمایش کردم مثل هلو کار کرد
    با همون زوج 3055 و 2955 . خروجی را هم 2 بار اتصال کوتاه کردم هیچی نشد. حالا نمیدونم چرا هیچ اتفاقی نیافتاد چون
    گمان کنم رله باید قطع کنه ولی نکرد. ولی ترانزیستور ها سالم هستند و به همتون درود میفرستن

خیلی هم حساس هست تا جایی که با کوچکترین پارازیت رله قطع میکنه. گوشی من هنگام استاپ آهنگ یا جا به جا کردن
    صفحه ها ، گاهی یک تق به پری آمپلی فایر میرسونه که میدونید در آمپلی چه صدای بدی میشه. با همین داستان رله
    قطع میکنه.

راستی در دیتا شیت آی سی اطلاعات زیادی برای ولتاژ کاری و دیگر بخش ها هست که باید خوند. البته این را برای دوستانی
    گفتم که تازه آغاز خواهند کرد.

تنها بدی که داره حالا شاید هم بشه برطرفش کرد، این هست که با منبع تغذیه سوئیچینگ نمیشه راه اندازی کرد. چون به
    AC ترانس نیاز داره. گفتم مگر اینکه راهی داشته باشه . در دیتا شیت هم تا جایی که من گشتم نمیشد اینکار را کرد.

مصطفای عزیز بساز که حرف نداره

در پایان باز هم از محمد عزیز و مهدی عزیز بسیار بسیار سپاس گزارم ^^

پرسشی بود در خدمت هستم
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

درود بر دوست عزیزم سام
      راستش من هم قطعات رو خریدم ولی وقت نمی کنم بسازم

خوشحالم که مدار عمل کرد. در مورد تغذیه سوئیچینگ باید بگم که درست گفتی چون نیاز به ولتاژ ac برای ضد پلاپ هست مدار فقط باید با ترانس راه اندازی بشه. حساسیتش رو هم می تونی تغییر بدی اگر خواستی بگو تا بگم.
      در مورد اتصال خروجی باید بگم که تا ولوم بالا نباشه و جریان زیاد از بلندگو رد نشه مدار قطع نمی کنه .شما هم احتمالا" تو ولوم پایین خروجی رو اتصال کردی. درسته؟
      فقط یه سوال چه جوری به ترانزیستورهای مثبت منفی وصل کردی؟؟ با همون روشی که بهت گفتم؟؟؟

دیدگاه

سلام
        میشه بگی که vcc و AC رو با چه ولتاژی تغذیه کردین؟
        AC از یه سر ترانس اومده؟
        Vcc رو میشه از یه ترانس دیگه برای تغذیه اش استفده کرد؟
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          سلام
          AC از یه سر ترانس اومده؟
          سلام
          با اجازه سام عزیز
          nn جان
          این مدار با ولتاژ های مختلف کار میکند البته فکر می کنم مهدی جان توضیحات رو در ابتدای تاپیک گفته باشند. اگر نگفتند من توضیحات رو خدمتتون عرض میکنم . در مورد سوال دوم عرض کنم که ac رو از یکی از سرهای کناری ترانس می تونید بگیرید. و سوال سوم:
          مطمئن نیستم ولی به نظرم بشه vcc رو از یک ترانس دیگه استفاده کرد .به شرطی که ورودی ترانس با ترانس آمپلی فایر موازی شده باشند و با یک کلید همزمان خاموش و روشن شوند.
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            درود بر دوست عزیزم سام
            راستش من هم قطعات رو خریدم ولی وقت نمی کنم بسازم

خوشحالم که مدار عمل کرد. در مورد تغذیه سوئیچینگ باید بگم که درست گفتی چون نیاز به ولتاژ ac برای ضد پلاپ هست مدار فقط باید با ترانس راه اندازی بشه. حساسیتش رو هم می تونی تغییر بدی اگر خواستی بگو تا بگم.
            در مورد اتصال خروجی باید بگم که تا ولوم بالا نباشه و جریان زیاد از بلندگو رد نشه مدار قطع نمی کنه .شما هم احتمالا" تو ولوم پایین خروجی رو اتصال کردی. درسته؟
            فقط یه سوال چه جوری به ترانزیستورهای مثبت منفی وصل کردی؟؟ با همون روشی که بهت گفتم؟؟؟
            درودی بی پایان داداشی

محمد عزیزم اصلا بار روی بلندگو نبود :mrgreen: چون میخواستم ببینم مثلا کسی که وارد نیست و داره بلندگو نصب میکنه، اگر دو سر
            خروجی آمپلی را به هم بزنه چی میشه.
            ولی روی بار 100% قطع میکنه. چون به نظرم خیلی حساسه
            دقیقا با همون روش توی شماتیک هم هست. فقط مونده اون راهی که برای ماسفت یا ترانزیستور منفی گفتی.

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط nn20
            سلام
            AC از یه سر ترانس اومده؟
            nn عزیز محمد جان لطف کرد پاسخ داد
            من با ترانس 35 ولت و دی سی 50 ولت آزمایش کردم.
            برای ولتاژ های بالا یا پایین نیاز به محاسبه مقاومت های بین مسیر داره که در دیتا شیت آی سی هست.
            روی نمودار مشخص کرده. اگر دیتاشیت را پیدا نکردی بگو برات بفرستم
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام
              سام عزیز میگم دقیقا شما با چه ولتاژی مدار رو تست کردید منظورم vcc و ac هست ؟
              ممنون

اضافه شده در تاریخ :
              سلام به محمد جان
              میگم این مدار رو که شما تغییر دادید برای امپلی های nmos با چه کسی مشورت کردید و در این موضوع مطمن هستید ؟
              چون میخوام بسازمش واسه nmos
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                سلام به محمد جان
                میگم این مدار رو که شما تغییر دادید برای امپلی های nmos با چه کسی مشورت کردید و در این موضوع مطمن هستید ؟
                چون میخوام بسازمش واسه nmos
                ممنون
                درود بر تو دوست عزیزم
                مصطفی جان با کسی مشورت نکردم بر اساس چند طرح از دستگاه ها اون حرف رو زدم . خودمم تست نکردم . یه جورایی ازمون و خطا هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  درود بر تو دوست عزیزم
                  مصطفی جان با کسی مشورت نکردم بر اساس چند طرح از دستگاه ها اون حرف رو زدم . خودمم تست نکردم . یه جورایی ازمون و خطا هست.
                  پس باید برای تست این موضوع خیلی شجاعت به خرج بدیم :rolleyes:
                  یه هو دیدی ماسفتا :cry2:

دیدگاه

پس باید برای تست این موضوع خیلی شجاعت به خرج بدیم :rolleyes:
                    یه هو دیدی ماسفتا :cry2:
                    مصطفی جان یه لامپ 100 با ترانست سری کن بعد با خیال راحت تست رو انجام بده
                    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                      مصطفی جان یه لامپ 100 با ترانست سری کن بعد با خیال راحت تست رو انجام بده
                      ممنون اینو میدونم ولی اتفاق دیگه یهو دیدی پرپر شدن ماسفتا
                      با این قیمتا

دیدگاه

امپ چیه؟
                        میتونی از 2 تا ماسفت ارزون استفاده کنی واسه تست اگه کار کرد بعد عوضش کنی من همین امپ 250 رو با ماسفت 150 هم تست کردم

دیدگاه

وقتی امپلی بسته شده رو هیت سینک اونم با دردسر دیگه کی حال میکنه بازش کنه ماسفتاشو عوض کنه :biggrin:

دیدگاه

من شیرازیم شما ها حال ندارین :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام به سام عزیز
                              ممنون
                              من این سوال رو قبلا پرسیدم جواب ندادی

دیدگاه

سلام به سام عزیز
                                ممنون
                                من این سوال رو قبلا پرسیدم جواب ندادی
                                سلام
                                مصطفی جان این مدار این قابلیت رو داره که با ولتاژهای25 تا 55 ولت دی سی راه اندازی بشه. می تونی از همون ولتاژ آمپلی فایرت برای این مدار استفاده کنی.
                                برای ولتاژ های مختلف مقاومت های R1 - R5 و R6 به شرح زیر تغییر می کند :
                                25 تا 30 ولت .... R1=22K و R5=10K و R6= 220\ 1W
                                30 تا 45 ولت .... R1=33K و R5=15K و R6= 560\ 1W
                                45 تا 55 ولت .... R1=33K و R5=15K و R6= 220\ 1W

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X