اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

نوشته اصلی توسط armin_gera
    اها گرفتم
    پس این رگباری شدنه رله برا چی بود؟!
    یکیم اون z هارو به کجا باید وصل کرد؟ من این محافظ رو برا ایسی tda7293 میخوام
    سلام
    دوست عزیز
    اون رگباری شدن به دلیل شارژ و دشارژ شده خازن تغذیه است.
    اون z ها مربوط به وصل شده به قسمت ترانزیستورها است و در آیسی کاربرد نداره. چون آیسی ها معمولا" خودشون محافظ اتصال کوتاه داخلی دارند. می تونی از این آیسی برای انتی پلاپ و دی سی پروتکشن استفاده کنی که البته اجزای متصل به پایه 1 باید حذف شوند .
    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      سلام
      دوست عزیز
      اون رگباری شدن به دلیل شارژ و دشارژ شده خازن تغذیه است.
      اون z ها مربوط به وصل شده به قسمت ترانزیستورها است و در آیسی کاربرد نداره. چون آیسی ها معمولا" خودشون محافظ اتصال کوتاه داخلی دارند. می تونی از این آیسی برای انتی پلاپ و دی سی پروتکشن استفاده کنی که البته اجزای متصل به پایه 1 باید حذف شوند .
      موفق باشی
      آخه من میخوام محافظ اتصال کوتاه هم باشه! والا من هرچی ایسی تست کردم تو دیتاشیت نوشته محافظ اتصال کوتاه داخلی داره ولی در عمل ندارن! مثلا stk کلا نداره و به اتصال کوتاه شدیدا حساسه!
      چطوری قابلیت محافظ کوتاه رو فعال کنم تو این مدار برا ایسی ها؟
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

آخه من میخوام محافظ اتصال کوتاه هم باشه! والا من هرچی ایسی تست کردم تو دیتاشیت نوشته محافظ اتصال کوتاه داخلی داره ولی در عمل ندارن! مثلا stk کلا نداره و به اتصال کوتاه شدیدا حساسه!
        چطوری قابلیت محافظ کوتاه رو فعال کنم تو این مدار برا ایسی ها؟
        سلام
        آیسی های stk بحثشون فرق داره. اگه یک آیسی stk رو باز کنی می بینی اونم داخل خود پک آیسی ترانزیستور داره.
        آیسی هایی که عموما" پایه standby دارند عموما" محافظ اتصال کوتاه هم دارند که البته باید به دیتاشیت مراجعه کرد.
        بحث بعدی اینکه اصلا" برای مداراتی که ما می سازیم و استفاده ای که ما می کنیم بحث اتصال کوتاه زیاد جدی نیست .شما درنظر بگیر این سیستمی رو که می خوای بسازی برای کجا می خوای استفاده کنی ؟؟/؟ فرض می کنیم استفاده شما خانگی هست . پس همیشه خودت مراقب هستی که اتصال پیش نیاد و خودت می دونی چی ساختی و چه جوری هست که امپت مشکل داره میشه . ولی یه سری آمپلی فایر ها کاربری صنعتی دارند( مثل همین اکو آمپلی فایر های مجلسی ) . اینا دیگه شرکت نمی دونه مصرف کننده چقدر از آمپلی فایر سر در میاره پس چنین جاهایی شرکت یا کارخونه موظف هست محصولش رو طوری طراحی کنه که خطای انسانی باعث سوختن دستگاه نشه.
        مثلا" فرض کن یک باند 12 اینچ تو یه مجلسی هست و شما یه هو حواست نیست از روی یک کابلش رد میشی و پات گیر میکنه به کابل و اونو میکشی در این حالت ممکنه فیش نری داخل مادگی باند بشنکه و اتصال کوتاه بشه . این جا این مدار به درد بخور هست. نه جایی که آدم خودش وسیله ای رو ساخته و می دونه چه جوری استفاده کنه تا خراب نشه.
        امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی.

دیدگاه

با سلام
          من یکم منظور اقا محمد رو واضحتر بگم
          یعنی اینکه چون اینو خودت ساختی و فقط خودت استفاده میکنی و خودت هواست هست نیازی به اون مدار نیست
          ولی اون امپلیها که شرکت میزنه ممکنه دست هر کسی باشه و خیلی هم ادم بیخیالی باشه
          برا همین میگه اقا محمد
          امیدوارم بهتر متوجه شده باشی

دیدگاه

سلام
            آیسی های stk بحثشون فرق داره. اگه یک آیسی stk رو باز کنی می بینی اونم داخل خود پک آیسی ترانزیستور داره.
            آیسی هایی که عموما" پایه standby دارند عموما" محافظ اتصال کوتاه هم دارند که البته باید به دیتاشیت مراجعه کرد.
            بحث بعدی اینکه اصلا" برای مداراتی که ما می سازیم و استفاده ای که ما می کنیم بحث اتصال کوتاه زیاد جدی نیست .شما درنظر بگیر این سیستمی رو که می خوای بسازی برای کجا می خوای استفاده کنی ؟؟/؟ فرض می کنیم استفاده شما خانگی هست . پس همیشه خودت مراقب هستی که اتصال پیش نیاد و خودت می دونی چی ساختی و چه جوری هست که امپت مشکل داره میشه . ولی یه سری آمپلی فایر ها کاربری صنعتی دارند( مثل همین اکو آمپلی فایر های مجلسی ) . اینا دیگه شرکت نمی دونه مصرف کننده چقدر از آمپلی فایر سر در میاره پس چنین جاهایی شرکت یا کارخونه موظف هست محصولش رو طوری طراحی کنه که خطای انسانی باعث سوختن دستگاه نشه.
            مثلا" فرض کن یک باند 12 اینچ تو یه مجلسی هست و شما یه هو حواست نیست از روی یک کابلش رد میشی و پات گیر میکنه به کابل و اونو میکشی در این حالت ممکنه فیش نری داخل مادگی باند بشنکه و اتصال کوتاه بشه . این جا این مدار به درد بخور هست. نه جایی که آدم خودش وسیله ای رو ساخته و می دونه چه جوری استفاده کنه تا خراب نشه.
            امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی.
            نوشته اصلی توسط Mostafa65
            با سلام
            من یکم منظور اقا محمد رو واضحتر بگم
            یعنی اینکه چون اینو خودت ساختی و فقط خودت استفاده میکنی و خودت هواست هست نیازی به اون مدار نیست
            ولی اون امپلیها که شرکت میزنه ممکنه دست هر کسی باشه و خیلی هم ادم بیخیالی باشه
            برا همین میگه اقا محمد
            امیدوارم بهتر متوجه شده باشی
            منظورتونو کاملا متوجه میشم خوب اره من وقتی امپمو خودم میسازام دیگه همه چیش دستمه و میدونم چطوری باید استفاده کنم تا خراب نشه ولی خوب دوتا مساله هست که منو تشویق میکنه اولی اینه که وقتی ما همون خرجو میکنیم همون زحمتو میکشیم چرا از همه قابلیت مدار نتونیم استفاده کنیم؟!چون خرج این مدار نزدیک 10 تومنه و اگه فقط محافظ دیسی باشه خوب مدارای خیلی ارزونتری هم تو نت هست چرا نیایم از همه قابلیت ایسی استفاده کنیم
            نکته دوم اینه که من قراره یه امپ stk هم بسازم که نیاز به محافظ داره از طرفیم قراره یه امپم برا یکی از اشنایان بسازم و برا اونم محافظ نیازه
            در کل اگه بتونیم یه راهی پیدا کنیم که با ایسی ها هم سازگار بشه عالی میشه
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

درود بر همه دوستان عزیزم

برای سری TDA چطور؟
              چون من برای TDA2005 از محافظ های معمولی استفاده کردم ولی پاسخ نداد و تا مدار را روشن میکردم مدار محافظ قطع بود.
              با وجود اینکه در خروجی شاید چند میلی ولت بیشتر ولتاژ وجود نداشت.
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

با عرض سلام وتشکر از زحمات شما.من این مدار و ساختم و به خوبی جواب داد فقط یه مشکلی که مدار من داره اینه که بعد از اتصال کوتاه تو خروجی مدار تو حالت پرتکشن میمونه تا دوباره خاموش و روشن کنی تغذیه رو. من نتونستم از پی سی بی که شما کشیده بودید استفاده کنم خودم مجدد پی سی بی کشیدم.حالا این برام سوال که کلا اینطوره یا مدار من اینطوره و اگر کلا اینطوره راهی هست که بعد از پرتکت کردن سیگنال مجدد تو خروجی بیاد نیاز به خاموش و روشن کردن تغذیه نباشه!!!؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shobert
                  با عرض سلام وتشکر از زحمات شما.من این مدار و ساختم و به خوبی جواب داد فقط یه مشکلی که مدار من داره اینه که بعد از اتصال کوتاه تو خروجی مدار تو حالت پرتکشن میمونه تا دوباره خاموش و روشن کنی تغذیه رو. من نتونستم از پی سی بی که شما کشیده بودید استفاده کنم خودم مجدد پی سی بی کشیدم.حالا این برام سوال که کلا اینطوره یا مدار من اینطوره و اگر کلا اینطوره راهی هست که بعد از پرتکت کردن سیگنال مجدد تو خروجی بیاد نیاز به خاموش و روشن کردن تغذیه نباشه!!!؟؟؟
                  سلام دوست عزیز
                  طی چند پست اخیر نیز توضیح دادم که بعد از اینکه مدار اتصال رو تشخیص بده نیاز داره تا دوباره ریست بشه. به عبارت دیگه این مدار بعد از رفع عیب به طور اتوماتیک به حالت اول بر نمی گرده .و نیاز هست که دستگاهت رو یکبار روشن خاموش کنی.
                  اگر برات ممکنه pcb که کشیدی رو اینجا قرار بده تا دوستان استفاده کنند.
                  موفق باشی

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                  درود بر همه دوستان عزیزم

برای سری TDA چطور؟
                  چون من برای TDA2005 از محافظ های معمولی استفاده کردم ولی پاسخ نداد و تا مدار را روشن میکردم مدار محافظ قطع بود.
                  با وجود اینکه در خروجی شاید چند میلی ولت بیشتر ولتاژ وجود نداشت.
                  سلام به سام عزیز
                  به طور کلی برای آیسی های سری tda از محافظ استفاده نمی کنند. چون بیشترشون پایه استندبای و میوت دارند.
                  موفق باشی

دیدگاه

سلام به سام عزیز
                    به طور کلی برای آیسی های سری tda از محافظ استفاده نمی کنند. چون بیشترشون پایه استندبای و میوت دارند.
                    موفق باشی
                    stk رو چی کار کنیم؟ اگه مداری داری معرفی کن مرسی

دیدگاه

تو یکی از تاپیک ها یکی از دوستان یک مدار بری حفاظت آیسی های اس تی کا قرار داده بود میگردم لینکشو برات میزارم

دیدگاه

تو یکی از تاپیک ها یکی از دوستان یک مدار بری حفاظت آیسی های اس تی کا قرار داده بود میگردم لینکشو برات میزارم
                        خیلی ممنون لطف میکنی @};- @};-

دیدگاه

[ftp][/ftp]
                          سلام دوست عزیز
                          طی چند پست اخیر نیز توضیح دادم که بعد از اینکه مدار اتصال رو تشخیص بده نیاز داره تا دوباره ریست بشه. به عبارت دیگه این مدار بعد از رفع عیب به طور اتوماتیک به حالت اول بر نمی گرده .و نیاز هست که دستگاهت رو یکبار روشن خاموش کنی.
                          اگر برات ممکنه pcb که کشیدی رو اینجا قرار بده تا دوستان استفاده کنند.
                          موفق باشی
                          چطوری میتونم cob خودم بگذارم اینجا.هر چی گشتم پیدا نکردم!!؟

دیدگاه

فک کنم من بودم

یه مدار از یه ضبط سونی بود که با 1237 4 5 تا خروجی رو تحت نظر داشت اونم stk4172
                            مدارش هم بصورت شنت کار میکرد. تو یه ضبط ال جی هم بود.
                            :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=77398.90

اما من یکی از این اس تی کا های تو ضبط ال جی رو باز کردم دیدم همه چیش با اون اصلسه میخونه البته تمیز تر هم بود.
                            اگه اس تی کا ها خیلی حساسن به خاطر جنس بدشون وگرنه اصلی ها تا 5 6 ثانیه دوم میارن مثل آمپ های گسستن.
                            اس تی کا هایی هم هستن که پایه های Z+ Z- شون از داخل به هم جفت نیست و از طریق پایه ها بهش دسترسی داریم
                            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ
                            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                            ---------------------BMCELEC@-------------------
                            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                            ---------------www.bmc-elec.com--------------
                            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                              با اجازه داش مهدی
                              من دارم روی یه مدار محافظ کامل با اپ امپ و ترانزیستور کار میکنم همین امروز شماتیکش تمام شد فقط مونده پی سی بی که هم بلد نیستم هم وقتشم ندارم :redface:
                              مدار محافظ اتصال کوتاه رو بهت میدم اما آزمایش شده نیست (99 درصد :eek: باید کار کنه)
                              بفرما:

http://upload7.ir/imgs/2014-03/65770234853848504770.png

میتونی خروجی رو به یه ترانزیستور مثبت بدی بعد بدی به رله یا هر چیز دیگه
                              برای آمپ هایی که با ولتاژ زیر80 ولت کار میکنن مقاومت هارو همه رو0.25وات بزاری مشکلی پیش نمیاد
                              نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                              مهدی جون
                              این مدار(مدار دارای شانت) را aswh600 جان ساخت طبق گفته خودش حتی دست رو خیس میکردی به پایه های STK4432 میزدی کار میکرد
                              این رو از روی یکی از آمپ های LG کپی کردم
                              تازه نمونه ای شبیه به اون در آمپ سونی بود که با آیسی uPC1237 کار میکرد(چرا مدار ساده تر استفاده نکرد و آیسی رو یکسره وصل نکرد؟)
                              LG:

http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/120435/ETC1/STK-403-070.html

SONY:

http://elektrotanya.com/sony_hcd-451-sm.pdf/download.html
                              حسین کدوم مدارو aswh600 ساخنه؟ همینی که عکسشو گذاشتی؟ مدارشو تو pdf ال جی دیدم خیلی باحاله! دیسی پروتکتورش کدوم قسمته؟

مشکل این ups1237 اینه که محافظ اتصال کوتاش با ایسی جماعت کار نمیکنه چون پایه Z نداریم! گفتی تو امپ سونی از این ایسی برا محافظ اتصال کوتاه استفاده کرده, من pdfرو خودنم خیلی شلوغه شماتیکشو که از 1237 استفاده کرده اگه داری بزار
                              به نظرت چطوری محافظ اتصال کوتاه upc1237 رو برا ایسیا استفاده کنیم؟

دیدگاه

حسین کدوم مدارو aswh600 ساخنه؟ همینی که عکسشو گذاشتی؟ مدارشو تو pdf ال جی دیدم خیلی باحاله! دیسی پروتکتورش کدوم قسمته؟

مشکل این ups1237 اینه که محافظ اتصال کوتاش با ایسی جماعت کار نمیکنه چون پایه Z نداریم! گفتی تو امپ سونی از این ایسی برا محافظ اتصال کوتاه استفاده کرده, من pdfرو خودنم خیلی شلوغه شماتیکشو که از 1237 استفاده کرده اگه داری بزار
                                به نظرت چطوری محافظ اتصال کوتاه upc1237 رو برا ایسیا استفاده کنیم؟
                                همون مدار STK 4432 (دیتا شیت)
                                دیسی پروتکتورش همونه که دوتا مقاومت از خروجی ها میرن به سمتش.
                                بگردی تو شماتیک سونی پیدا میکنی. فک کنم بالای صفحه نوشته main board
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X