اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در طراحی امپلیفایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در طراحی امپلیفایر

برای زوج تفاضلی و بایاس بافرها بامنابع جریان به منبع تغذیه دوبل نیاز دارم.یه پاور کامپیوتر دارم به نظرتون اگه یکی دیگه بخرم و مثل دو تا باتری سری کنم(نسبت به هم پتانسل دارن؟) خوبه یا باید ترانس بخرم؟(فعلا 12 دوبل برام کافییه).
    قیمت ترانس ها چجورییه؟
    برای امپلی ها با چه ولتازی کار کنم بهتره؟
    امپ های ماشین چطور با منبع غیر دوبل کار میکنند؟
    شرمنده زیاد پرسیدم.بخش منابع تغذیه انجمن رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
      برای زوج تفاضلی و بایاس بافرها بامنابع جریان به منبع تغذیه دوبل نیاز دارم.یه پاور کامپیوتر دارم به نظرتون اگه یکی دیگه بخرم و مثل دو تا باتری سری کنم(نسبت به هم پتانسل دارن؟) خوبه یا باید ترانس بخرم؟(فعلا 12 دوبل برام کافییه).
      قیمت ترانس ها چجورییه؟
      برای امپلی ها با چه ولتازی کار کنم بهتره؟
      امپ های ماشین چطور با منبع غیر دوبل کار میکنند؟
      شرمنده زیاد پرسیدم.بخش منابع تغذیه انجمن رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
      سلام امپ های ماشین با منبع دوبل کار میکنن ( یه مدار تغذیه سویچینگ برق ماشین رو با دوبل تبدیل میکنه )
      امپیلی بسته به توانش ولتاژش هم فرق داره ( چه توانی؟ )
      ترانس هم جدیدا خرید نکردم قیمت ندارم :(
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
        امپیلی بسته به توانش ولتاژش هم فرق داره ( چه توانی؟ )
        یه مدار تغذیه سویچینگ برق ماشین رو با دوبل تبدیل میکنه...
        مدار تبدیل 12 به دوبلش خیلی پیچیدس؟دو تا پاور کامپیوتر خوب نیست؟
        حداکثر 100 وات میخوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
          مدار تبدیل 12 به دوبلش خیلی پیچیدس؟دو تا پاور کامپیوتر خوب نیست؟
          حداکثر 100 وات میخوام.
          بفرمایید این پیوندش
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53982.0
          منظورتون از 2 تا پاور رو نمیفهمم 12 دوبل یعنی مثبت و منفی 12 یا 12-0-12 در حالت ac
          100 وات حداکثر واسه تست یه میخواید یه امپ بسازید که مدت ها کار کنه؟! اگه بله یه امپ مازیتون هست میتونید بسازیدش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
            منظورتون از 2 تا پاور رو نمیفهمم 12 دوبل یعنی مثبت و منفی 12 یا 12-0-12 در حالت ac
            100 وات حداکثر واسه تست یه میخواید یه امپ بسازید که مدت ها کار کنه؟! اگه بله یه امپ مازیتون هست میتونید بسازیدش
            منظورم 12-0-12 دی سی هست.
            میخوام امپ هایی از 10 تا 100 وات بسازم.یه منبع میخوام که بتونم اینا رو تغذیه کنم.
            ممنون از پاسختون.

دیدگاه

این مدار
              http://www.uploadax.com/images/87184853761036240812.jpg
              رو بستم خیلی خوب کار میکنه فقط بعد از 2 یا 3 دقیقه حتی با ولوم خیلی پایین هم ترانزیستور های قدرت بشدت گرم میشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                منظورم 12-0-12 دی سی هست.
                میخوام امپ هایی از 10 تا 100 وات بسازم.یه منبع میخوام که بتونم اینا رو تغذیه کنم.
                ممنون از پاسختون.
                اگر مایلی میتونی از همین سویچینگ استفادهه کنی با تنظیم فیدبک تا حدی میشه هر ولتاژی رو گرفت ( دقت کنید تا حدی )

دیدگاه

همون 2 تا پاور کامپیوتر جواب می ده (سیم سبزو به سیاه وصل کن تا پاور روشن بشه )ولی بهتره از لحاض ایمنی وهزینه یه ترانس دوبل بخری که تو تموم مغازه های الکترونیکی وتعمیراتی راحت پیدا میشه قیمتشم در اگه زیر 1آمپر باشه زیر 20000 هزار تومنه یا میتونی از 2 تا آداپتور 12 ولتم استفاده کنی که تازه برقو یکسو هم میکنه
                  یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

سلام
                    لطفا چندتا ترانزیستور قدرت درست حسابی معرفی کنید(زوج و معادل NPN و PNP میخوام).
                    ترانزیستور BUT11A چطوره؟pnpش چه ترانزیستوریه؟

دیدگاه

این مدار

رو بستم تا زمانی که خازن بیس ورودی دوم شارز نشده ال ای دی ها روشن هستند ولی با شارز شدن خازن جریان منبع جریان صفر میشه(ال ای دی ها خاموش) و ولتاز بیس ورودی اول به حدود 10 ولت میرسه!! .نباید ولتاز بیس درحد صفر ولت باشه؟
                      (ترانزیستور های مثبت bc557b ومنفی bc547 و جریان منبع جریان بالا 4 میلی هست)

دیدگاه

مدار شما ناقصه بیس ترانزیستور 3 باید بایه مقاومت به گراند یا زمین وصل بشه تا بایاسش کامل بشه در ثانی ترانزیستور 2 نیز باید با یه مقاومت بایاس بشه و به زمین وصل بشه(در آستانه هدایت قرار بگیره)

دیدگاه

میخوام اعوجاج تقاطعی رو حذف کنم وقتی ترانزیستورهای قدرت رو بایاس میکنم اون جریان 10 میلی امپر وارد بیس ترانزیستورها میشه و حتی بدون سیگنال هم ترانزیستورها رو بشدت گرم میکنه و میسوزونه.حتی بدون اینکه ترانزیستور و دیود روی این شاخه قرار بدم و بایاسشون کنم به محض وصل کردن بیس ترانزیستورها گرم میشن تا بسوزن.باید چیکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                            مدار شما ناقصه بیس ترانزیستور 3 باید بایه مقاومت به گراند یا زمین وصل بشه تا بایاسش کامل بشه در ثانی ترانزیستور 2 نیز باید با یه مقاومت بایاس بشه و به زمین وصل بشه(در آستانه هدایت قرار بگیره)
                            چرا توی اکثر مدارات عملی همون مقاومت ترانزیستور 3 که گفتید رو بایه خازن سری و به زمین وصل میکنند؟(من باخازن که امتحان کردم نمیشه ولی مداراتی دیدم که اینجورییه).
                            مقدار مقاومت چه تاثیری داره؟

دیدگاه

خوب چون ما از شبکه دیفرانسیل استفاده میکنیم تا دوتا سیگنال با 180 درجه اختلاف فاز ولتاژ ایجاد کنیم مثلا در طرح قبلی شما TR2 به صورت امیتر مشترک عمل میکنه در حالی که ترانزیستور قرینه اون در بازوی دیگر شبکه دیفرانسیل چون بیس اونو ما با خازن ومقاومت زمین میکنیم به صورت بیس مشترک عمل میکنه ( در این حالت ورودی امیتر خروجی کلکتور است )وسیگنال ورودی رو بدونه اختلاف فاز برامون تقویت ولتاژ روش انجام میده اگه در این قسمت خازن الکترولیتی با مقاومت سری بود ومشاهده کردید برای اینه که در فرکانس سیگنالهای صوتی این خازن به زمین کوپل میشه (شبه اتصال کوتاه) تا بهره ولتاژمون در حالت فرکانس صوتی بالا بره شما بهتره چند تا نقشه از مدارات ساخته شده در انجمن رو مشاهده وبرسی کنید تا کمی با این ترکیبها آشنایی بیشتری پیدا کنید :read:

دیدگاه

چرا نمیشه به این شکل بیس ترانزیستورها رو به دوسر دیودها وصل کرد؟ولتاز دیودها از استانه هدایت ترانزیستورها پایین تره پس باید ترانزیستورها خاموش باشن ولی به محض وصل کردن فورا داغ میشن...
                                به این شکل میشه ترانزیستورها رو به استانه هدایت نزدیک کرد:

وتا زمانی که به طبقه قبل وصل نشدن گرم نمیشن ولی وقتی وصلش میکنم کم کم داغ میکنن.؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X