اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز روی TDA7381

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز روی TDA7381

از سیم زرد و مشکی استفاده شده. :rolleyes:

دیدگاه

پس مشکلتون مربوط میشه به یکی بودن زمین آمپلی با پاور و شما یه جوری باید زمین مدار دیجیتال(پاور)رو از زمین آمپلی جدا کنید وچون در pcbپاور زمین مشترک هستش (زمین ستاره نیست )باز همین مشکلو خواهید داشت پس تنها کاری که میتونید برای حل مشکل بکنید همون جدا کردن تغذیه آمپلی از پاور هستش .پری هیچ کمکی بهتون نمیکنه
      مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
        پس مشکلتون مربوط میشه به یکی بودن زمین آمپلی با پاور و شما یه جوری باید زمین مدار دیجیتال(پاور)رو از زمین آمپلی جدا کنید وچون در pcbپاور زمین مشترک هستش (زمین ستاره نیست )باز همین مشکلو خواهید داشت پس تنها کاری که میتونید برای حل مشکل بکنید همون جدا کردن تغذیه آمپلی از پاور هستش .پری هیچ کمکی بهتون نمیکنه
        بله وقتی ورودی صدای TDA رو به زمین یا خروجی کارت صدا وصل میکنم نویز شنیده میشه ولی وقتی روی هواس نه آرامش کامله.
        ولی الان که از یه منبع تغذیه دیگه استفاده کردم بازم زمین ها مشترکه و فقط تغذیه + جدا شده! چطوریه؟ یعنی نویز نسبت به زمین کامپیوتر و مثبت کامپیوتر بوده نه زمین کامپیوتر و مثبت آدابتور؟ اینطوری حذف شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          بله وقتی ورودی صدای TDA رو به زمین یا خروجی کارت صدا وصل میکنم نویز شنیده میشه ولی وقتی روی هواس نه آرامش کامله.
          ولی الان که از یه منبع تغذیه دیگه استفاده کردم بازم زمین ها مشترکه و فقط تغذیه + جدا شده! چطوریه؟ یعنی نویز نسبت به زمین کامپیوتر و مثبت کامپیوتر بوده نه زمین کامپیوتر و مثبت آدابتور؟ اینطوری حذف شده؟
          بله شما با این کارتون زمین دیجیتالو از زمین انالوگ (آمپلی)جدا کردید واون نویز های مربوط به دیجیتال شنیده نمیشه وشما همیشه باید به این نکته داشته باشید که زمین مدار خیلی مهم هستش وهمیشه تو همچین مداراتی باید جدا از هم باشند
          مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

آروین جان شما فرمودی تو بین گراند پاور و گراند آمپلی فایر مقاومت 10 اهم گزاشتی که نویز قطع شد؟؟؟

دیدگاه

بجای اون مقاومت 10 اهمی یک سلف در حد چند میلی هانری بذارین در حد میکرو هانری کمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                بجای اون مقاومت 10 اهمی یک سلف در حد چند میلی هانری بذارین در حد میکرو هانری کمه
                یک سری سلف دارم اما مقدارش رو نمی دونم ببینم سلف های کوچک تو پاور به درد می خورند؟؟
                الان یک مقاومت 10 اهم 3 وات تو مسیر گراند از کانورتر به گراند آمپلی فایر گذاشتم ولی زیاد تاثیر نداشت .
                یه چیز دیگه وقتی برد آمپلی فایر رو از زمین بلند میکنم نویز صفر میشه و وقتی میزارم رو زمین یه مقدار نویز هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  آروین جان شما فرمودی تو بین گراند پاور و گراند آمپلی فایر مقاومت 10 اهم گزاشتی که نویز قطع شد؟؟؟
                  نه.

این مدار رو ببین خط پایین که روش مقاومت نیست منفی مدار و اونجایی که مقاومت داره + مدارم بود. گراند را مشترک گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    نه.

این مدار رو ببین خط پایین که روش مقاومت نیست منفی مدار و اونجایی که مقاومت داره + مدارم بود. گراند را مشترک گرفتم

پس مقاومت رو تو لاین مثبت تغذیه قرار دادید؟؟ درسته؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      پس مقاومت رو تو لاین مثبت تغذیه قرار دادید؟؟ درسته؟؟
                      بله دقیقا" و بجای مقاومت سلف در حد 200uh گزاشتم ولی انگار نه انگار شاید به قول شما باید در حد چند 100 میلی بزارم نمیدونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        بله دقیقا" و بجای مقاومت سلف در حد 200uh گزاشتم ولی انگار نه انگار شاید به قول شما باید در حد چند 100 میلی بزارم نمیدونم
                        خب البته من خودم اینکار رو قبلا"ا نجام دادم و موثر نبود . البته من نمی دونم مقدار سلفم چقدر بود یک سری سلف داشتم که از تو دستگا های مختلف مثل تلویزیون و پاور و .... در آوردم . با چند تاشون که تست کردم هیچ تاثیری روی نویز نداشتند.
                        با تشکر

دیدگاه

بله منم تعجب کردم چرا این فیلتر جواب نمیده! توی تئوری همیشه میگن این سیستم نویز گیری جریانهای بالاس! ولی چرا عمل نمیکنه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X