اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

سلام
    مدار یه امپلی فایر می خوام برا استفاده به عنوان اسپیکر کامپیوتر صداش در حد همین اسپیکر های معمولی باشه و با کیفیت

استریو باشه تا در صورت خوب بودن دوتا بسازم بشه چهارتا خروجی و حالا اون قضیه ساب چی میشه رو نمیدونم :eek: :eek:
    راستش خیلی گشتم مدارای مختلفی دیدم هر کدوم مزایای و معایب خودشون داشتند

میشه یه مدار یا حتی یه ای سی بهم معرفی کنید که کار مو راه بندازه ؟ :nice: :nice:

دمتون گرم

پاسخ : در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

میگم این لینک تو همین سایت پیدا کردم ولی تو اون سایته نمیدونم برا دانلود فایل هاش هست یا نه پیدا نکردم

http://www.construyasuvideorockola.c...o_e_teatro.php

اینم لینک همین سایت که داخلش بود
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84908.0

دیدگاه

اینم پیوند دانلود
      http://www.construyasuvideorockola.com/downloads/teatro.pdf
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
        اینم پیوند دانلود
        http://www.construyasuvideorockola.com/downloads/teatro.pdf
        اقا دم شما گرم
        مدارش خوبه ولی حیف چهارتا خروجی داره دوتا ورودی !! ورودیش مشترکه ؟

اگه میشه لطف کنید اینو هم یه نگاه بندازید tda 2030 فکر کنم این راحت تر باشه کیفیت این ای سی چطوره ؟ کارمو راه میندازه ؟ این ای سی کیفیت داره ؟

http://www.construyasuvideorockola.c..._ampbarato.php

و یه سوال دیگه

تو اون مدار اولیه یه TL071 هم داره فکر کنم پیش تقویت کننده و از این جور چیزاست !! برا tda2030 هم بهش نیاز دارم ؟؟؟
        دوتا اونجا هست نمیدونم چه فرقی میکنه :
        1
        http://www.construyasuvideorockola.c...pasa_banda.php
        2
        http://www.construyasuvideorockola.com/pre_tonos.php

ممنون
        پیروز و سربلند باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط doost_el
          اقا دم شما گرم
          مدارش خوبه ولی حیف چهارتا خروجی داره دوتا ورودی !! ورودیش مشترکه ؟

اگه میشه لطف کنید اینو هم یه نگاه بندازید tda 2030 فکر کنم این راحت تر باشه کیفیت این ای سی چطوره ؟ کارمو راه میندازه ؟ این ای سی کیفیت داره ؟

http://www.construyasuvideorockola.c..._ampbarato.php

و یه سوال دیگه

تو اون مدار اولیه یه TL071 هم داره فکر کنم پیش تقویت کننده و از این جور چیزاست !! برا tda2030 هم بهش نیاز دارم ؟؟؟
          دوتا اونجا هست نمیدونم چه فرقی میکنه :
          1
          http://www.construyasuvideorockola.c...pasa_banda.php
          2
          http://www.construyasuvideorockola.com/pre_tonos.php

ممنون
          پیروز و سربلند باشید
          سلام از اون 4 تا خروجی 2 تا سنتر ( center ) هست
          همین رو بساز سام عزیز ساخته و نتیجه گرفته
          tda2030 هم من زیاد باهاش کار کردم ایسی بدی نیست ولی ولتاژش دوبله
          در رابطه با اون پری هم اگه باشه خیلی بهتره ....

دیدگاه

درود بر سامان و همه دوستان
            درسته من ساختم خیلی هم خوب پاسخ داد

فیلتر ساب هم که داره خیلی خوب پاسخ میده. در همون سایت برای تغییرات هم توضیح داده
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام
              اون جمله اولتون متوجه نشدم یعنی چی دوتاش سنتر ( مرکز ) هست ؟ یعنی این امپلی دو به یک هست ؟
              منظور من این بود که حالا که دارم چهارتا خروجی میگرم بهتر بود چهارتا ورودی از کامپیوتر بهش وصل کنم که صدا ها از هم مجزا باشه ( دوتا استریو مجزا )

بازم تو سایته گشتم مدارای زیادی هست علاوه بر 2030 یکی دیگه هم بود 2050 و .... ...
              ولی من نمیدونم کدوم بسازم که هم الکی زیاد بزرگ و پیچیده نباشه هم ضعیف و خیلی ساده نباشه که بعد پشیمون بشم

یه دونه از این کیت های آمپلی فایر چند سال پیش خریده بودم با ای سی tda 7384 چهارتا ورودی داشت چهارتا خروجی ولی من فقط از دوتاش استفاده میکردم همیشه صداش مشکل داشت
              بایه ترانس 12 دو سه امپر بهش ولتاژ میدادم ولی موقع روشن شدن یه صدای نویز عجیبی میداد بعد چند ثانیه خوب میشد بعد در حین کار اگه صداشو زیاد میکردم دوباره همین مشکل پیش میومد ناچارا فقط یه بلند گو بهش وصل میکردم تا حدی بهتر میشد ولی بازم موقع روشن شدن یه کوچولو صدا میداد ولی بعدش خوب میشد هنوزم دارم همه خروجی هاش همین طوریه ولی مونو کار میکنه !!!!!!!

برا همین ازتون راهنمایی خواستم تا اگه هرکدوم از مدار هارو ساختید از تجربتون استفاده کنم

ممنون

دیدگاه

سنتر یعنی اینکه نه طرف راست هست نه طرف چپ بلکه ترکیبی از صدای هر 2 طرف هست ( سابووفر و 2 تا از باند ها همینطوریه و باید هم باشه )
                اون 2 بند دیگه هم استرویو چپ و راست هست
                همین بردی که سام عزیز ساخته خوبه عالیه از نظر من همینو بساز البته 2030 هم خوبه انتخاب با خودت .....

دیدگاه

دمتون گرم
                  حالا که دوستان این 2004 ساختند و جواب داده منم همینو میسازم
                  فقط چند تا سوال
                  دوستمون گفته
                  نوشته اصلی توسط سام-سیروس

فیلتر ساب هم که داره خیلی خوب پاسخ میده. در همون سایت برای تغییرات هم توضیح داده
                  منظورتون از تغییرات چیه ؟
                  و تغذیه ترانس چند امپر بهش وصل کردید ؟
                  اگه یه عکس از مدارتون بزارید عالیه

و اینکه منم می خوام برا راحت تر شدن کار و کوچکتر کردن PCB اون قسمت مدار بلندگو های عقب ( مربع ابی ) از مدار حذف کنم
                  فکر کنم کلا هم فرق این مدار عقب با مدار بلندگو های جلو فقط یه خازن و مقاومت تو ورودیشه و بعدش هر دو به بهم وصل شدن و رفتند سمت tlo72

حذفش کنم تو کارکرد که مشکلی پیش نمیاد ؟

توی پروتئوس قسمت pcb کد این tda 2004 ] چنده ؟ البته میرم بگردم

ممنون از لطفتون
                  :bye

دیدگاه

tda2004 برای ماشینه طبق اون چیزی که توی دیتاشیت گفته ولی 2030 یا 2040 برای سیستم های صوتی خانگی هستش.بهت پیشنهاد میکنم 2030 یا 2040 رو بسازی.
                    با 2004 توی بهترین حالت یه فیسسسسسس صاف خوشگل تو بلندگو داری که میره رو مخت!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                      tda2004 برای ماشینه طبق اون چیزی که توی دیتاشیت گفته ولی 2030 یا 2040 برای سیستم های صوتی خانگی هستش.بهت پیشنهاد میکنم 2030 یا 2040 رو بسازی.
                      با 2004 توی بهترین حالت یه فیسسسسسس صاف خوشگل تو بلندگو داری که میره رو مخت!
                      دلیل اون فیسسسسس ولتاژ تغذیه هست ؟ ( باطری ماشین )

:eek: :eek:

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      نظرات که متفاوت شد دوستان :eek:

اگه 2030 بسازم برا سابش چی بسازم ؟
                      یه خورده بالاتر این 2030 پیشنهادی ندارید ؟

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

با سلام شما اگه یه آمپلی میخواید که هم توانش خوب باشه وهم چهار ورودی مجزا داشته باشه میتونید از tda7377استفاده کنی آیسی خوبی هستش توانش هم تا 35 وات میتونه متغیر باشه تو دیتا شیتش 3 نوع مدار معرفی کرده که شما میتونید 2تا استریو بریج و2تا استریو ویه استریو یه بریج که ازاین استریو میتونی واسه باندات استفاده کنی واز بریجش برای ساب.کیفیته خوبی هم داره
                        مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نه چهارتا خروجی مهم نیست همون دوتا باشه کفایت میکنه + ساب
                          تو پست های قبلی گفتم یه tda 7384 با چهارتا خروجی داشتم احتمالا 7377 هم مثل همونه دل خوشی ازش ندارم

تو این اسپیکر های ساده میکرولب و این جور چیزا که یه ساب داره با دوتا بلند گو از چه سری از ای سی ها استفاده شده ؟

ممنون که کمک میکنید

دیدگاه

من 3 تا میکرولب باز کردم 2 تاش tea2025 بود که 2.5 واته !! یکیش هم 2030 بود

دیدگاه

برا آی سی استریو منبع خیلی مهمه.اگه ولتاژ کم باشه یا آمپر پایین باشه صدا اصلا کیفیت نداره.منبع شما چیه؟
                              بازم میگم اگه از سری tda میخوای بسازی به نوع کاربریش که تو ماشینه یا برای خانگی دقت کن.توی دیتاشیت میزنه.نوع دیاگرام اصلی خود آی سی فرق میکنه.برای ماشین ورودیش تفاضلی نیست ولی برا خانگی تفاضلیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X