اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

یه خورده دیگه گشتم چیزی پیدا نکردم فکر کنم همین 2030 خوب باشه چون دوستان میگن تو همین اسپیکر های خونگی مصرف داره
    تو سایتای فروش هیچ کدوم 2040 و 2050 و 2025 نداشتند فقط همین 2030 بود در مغازه هم نرفتم ولی حتما 2030 اینجا هم داره !!

حالا اگه این 2030 بسازم با دوتا باند ، برا مدار ساب ( معمولی ) از چی استفاده کنم ؟
    باید دوباره یه امپلی بسازم با یه دونه از این مدارای پایین گذر :
    tl071http://www.construyasuvideorockola.c...filtrobass.php

اگه یه مدار کامل مخصوص ساب سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
    و
    بازم اگه ای سی بهتری برا مدار اصلی سراغ دارید بگید

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط doost_el
      نه چهارتا خروجی مهم نیست همون دوتا باشه کفایت میکنه + ساب
      تو پست های قبلی گفتم یه tda 7384 با چهارتا خروجی داشتم احتمالا 7377 هم مثل همونه دل خوشی ازش ندارم

تو این اسپیکر های ساده میکرولب و این جور چیزا که یه ساب داره با دوتا بلند گو از چه سری از ای سی ها استفاده شده ؟

ممنون که کمک میکنید
      سلام به دوستان
      درسته ساختمان این دو آیسی عین همه اما از اونجا که با هر دو آیسی کار کردم و بد نبو دند بهت پشنهاد میکنم از TDA7388یاTDA7384استفاده کنی یا همون TDA7377مهم اینه که سر راه تغذیه مثبت مدار یه سلف حلقوی که توی پاور کامپیو تر پیدا میشه استفاده کنی (خازن 10نانو قبل وبعد سلف یادت نره)بهت قول میدم که خوبه خوب بشه از TDA7377توی میکرولب هم استفاده میشه در ضمن تو صیه میکنم یه سری به این لینک بزنی
      http://320volt.com/microlab-ses-sistemleri-sema-arsivi/حتما تمام نقشه ها رو دانلود کن
      http://320volt.com/tda7560-4x50-watt-kopru-oto-amfi-devresi/ از این پی سی بی میتونی استفاده کنی توسط خودم تست شده است
      http://upload7.ir/imgs/2014-01/54415126227832901222.png
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni
        سلام به دوستان
        درسته ساختمان این دو آیسی عین همه اما از اونجا که با هر دو آیسی کار کردم و بد نبو دند بهت پشنهاد میکنم از TDA7388یاTDA7384استفاده کنی یا همون TDA7377مهم اینه که سر راه تغذیه مثبت مدار یه سلف حلقوی که توی پاور کامپیو تر پیدا میشه استفاده کنی (خازن 10نانو قبل وبعد سلف یادت نره)بهت قول میدم که خوبه خوب بشه از TDA7377توی میکرولب هم استفاده میشه در ضمن تو صیه میکنم یه سری به این لینک بزنی
        دم شما گرم
        بهتر شد tda 7384 ولی بازم یه خورده مشکل داره ولی خدایش هم مشکل کمتر شد هم صداش صاف تر
        اون مدارو روی هوا ساختم
        اون سلف هم از تو یه پاور برداشتم ولی نمیدونم مقدارش چقدره ؟ !!!! خازن 1000 میکرو نداشتم 2200 گذاشتم + خازن عدسی 1 نانو که فکر کنم میشه 103
        تغذیه برا تست هم 12 ولت 3 امپر

به نظر شما اون 2030 بهتر از این میشه یا نه ؟

اینم عکس :

دیدگاه

1nمیشه 102و10nمیشه103
          ظرفیت خازن ایرادی نداره ولی بودن حداقل1000میکرو ضروریه هرچی بیشتر باشه بهتره تاحدی که به دیود پل آسیب نزنه(هنگام وصل شدن مدار)
          سلفه خودشه تغذیه برای این آیسی کمه برای اخذ قدرت نهایی باید 10آمپر روی 14.4ولت باشه

TDA2030آیسی خوب وانعطاف پذیری هست اسمش بد در رفته برای اخذ قدرت نهایی حداقل ولتاژ باید دوبل 12باشه در ضمن این آیسی در دو شماره به نام2030Aوات18= و2030=14وات است (قدرت آر ام اس واقعی این آیسی دردوبل12ولت با دیستوریشن 0.5درصد 6 و8وات است (قدرته کمی نیست!!!!!)زیاد به توان دیتاشیت اعتماد نکن)درکل آیسی بدی نیست
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

یه سوال میپرسم نخندید ها

من صدا و کیفیت tda 2030 نشنیدم این ای سی از نظر عملکرد و صدا و کیفیت صدا نسبت به ای سی tda 2003 چطوره ؟ البته میدونم 2003 یه ای سی مونو 12 واته

دیدگاه

اگه نظر منو بخوای من میگم 2030aاز هر جهت بهتر از2003 است
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

دوباره اومدم

توی این نقشه که گذاشتم ولتاژ های مدارو با مربع و دایره // قرمز و ابی مشخص کردم ببینید درسته دیگه ؟؟

حالا چرا منفی اصلی مدار دو جور توی نقشه کشیده ؟ فرق اونایی که با مثلث نارنجی علامت زدم با اون فلش های سبز رنگه چیه ؟ در حالی که توی قسمت تغذیه به هم وصل هستند ؟ :eek: :eek: :eek:

ممنون

دیدگاه

مستطیل قرمز ولتاژ+12وآبی-12برای2030ها است ودایره قرمز ولتاژ+9وآبی-9 برای تغذیه آیسی های4558است
                  نقاط هم اسم به هم وصل میشن
                  قسمت سبز و نارنجی رنگ برای ولتاژ صفر هست تنها فرقشون اینه که نقاط نارنجی رنگ چون نیاز به جریان بیشتری داره باید کلفت باشه ولی سبزها فرقی نداره که خطوط مسی کلفت باشه یا نازک(شاید به خاطر طراحی بهتر پی سی بی باشه)
                  در مورد تغذیه نباید از ترانس تک خروجی دوبل میگرفت تغذیه پیشنهادی من اینه
                  http://www.construyasuvideorockola.com/d_fuente.phpدانلودش کن
                  http://www.construyasuvideorockola.com/proy_fuente.phpببین
                  http://upload7.ir/imgs/2014-01/72947119186947926084.pngاینم ببین
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

http://320volt.com/microlab-ses-sistemleri-sema-arsivi/حتما تمام نقشه ها رو دانلود کن
                    میگم شما pcb از این مدارا ندارید ؟ @};- @};-

دیدگاه

اگه ترانست یه اندازه کافی قوی باشه میتونی نیم موج بگیری که نخوای ترانس جدید بخری و نیازی به مدار خاصی نداره
                      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                        اگه ترانست یه اندازه کافی قوی باشه میتونی نیم موج بگیری که نخوای ترانس جدید بخری و نیازی به مدار خاصی نداره
                        منظورم اون مدار اصلی بود نه قسمت تغذیه اش :rolleyes: :rolleyes:
                        نقشه های اسپیکر های میکرولب که گذاشته بودید باید تبدیل به pcb کنم گفتم شاید قبلا کسی اینکارو کرده باشه

مرسی

دیدگاه

ببخشید ولی من ندارم
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام اینو از320 ولت پیدا کردم فایل رو از پایین دانلود کن حالش رو ببر سوال دیگه ای بود در خدمتم
                            http://320volt.com/tda2050-ile-2-1-anfi-projesi/
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

پاسخ : در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان

سلام
                              دوست عزیز من تو سری TDA با TDA2004 , TDA2030 , TDA2050 , TDA7294 ، کار کردم
                              اول توان خروجیت رو مشخص کن، بعد تصمیم به ساخت یکیشون بگیر.
                              چند تا نمونه مثال میزنم که کیفیت خوب و دیستروشن حدود 0.05% دارند.
                              نکته :توان رو محدود کردم که البته این توان برای حفظ کیفیت های-فای هستش و توان بیشتر اگه ازش بگیری کیفیت رو به فنا میدی (برای محدود کردن صدا مقاومت فیدبک رو به 10 کیلو اهم تغییر بده.)

برای توان 4 وات با خروجی 8 اهم یا 5 وات 4 اهم میتونی از TDA2004 استفاده کنی.
                              برای توان 7 وات با خروجی 8 اهم یا 10 وات 4 اهم میتونی از TDA2030 استفاده کنی.
                              برای توان 16 وات با خروجی 8 اهم یا 22 وات 4 اهم میتونی از TDA2050 استفاده کنی.(میتونی از TDA7265 هم که دو ورودی و خروجی داره استفاده کنی که 16وات رو 4 اهم توان داره)
                              ** برای توان 20وات LM1875 خیلی صدای قشنگ و با کیفیتی داره اگه گیر اوردی حتماً بخر ، به من هم اطلاع بده.
                              برای توان 22 وات با خروجی 8 اهم یا 26 وات 4 اهم میتونی از TDA2052 استفاده کنی.(که قابلیت موت و استندبای هم داره).(ولی فکر کنم از نظر قیمتی نصرفه ولی قیمت صحیح ندارم)
                              برای توان 50 وات با خروجی 8 اهم یا 60 وات 4 اهم میتونی از TDA7294 استفاده کنی.(که هزینه ی تغذیه اون هم زیاد میشه).
                              برای توان 80 وات با خروجی 8 اهم یا 120 وات 4 اهم میتونی از LM4651 & LM4652 استفاده کنی.(صداش حرف نداره . ولی مدار پیچیده ، هزینه زیاد و تغذیه گران قیمت هم از معایبشه)
                              در کل سری LM از کیفیت بهتری برخورداره.

فقط یه نکته کراس اور تاثیر شدیدی تو زیبایی صدا داره و فک کنم بتونی از باند پخشی ها بخری (3way برای سیستم سه تیکه و 2way برای کامپوننت)

امیدوارم مفید بوده باشه.
                              بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

سلام اینو از320 ولت پیدا کردم فایل رو از پایین دانلود کن حالش رو ببر سوال دیگه ای بود در خدمتم
                                http://320volt.com/tda2050-ile-2-1-anfi-projesi/
                                مرسی که هنوزم به فکر مایید
                                ولی یه خورده دیر شده من اینو ساختم :

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                                سلام
                                دوست عزیز من تو سری TDA با TDA2004 , TDA2030 , TDA2050 , TDA7294 ، کار کردم
                                اول توان خروجیت رو مشخص کن، بعد تصمیم به ساخت یکیشون بگیر.
                                چند تا نمونه مثال میزنم که کیفیت خوب و دیستروشن حدود 0.05% دارند.
                                نکته :توان رو محدود کردم که البته این توان برای حفظ کیفیت های-فای هستش و توان بیشتر اگه ازش بگیری کیفیت رو به فنا میدی (برای محدود کردن صدا مقاومت فیدبک رو به 10 کیلو اهم تغییر بده.)

برای توان 4 وات با خروجی 8 اهم یا 5 وات 4 اهم میتونی از TDA2004 استفاده کنی.
                                برای توان 7 وات با خروجی 8 اهم یا 10 وات 4 اهم میتونی از TDA2030 استفاده کنی.
                                برای توان 16 وات با خروجی 8 اهم یا 22 وات 4 اهم میتونی از TDA2050 استفاده کنی.(میتونی از TDA7265 هم که دو ورودی و خروجی داره استفاده کنی که 16وات رو 4 اهم توان داره)
                                ** برای توان 20وات LM1875 خیلی صدای قشنگ و با کیفیتی داره اگه گیر اوردی حتماً بخر ، به من هم اطلاع بده.
                                برای توان 22 وات با خروجی 8 اهم یا 26 وات 4 اهم میتونی از TDA2052 استفاده کنی.(که قابلیت موت و استندبای هم داره).(ولی فکر کنم از نظر قیمتی نصرفه ولی قیمت صحیح ندارم)
                                برای توان 50 وات با خروجی 8 اهم یا 60 وات 4 اهم میتونی از TDA7294 استفاده کنی.(که هزینه ی تغذیه اون هم زیاد میشه).
                                برای توان 80 وات با خروجی 8 اهم یا 120 وات 4 اهم میتونی از LM4651 & LM4652 استفاده کنی.(صداش حرف نداره . ولی مدار پیچیده ، هزینه زیاد و تغذیه گران قیمت هم از معایبشه)
                                در کل سری LM از کیفیت بهتری برخورداره.

فقط یه نکته کراس اور تاثیر شدیدی تو زیبایی صدا داره و فک کنم بتونی از باند پخشی ها بخری (3way برای سیستم سه تیکه و 2way برای کامپوننت)

امیدوارم مفید بوده باشه.
                                دمتون گرم

من این شماتیک ساختم (عکس بالا tda 2030 )
                                مدار تغذیه اش هم طبق همون شماتیک ساختم
                                برا بهترین کیفیت صدا تو این مدار از چه بلند گو هایی برا L , R و قسمت ساب استفاده کنم ؟( اهم / وات / سایز ) ( فکر جیب من هم باشید )
                                و برای تغذیه ترانس 12 چند امپر نیاز داره ؟

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X