اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست معرفی یه امپلی فایر ( به عنوان اسپیکر کامپیوتر )

سلام
    دوست عزیز یک ترانس 12 ولت دوبل 3 آمپر (3 آمپر در هر شاخه) استفاده کن (البته اگه تفاوت قیمتی نداره از 4 آمپر استفاده کنی میتونی ظرفیت خازن هات رو هم بیشتر کنی) . اگه هم هنوز TDA2030 ها رو نخریدیی : حتماً TDA2050 بخر جایگزین کن، و حتماً ترانس رو 4 آمپر بخر که با این کار 35 وات صدا با دیستروشن 10% و 25 وات صدا با دیستروشن 0.5% خواهی داشت ....
    اگه به c25 و c26 یک خازن 25 ولت، 4700uf وص کنی، هنگام بیس صدای اسپیکرهای جلویی افت کمتری خواهد داشت.
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
      سلام
      دوست عزیز یک ترانس 12 ولت دوبل 3 آمپر (3 آمپر در هر شاخه) استفاده کن (البته اگه تفاوت قیمتی نداره از 4 آمپر استفاده کنی میتونی ظرفیت خازن هات رو هم بیشتر کنی) . اگه هم هنوز TDA2030 ها رو نخریدیی : حتماً TDA2050 بخر جایگزین کن، و حتماً ترانس رو 4 آمپر بخر که با این کار 35 وات صدا با دیستروشن 10% و 25 وات صدا با دیستروشن 0.5% خواهی داشت ....
      اگه به c25 و c26 یک خازن 25 ولت، 4700uf وص کنی، هنگام بیس صدای اسپیکرهای جلویی افت کمتری خواهد داشت.
      من 2030 خریدم برد راه انداختم فعلا بدون جعبه داره کار میکنه :rolleyes:
      اگه ترانس دوبل بخرم برد تغذیه عوض میشه دیگه طرح خاصی دارید ؟
      برا بلند گو ها هم یه نظر بدید
      ممنون

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم برای ترانس دوبل دیودهاتو حتماً تمام موج کن تا از تمام قدرت ترانس استفاده کنی . و اگه ترانست 4 آمپر گرفتی باید دیود ها رو هم عوض کنی چون بیش از 3 آمپر به فنا میرند (مگه چنده دونه ای دیود 100 تومان یا 200 تومان) . مدل هم، بری همون الکترونیکی بگی یه دیود 4 یا 5 یا 6 آمپر میخوام بهت میده.

باند میخوای، جدیدشو بخری؟
        بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

آیدی اسکایپم رو برات سند کردم اگه خونه باشم آن هستش. سوالی داشتی که بتونم جواب بدم ، در خدمتم.

دیدگاه

یه طرح برا تمام موج لطف میکنید که دوتا خروجی مثل این مدار داشته باشه ؟
            بلندگو نخریدم از قبل دوتا داشتم عکس گذاشتم سمت چپی 4 اهم 70 واته سمت راستی که کوچیکتره 8 اهمه
            برا R / L دوتا میخوام مثل اون کوچیکتره ولی این 8 اهمه حالا 4 براش بهتره یا 8
            الان 4 اهم بزرگتره و صداش صاف تره این دلیلش بزرگتر بودنشه یا 4 اهم بودنش ؟ اگه 4 اهم بگیرم سایز کوچیکتره صداش خوب میشه ؟
            برا ساب هم نمیدونم چی بگیرم طرح گذاشتم

ممنون

دیدگاه

اگه میخوای خرجت اضافه نشه باند بزگه رو به عنوان ساب ووفر استفاده کن و لی اگه میخوای بخری یه، کم واتشو بخر، که اضافه هزینه نکنی.
              اینم یه لینکه راهنمای خریده ساب ووفره ببینی بد نیست http://www.tasnimweb.ir/index.php/education/shopping-guide/289-subwoofer-buying-guide
              برای خرید باند هم، 4" تا 6" فک کنم مناسب باشه. میتونی کامپوننت کنوود هم بخری که صداشو تا به حال نشنیدم ولی فک نمیکنم بد باشه، بخری
              علت صدای صاف واسه 4 اهم بودنش نیست ، چون توانش بیشتره و ساب هستش صدای فرکانس بالا رو حذف میکنه و تو صدا رو صافتر میشنوی

برای کیفیت هر چه بیشتر صدا باید توان خروجی رو محدود کنی . برای این کار R7 و R19 از رنج 22 کیلو اهم تا 10 کیلو اهم امتحان کن ، هر چی مقاومت کمتری بزاری توانش محدودتر میشه (پایین تر میاد). من خودم روی 10 کیلو قرار میدادم هیچ خرخری تو ماکس صدا نبود.

اینم عکس تغذیه قسمت دوم همونه قسمت اولشو تغییر دادم

دیدگاه

دوستان من همون مدار TDA 2030 که شماتیکش توی پستای قبل هست و ساختم جواب داد صداش زیاد تر و بهتر از اون چیزی شده که فکرشو میکردم
                مخصوصا اینکه مدار جداگانه ساب هم داشت به عنوان اسپیکر کامپیوتر دست ساز عالی شده
                فعلا فقط برا ساب جعبه ساختم و مدار و ترانس توش جا دادم باند های چپ و راست فعلا اویزون هستند

گفتم شاید یکی دیگه هم دنبال همین باشه بهتره بدونه آخر من چی ساختم ولی واقعا خوب شد

دم تون گرم / از همه کسایی هم که راهنمایی کردند واقعا ممنونم

موفق و پیروز باشید

( حالا اگه مشکلی پیش اومد بازم میام !!!! :biggrin: :biggrin: )

دیدگاه

سلام
                  میخواستم ببینم شما برای مدارتون pcb زدید( طراحی کردید )؟
                  اگه طراحی کردید میشه برای ما هم قرار بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                    سلام
                    میخواستم ببینم شما برای مدارتون pcb زدید( طراحی کردید )؟
                    اگه طراحی کردید میشه برای ما هم قرار بدید؟
                    اره ولی یه سری مشکلات جدی داشت :eek: :eek:
                    از طرف دیگه بعضی جا ها با سیم بهم متصل شدند و به علاوه توی PCB قطعات مشخص نشدند و باید از روی شماتیک جای قطعات پیدا کرد و ...... خلاصه درد سر زیادی داره :sad: :sad: :sad:
                    ( البته خودم میفهمم چیکار کردم چی به چیه ولی بقیه سر در نمیارند )

ولی یکی از دوستان عین همین مدارو تو همیت تاپیک به من معرفی کردند که PCB و همه چی داشت
                    ولی متاسفانه دیر معرفی کردند و من مدارمو تا حدی ساخته بودم و تازه مداری که معرفی کردند کامل تر بود و ولوم باس و تربیل و ... هم داره ولی قسمت من نبود بسازم :

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni
                    سلام اینو از320 ولت پیدا کردم فایل رو از پایین دانلود کن حالش رو ببر سوال دیگه ای بود در خدمتم
                    http://320volt.com/tda2050-ile-2-1-anfi-projesi/
                    شاید منم مدارمو باز کنم و اینو بسازم چون یه خورده با تنظیم ولومهاش مشکل دارم ( ولوم باس در مدار بعد مدار ولوم های اصلی قرار داره که البته شاید باید اینجوری باشه )
                    ولی از ای سی TDA 2030 مطمئن شدم جواب میده توی این مدار دوستمون 2050 گذاشته که یکم قوی تره و جای هم میشه قرارشون داد

به هر حال اگه منم تونستم مشکلات PCB حل کنم براتون میزارم ولی خیلی کار میبره شاید دنبالش نرفتم

موفق باشید

دیدگاه

خوشحالم که جواب داد
                      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ
                      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                      ---------------------BMCELEC@-------------------
                      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                      ---------------www.bmc-elec.com--------------
                      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام دوستان
                        میگم یه سوال
                        من دوتا از این تیوتر ( اگه درست گفته باشم اینا که تیس تیس میکنه ) از قبل داشتم الان برا این اسپیکرم میخوام استفاده کنم وقتی با بلندگو موازیش میکنم یه خر خر خفیفی توی صدا ایجاد میشه که نمیدونم دلیلش چیه ؟
                        حالا اگه یکی از بلند گوها رو کلا از امپلی قطع کنم صدا خوب میشه ( یعنی وقتی اسپیکر مونو بشه ) + ساب
                        خازنی چیزی می خواد بهش وصل کنم خوب بشه یا .....
                        عکسشون گذاشتم سه تا سر داره به اولی و اخری وصل میکنم وسطیش خیلی ضعیفه

دمتون گرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط doost_el
                          سلام
                          اندازه محوطه شما چند در چنده براتون یک سپیکرهای درنظر دارم دارای صدای عالی وباکیفیت دارای تنظیمات فوق العاده بالا دارای صدای سه بعدی هراه ساب می تونید خواستید به این ایمیل mohammad_nabidoust@yahoo.com
                          درخواست بدید تا آماده اش کنم

دیدگاه

ممنون

من اسپیکر ساختم با tda 2030

فقط یه سوال داشتم که تو پست بالا پرسیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط doost_el
                              سلام
                              آی سی رو که بخواهی قدرت خوبی داشته باشد ودارای توان متوسط است (TDA7580)دارای چهار خروجی چهار ورودی است می تونید از فیلتر های کراس اوور هم برای فیلتر کردن صدای خروجی استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط doost_el
                                سلام دوستان
                                شما می تونید مدارهای کراس اوور استافاده کنید فقط اگر خواستید به من ایمیل بده تا برات محاسبه شو بفرستم تا از خره خره کردن اسپیکر خلاص شی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X