اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ضبط صوت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ضبط صوت

با سلام
    من یه دستگاه ضبط صوت سونی دارم که اشتباها سیم آنتن رادیو را زدم به پریز برق شهری و الان فقط بلندگوی راستش مشکل پیدا کرده صدا نامفهومه و خرخر میکنه ممنون میشم کمک کنید مشکلشو پیدا کنم

پاسخ : مشکل ضبط صوت

با سلام
    فکر میکنم اینطوری به نتیجه نمیرسی چون هرکسی بخاد کمکت کنه باید ظبت سوت شما جلوی اونم باشه تا با ایراد مستقیما روبرو بشه .نمیشه همینجوری از روی حدس و گمان راهنمایی درست کرد
    به نظر من بهتره شما بشینی دونه دونه قطعات روی برد رو چک کنی و هرکدوم که سوخته باشه عوض کنی
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
      با سلام
      فکر میکنم اینطوری به نتیجه نمیرسی چون هرکسی بخاد کمکت کنه باید ظبت سوت شما جلوی اونم باشه تا با ایراد مستقیما روبرو بشه .نمیشه همینجوری از روی حدس و گمان راهنمایی درست کرد
      به نظر من بهتره شما بشینی دونه دونه قطعات روی برد رو چک کنی و هرکدوم که سوخته باشه عوض کنی
      سلام مرسی از پاسخت اما بنظرت راه بهتری نیست اینکه بشینی تمام قطعات رو چک کنی که شامل بر حدود 3000 یا بیشتر قطعه هست (هرچند من چک کردم اما در ظاهر قطعات سوختگی ندیدم) کار سختی نیست
      راه بهتر و دقیقتری نیست؟

دیدگاه

دوست عزیز ما که اینجا غیب گو نیستیم که شما یع عکسی یه شیماتیکی یه چیزی قرار بده تا اساتید بهت کمک کنن
        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام
          اگه شما یه تعمیر کار مجرب بودی که اصلا نیازی نبود اینجا تاپیک بزنی و در خواست راهنمایی کنی .و خودت میتونستی خیلی راهت در عرض چند دقیقه مشکل رو حل کنی .ولی چون نیستی راهی جز این نداری
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

یجای اینکه بخوای همه اون 3 هزارتا قطعه رو تست کنی ببین کدوم قسمت معیوب شده رو همون قسمت مانور بده
            مثلا قسمت گیرنده رادیو یا امپ یا تغذیه یا پری یا ...
            بعد بشین قطعات اون قسمت رو تست کن
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X