اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] کامل ساخت اکولایزر 10 باند با آی سی پ امپ TL074

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ساخت اکولایزر 10 باند با آی سی پ امپ TL074

mebk جان علم فردای عزیز که خیلی وقت هست به این انجمن نیومده
    دوستانی هم که قدیمی هستن دیگه حال و حوصله بعضی چیزا رو ندارن بیشتر دوستان جدید تو انجمن میان
    منم هم چند رورزی یه بار گاهی اوقات هم هر روز میام فقط سر میزنم گاهی اون قدر خستم که حال فشار دادن کلید ها رو هم ندارم که به کسی جواب بدم

دیدگاه

سلام
      سوال من این هست که آیا این مدار اکولایزر با آی سی TL074 بازده خوبی دارد؟ واقعا ارزش ساخت داره؟ توی پروتئوس که واقعا خوب جواب میده؟
      میشه گفت در حد تجاریه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars-micro
        سلام
        سوال من این هست که آیا این مدار اکولایزر با آی سی TL074 بازده خوبی دارد؟ واقعا ارزش ساخت داره؟ توی پروتئوس که واقعا خوب جواب میده؟
        میشه گفت در حد تجاریه؟؟
        ارزش ساختش فقط به کیفیت tl074 بستگی داره
        tl074 تفلبی و چینی توی بازار بین 500 تا 1000 تومن هست
        من tl074 اصلی رو از یه بنده خدایی 2500 گرفتم که مدارم باهاش خیلی عالی جواب میده
        البته با tl074 چینی هم کیفیت قابل قبولی داره

دیدگاه

با تشکر از سام جان عزیز که این تاپیکو به من معرفی کردن،یه عرض کوچولو داشتم : داداش یادت رفت فایل PDF پشت و روی فیبرو برای ما بیسواتا بزاری !!! :read:
          منمونت میشم ...
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
            با تشکر از سام جان عزیز که این تاپیکو به من معرفی کردن،یه عرض کوچولو داشتم : داداش یادت رفت فایل PDF پشت و روی فیبرو برای ما بیسواتا بزاری !!! :read:
            منمونت میشم ...
            [HIDE-THANKS] http://cld.persiangig.com/dl/K0KFB/o...0equalizer.rar[/HIDE-THANKS]
            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۱:۴۵ ۱۳۹۵/۰۵/۲۸.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] کامل ساخت اکولایزر 10 باند با آی سی پ امپ TL074

با درود فراوان خدومت شما شماتیک مدار وجود ندارد

دیدگاه

من تغریبا همین مدارو با 4558 ساختم که کیفیتش بالا تره استریو هم هست پی سی بیشو خودم زدم با التیوم

دیدگاه

با عرض سلام و تشکر در صورت امکان لطفا نقشه مدار را درگروه قرار دهید سپاسگزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسن نوروزیان نمایش پست ها
                    با عرض سلام و تشکر در صورت امکان لطفا نقشه مدار را درگروه قرار دهید سپاسگزارم
                    عجبی بعد چند مدت برای این مدار مشتری پیدا شد

پست اول تاپیک(صفحه 1) لینک دانلود شماتیک و pcb گذاشتم
                    لینک سالم جایگزین شد سلام بی مقدمه بریم سر اصل مطلب این اکو به صورت مونو طراحی شده که برای تبدیل به استریو باید ازش دو تا بسازید و بجای پتانسیومتر 5کیلو از پتانسیومتر دوبل 5کیلو استفاده کنید اما آی سی بکار رفته در این مدار پ امپ با مدار داخلی FET میباشد که دارای کیفیت سیگنال خروجی بالایی میباشد در داخل این آی سی 4 عدد پ امپ

دیدگاه

سلام آقا دومرتبه فایلها رو آپلود میکنین؟ ارور ۴۰۷ میده، فایلها پاک شدن از سرور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                        عجبی بعد چند مدت برای این مدار مشتری پیدا شد

پست اول تاپیک(صفحه 1) لینک دانلود شماتیک و pcb گذاشتم
                        https://www.eca.ir/forums/thread47782.html#post411860
                        سلام.
                        بابت بالا آوردن تاپیک قدیمی عذر خواهی میکنم . آقا اشکان لینکا کار نمیکنن فایلها از روی سرور حذف شدن .
                        به این مدار هم در حال حاظر به شدت احتیاج دارم .
                        با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                          سلام.
                          بابت بالا آوردن تاپیک قدیمی عذر خواهی میکنم . آقا اشکان لینکا کار نمیکنن فایلها از روی سرور حذف شدن .
                          به این مدار هم در حال حاظر به شدت احتیاج دارم .
                          با تشکر.
                          به لطف یسری از کاربران که بی دلیل فایل های آپلودی من رو که روی پیکوفایل و پرشین گیگ بودن رو ریپورت کردن فایل ها از سرور پاک شده. موقعی که افرادی دراینجا حضور دارن که ارزش کار کردن رو نمیدونن همون بهتر که فایل ها پاک بشن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            به لطف یسری از کاربران که بی دلیل فایل های آپلودی من رو که روی پیکوفایل و پرشین گیگ بودن رو ریپورت کردن فایل ها از سرور پاک شده. موقعی که افرادی دراینجا حضور دارن که ارزش کار کردن رو نمیدونن همون بهتر که فایل ها پاک بشن!
                            سلام
                            جناب چرا من باید چوب ارزش ندادن دیگران به مدار شما رو بخورم؟ من خودم به مدارات صوتی خیلی ارزش قائلم . حتی از کوچک ترین تقویت ترانزیستوری ساده گرفته تا مدارات گسسته آمپلی فایر...
                            قطعا اون کسایی که مدارات شما رو ریپورت کردن از روی حسادت به کارایی مدار شما بوده .
                            حالا اگر واقعا فایل های این مدار رو دارید بخاطر بنده (بخاطر من که ارزش میدم ) لطفا دوباره آپلود کنید . شما آدم بزرگی هستید و همیشه اینو و اون رو بخاطر دل بزرگتون میبخشید . (این نصیحت برادرانه رو از من داشته باشید ). این رفتار رو نکنید که اونهایی که حسادت کردن یه وقتی میان میبنن که شما ازشون ناراحت هستی و خوشحال میشن و میگن کار ما واقعا کار ساز بوده ! پس سعی کنید چنین رفتاری نکنید که اونها خوشحال بشن . یکاری کنید که اونها ناراحت بشن نه شما .! (من عددی نیستم که شما رو نصیحت کنم . نظر شما محترم . )
                            موفق و موید باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                              سلام
                              جناب چرا من باید چوب ارزش ندادن دیگران به مدار شما رو بخورم؟ من خودم به مدارات صوتی خیلی ارزش قائلم . حتی از کوچک ترین تقویت ترانزیستوری ساده گرفته تا مدارات گسسته آمپلی فایر...
                              قطعا اون کسایی که مدارات شما رو ریپورت کردن از روی حسادت به کارایی مدار شما بوده .
                              حالا اگر واقعا فایل های این مدار رو دارید بخاطر بنده (بخاطر من که ارزش میدم ) لطفا دوباره آپلود کنید . شما آدم بزرگی هستید و همیشه اینو و اون رو بخاطر دل بزرگتون میبخشید . (این نصیحت برادرانه رو از من داشته باشید ). این رفتار رو نکنید که اونهایی که حسادت کردن یه وقتی میان میبنن که شما ازشون ناراحت هستی و خوشحال میشن و میگن کار ما واقعا کار ساز بوده ! پس سعی کنید چنین رفتاری نکنید که اونها خوشحال بشن . یکاری کنید که اونها ناراحت بشن نه شما .! (من عددی نیستم که شما رو نصیحت کنم . نظر شما محترم . )
                              موفق و موید باشید.
                              چوب ارزش ندادن دیگران رو اتفاقا خودم خوردم دوتا حساب پیکو فایل و پرشین گیگ من به کلی پرید!!! نه فقط این کار بلکه پروژه ها و فایل های دیگه ای که برای خودم بود و براش زحمت کشیده بودم بودم هم پر. نزدیک به 15 گیگ اطلاعات
                              طراحی این من هم برای من نبوده صرفا چند تا تغییر کوچک داخل دادم و دست و پا شکسته pcb براش کشیدن. سرچ کنید شماتیک این مدار توی نت هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X