اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در حذف نویز در ای سی stk4142

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در حذف نویز در ای سی stk4142

سلام
    دو سه روز پیش یه آی سی stk4142II خریدم بعد از روی دیتاشیت مدار رو روی بردبرد بستم صدای خیلی خوبی داشت فقط روی یکی از کانال ها نویز خیلی بود :cry2: :cry2: گفتم روی برد بزنم شاید نویزش بره. pcb رو از همون دیتاشیت کشیدم و درست کردم وقتی تست کردم نه تنها نویز نرفته بود تازه دوتا کانال هم نویز داشت :cry: :cry:. تازه ای سی هم با هیت سینک خیلی داغ میشد. تغذیه هم از یه ترانس 24 ولت دوبل و خازن های 4700 میکرو فاراد استفاده کردم. یه بار هم یه باتری 12 ولت 7 امپر رو با 12 ولت منبع تغذیه سری کردم و به صورت 12 ولت +و- بهش وصل کردم نویزش خیلی خیلی کم شد. ای سی هم اصلا داغ نشد.حالا اگه میشه کمک کنید تا ببینم مشکل از کجاست :sad: دستتون درد نکنه

پاسخ : کمک در حذف نویز در ای سی stk4142

من زیاد سررشته ندارم . اما فکر کنم برق خروجی منبع تغذیه شما dc نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirhosein_f22
      سلام
      دو سه روز پیش یه آی سی stk4142II خریدم بعد از روی دیتاشیت مدار رو روی بردبرد بستم صدای خیلی خوبی داشت فقط روی یکی از کانال ها نویز خیلی بود :cry2: :cry2: گفتم روی برد بزنم شاید نویزش بره. pcb رو از همون دیتاشیت کشیدم و درست کردم وقتی تست کردم نه تنها نویز نرفته بود تازه دوتا کانال هم نویز داشت :cry: :cry:. تازه ای سی هم با هیت سینک خیلی داغ میشد. تغذیه هم از یه ترانس 24 ولت دوبل و خازن های 4700 میکرو فاراد استفاده کردم. یه بار هم یه باتری 12 ولت 7 امپر رو با 12 ولت منبع تغذیه سری کردم و به صورت 12 ولت +و- بهش وصل کردم نویزش خیلی خیلی کم شد. ای سی هم اصلا داغ نشد.حالا اگه میشه کمک کنید تا ببینم مشکل از کجاست :sad: دستتون درد نکنه
      با سلام : این آی سی و البته بیشتر ای سی های STK برای تقویت فرکانس های بالا تر از صوت طراحی میشن و طبیعی هم هست که روی بحث نویز بسیار حساسن و باید مدارتون شیلدینگ بالا یی داشته باشه

نکته دیگه اینکه مدار آی سی باید فشرده باشه و مثلا پایه ای که به منفی متصل میشه نباید با یه سیم دراز به منفی هایی که در مدارات دیگر هست متصل کنید (درسته که تمام منفی ها به متصل هستند و قاعدتا نباید مشکلی باشه ) وباید در نزدیکترین نقطه نزدیک به آی سی وصل بشه

نکته دیگه اینکه خیلی وقت ها نویز میتونه منشا خارجی داشته باشه مثل مدارهای پیش تقویت کننده - تغذیه بی کیفیت - ترانس بی کیفیت و .....

به نظرم تغیراتی در مقدار مدار پایه 13 به 17 و 10 به 2 ایجاد کنید و همچنین خازن 100 نانو هم با تغذیه مدار موازی کنید
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

برق dc شده بود خازن های 100 نانو هم گذاشته بودم ولی من فکر کنم مشکل از همین تغذیه باشه چون با خازن های 6800 میکرو فاراد هم تست کردم همون جوری بود فقط وقتی از برق جداش میکردی با شارژ خازن ها یه چند ثانیه ای کار میکرد که هیچگونه نویزی نداشت. فقط به جای مقاومت های 4.7 اهم R15 و R16 از 3.3 اهم استفاده کردم به نظر شما مشکلی که به وجود نمیاره ؟؟؟ :redface:

دیدگاه

یک ورق مسی یا الومینیومی رو به زمین وصل کن و با عایق زیر برد امپ قرار بده
          اگه درست شد که نویز از محیطه و اگه نه ترانس درست نیست و نویز داره تو خروجی

برای رفع نویز هم از چنتا خازن موازی با ظرفیت های مختلف استفاده کنی مشکل بطرف میشه. مگه اینکه ترانس انقدر نویزش زیاد باشه که به میزان سیگنال ورودی غلبه کنه و بازم نویز بندازه رو مدار

موفق باشید
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

برق dc شده بود خازن های 100 نانو هم گذاشته بودم ولی من فکر کنم مشکل از همین تغذیه باشه چون با خازن های 6800 میکرو فاراد هم تست کردم همون جوری بود فقط وقتی از برق جداش میکردی با شارژ خازن ها یه چند ثانیه ای کار میکرد که هیچگونه نویزی نداشت. فقط به جای مقاومت های 4.7 اهم R15 و R16 از 3.3 اهم استفاده کردم به نظر شما مشکلی که به وجود نمیاره ؟؟؟ :redface:
            مقاومت هایی که گفتید تاثیری نداره بیشتر باید روی مدارایی تمرکز کنید که در خط تقویت هستند این مقاومت ها در خروجی اند و تاثیر مهمی نداره

بیشتر ترانس هایی که در آمپلی فایر ها بدردبخور دیدم به این شکل بوده که برخلاف ترانس پیچ های داخلی اولیه و ثانویه را کنار هم میپیچن یعنی اولیه را میپیچن و در کنار سیم پیچ اولیه ثانویه را هم میپیچن ولی در بازار ما ثانویه را روی اولیه میپیچن که به نظرم نویز تغذیه به خاطر همینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
              مقاومت هایی که گفتید تاثیری نداره بیشتر باید روی مدارایی تمرکز کنید که در خط تقویت هستند این مقاومت ها در خروجی اند و تاثیر مهمی نداره

بیشتر ترانس هایی که در آمپلی فایر ها بدردبخور دیدم به این شکل بوده که برخلاف ترانس پیچ های داخلی اولیه و ثانویه را کنار هم میپیچن یعنی اولیه را میپیچن و در کنار سیم پیچ اولیه ثانویه را هم میپیچن ولی در بازار ما ثانویه را روی اولیه میپیچن که به نظرم نویز تغذیه به خاطر همینه
              از این ترانس ها توی اسپیکر های میکرولب دیدم. به نظر شما اگه ازاین ترانس ها سفارش بدم بپیچن یا تغذیه سوئیچینگ آماده بگیرم درست بشه ؟؟؟ ترانسی که در حال حاضر دارم نیو ترانس هست.
              این تغذیه سوئیچینگ هم فروشگاه فرید تو پاساژ امجد برای سینما خانگی ها میفروشه

دیدگاه

از این ترانس ها توی اسپیکر های میکرولب دیدم. به نظر شما اگه ازاین ترانس ها سفارش بدم بپیچن یا تغذیه سوئیچینگ آماده بگیرم درست بشه ؟؟؟ ترانسی که در حال حاضر دارم نیو ترانس هست.
                این تغذیه سوئیچینگ هم فروشگاه فرید تو پاساژ امجد برای سینما خانگی ها میفروشه
                از این بابت تضمینی نمیدم تنها تضمین من اینکه هر چیزی که میخوایی بخری بهترین جنسشو بخر اگر هم ترانس میخری اولا اماده نگیر دوما به ترانس پیچ بگو بهترین مواد اولیه را بکار بگیره و همچنین نوع پیچوندشا سیم ها که گفتم را باهاش درمیون بزار و همونطور بپیچه

در بازار تغذیه سوئچینگ چینی هست که علاوه بر نویز تغذیه نویز رادیویی شدیدی روی رادیو میاندازه پس اینکه اسمش سوئیچینگ باشه دلیل بر خوب بودنش نیست

من خودم امپلی فایری که به سختی بدون نویز میشه را با تغذیه سوئیچینگ که فابریک سونی بود راه اندازی کردم که هیجگونه مشکلی هم نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                  از این بابت تضمینی نمیدم تنها تضمین من اینکه هر چیزی که میخوایی بخری بهترین جنسشو بخر اگر هم ترانس میخری اولا اماده نگیر دوما به ترانس پیچ بگو بهترین مواد اولیه را بکار بگیره و همچنین نوع پیچوندشا سیم ها که گفتم را باهاش درمیون بزار و همونطور بپیچه

در بازار تغذیه سوئچینگ چینی هست که علاوه بر نویز تغذیه نویز رادیویی شدیدی روی رادیو میاندازه پس اینکه اسمش سوئیچینگ باشه دلیل بر خوب بودنش نیست

من خودم امپلی فایری که به سختی بدون نویز میشه را با تغذیه سوئیچینگ که فابریک سونی بود راه اندازی کردم که هیجگونه مشکلی هم نبود
                  با ترانس اسپیکرم (از همونایی که گفتین ) تست کردم بازم همون جوری بود :cry: . داغ شدن سریع و زیاد ای سی فکر میکنید برا چیه ؟ راستی قبل از این من روی برد بورد بسته بودم یکی از کانال ها یه ذره هم نویز نداشت :redface: اون یکی کانال هم خیلی کم بود و تو صدای بالا اصلا معلوم نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                    یک ورق مسی یا الومینیومی رو به زمین وصل کن و با عایق زیر برد امپ قرار بده
                    اگه درست شد که نویز از محیطه و اگه نه ترانس درست نیست و نویز داره تو خروجی

برای رفع نویز هم از چنتا خازن موازی با ظرفیت های مختلف استفاده کنی مشکل بطرف میشه. مگه اینکه ترانس انقدر نویزش زیاد باشه که به میزان سیگنال ورودی غلبه کنه و بازم نویز بندازه رو مدار

موفق باشید
                    آقا بهنام ورق مسی با یه لایه کاغذ گذاشتم زیر برد درست شد :wow: :wow: :wow: خیلی ممنون :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600

مشکل ما مثل اینکه حل نمیشه امروز آمپلی رو تست کردم کار کرد بعد رفتم ترانس خریدم تا زدم به آمپ همون کانالی که نویزش بیشتر از اون یکی بود dc رو عبور داد :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: هر کاری میکنم باز dc از یه کانال عبور میکنه :cry: به نظر شما آی سی مشکل پیدا کرده ؟؟؟

دیدگاه

مشکل ما مثل اینکه حل نمیشه امروز آمپلی رو تست کردم کار کرد بعد رفتم ترانس خریدم تا زدم به آمپ همون کانالی که نویزش بیشتر از اون یکی بود dc رو عبور داد :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: هر کاری میکنم باز dc از یه کانال عبور میکنه :cry: به نظر شما آی سی مشکل پیدا کرده ؟؟؟
                        یعنی آی سی نشتی پیدا کرده

به ورودی ها برق منفی بده (که خروجی به سکوت بره البته بایه مقاومت 100 اهمی) اگر بازم جریان میکشید متاسفانه اون کانال سوخته

در بعضی از موارد تغذیه های سوئچینگ بی کفیت را وقتی به آی سی آمپلیفایر میزنیم بلافاصله آی سی نشتی پیدا میکنه و سوخته تلقی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                          یعنی آی سی نشتی پیدا کرده

به ورودی ها برق منفی بده (که خروجی به سکوت بره البته بایه مقاومت 100 اهمی) اگر بازم جریان میکشید متاسفانه اون کانال سوخته

در بعضی از موارد تغذیه های سوئچینگ بی کفیت را وقتی به آی سی آمپلیفایر میزنیم بلافاصله آی سی نشتی پیدا میکنه و سوخته تلقی میشه
                          ممنون از راهنماییتون
                          تغذیه سوئیچینگ نزده بودم رفتم پاساژ فتوت ترانس 24 ولت دوبل 85 وات خریدم. ولی نمیدونم قبلش سالم بود با زدن این ترانس یهو 30ولت اومد تو بلندگو :cry:. ولی اون یکی کانال سالمه. مثله اینکه باید برم یه stk دیگه بخرم :redface:

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
                            تغذیه سوئیچینگ نزده بودم رفتم پاساژ فتوت ترانس 24 ولت دوبل 85 وات خریدم. ولی نمیدونم قبلش سالم بود با زدن این ترانس یهو 30ولت اومد تو بلندگو :cry:. ولی اون یکی کانال سالمه. مثله اینکه باید برم یه stk دیگه بخرم :redface:

خودتو زیاد سرزنش نکن .
                            از این اتفاقا زیاد میافته تو این رشته :agree:
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

خودتو زیاد سرزنش نکن .
                              از این اتفاقا زیاد میافته تو این رشته :agree: