اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزین مقاومت دوبل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جایگزین مقاومت دوبل

درود خدمت مهندسین عزیز

بنده یک آمپلی فایر دارم که در طبقه قدرت , دوتا مقاومت داره که فکر کنم سرامیکی هست و به صورت دوبل هست
    مقدارش هم 0.47 اهم 2 وات هست .

این مقاومت ها از وسط دو نیم شده اند . فکر کنم بر اثر گرمای زیاد اینجوری شدن .آیا میتونم جاشون دوتا از همین مقاومتهای معمولی بذارم ؟

پاسخ : جایگزین مقاومت دوبل

نوشته اصلی توسط O X Y G E N
    درود خدمت مهندسین عزیز

بنده یک آمپلی فایر دارم که در طبقه قدرت , دوتا مقاومت داره که فکر کنم سرامیکی هست و به صورت دوبل هست
    مقدارش هم 0.47 اهم 2 وات هست .

این مقاومت ها از وسط دو نیم شده اند . فکر کنم بر اثر گرمای زیاد اینجوری شدن .آیا میتونم جاشون دوتا از همین مقاومتهای معمولی بذارم ؟

سلام
    اگر عکس بزاری بیشتر می تونم راهنمایی کنم ولی اگر فکر میکنی مشکل دو نیم شدن به خاطر گرماست توصیه می کنم از مقاومت آجری0.47 اهم 5 وات استفاده کن

دیدگاه

و همچنین سعی کنید خروجی مدارتونا روی بار های مجاز ببرید

وقتی در اینگونه مدار ها مقاومت وات بالا آسیب میبینه خدا میدونه در اون لحظه چه شرایط سختی در برابر ترانزستور های قدرت بوده
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        و همچنین سعی کنید خروجی مدارتونا روی بار های مجاز ببرید

وقتی در اینگونه مدار ها مقاومت وات بالا آسیب میبینه خدا میدونه در اون لحظه چه شرایط سختی در برابر ترانزستور های قدرت بوده
        ممنون استاد
        اما متوجه منظورتون نشدم .میشه بهتر توضیح بدید ؟ منظورتون تطبیق آمپداس هست ؟
        اما یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که در قسمت مدار طبقه قدرت, دوتا پتانسیومتر ترمیر وجود داره و همچنین دوتا پایه . که فکر کنم هر کدوم برای یک کانال هست .
        توی دفترچه سرویس آمپلی فایر در این قسمت توضیح داده که یه ولت متر به اون دوتا پایه باید وصل بشه و مقدار جریانش باید روی 2.5 مینی ولت باشه که باید با اون ترمیرها تنظیم بشه . من فکر میکنم اون دوتا ترمیر هم دست کاری هم شده باشه . آیا دست کاری کردن اون دوتا ترمیر توی سوختن مقاومت ها و احتمالاً ترانزیستورهای قدرت تاثیری داره ؟

من تشکر میکنم :redface:

دیدگاه

اگه مولتی ترن تنظیم افست باشه که هست بله 100 درصد میتونه مشکل از همین باشه باید این ها رو تنظیم کنید
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O X Y G E N
            ممنون استاد
            اما متوجه منظورتون نشدم .میشه بهتر توضیح بدید ؟ منظورتون تطبیق آمپداس هست ؟
            اما یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که در قسمت مدار طبقه قدرت, دوتا پتانسیومتر ترمیر وجود داره و همچنین دوتا پایه . که فکر کنم هر کدوم برای یک کانال هست .
            توی دفترچه سرویس آمپلی فایر در این قسمت توضیح داده که یه ولت متر به اون دوتا پایه باید وصل بشه و مقدار جریانش باید روی 2.5 مینی ولت باشه که باید با اون ترمیرها تنظیم بشه . من فکر میکنم اون دوتا ترمیر هم دست کاری هم شده باشه . آیا دست کاری کردن اون دوتا ترمیر توی سوختن مقاومت ها و احتمالاً ترانزیستورهای قدرت تاثیری داره ؟

من تشکر میکنم :redface:
            ضمن هم نظر بودنم با آقای "سامان نیکنیا" باید بگم توصیه من کلی بود

کلا در هر مداری پلیفایر باید طوری از مدار کار بکشیم که مدار در شرایط بحرانی قرار نگیره

از جمله کار های مهم اینه که مثلا اهم بلندگو های را افزایش بدیم تا ترانزیستور ها در شرایط بهتری کار کنن

نکته ای که مهمه اینه که گوش ما به صورت لگاریتمی قدرت را حس میکنه برای اینکه گوش ما قدرت خروجی را دو برابر حس کنه باید قدرت خروجی آمپلیفایر 10 برابر بشه

یا به عبارتی اگر اهم بلند گو را دو برابر کنیم قدرت خروجی نصف میشه و لی گوش تقریبا چیزی از پایین اومدن قدرت را حس نمیکنه پس لزومی نداره که ما به هر دری بزنیم و قطعات را در شرایط بحرانی ببریم تا کمی روی دستگاه اندازه گیری توان عقربه به سمت راست (افزایش قدرت) بره

با این کار هم ما از آهنگ لذت میبریم هم آمپلیفایر !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
              ضمن هم نظر بودنم با آقای "سامان نیکنیا" باید بگم توصیه من کلی بود

کلا در هر مداری پلیفایر باید طوری از مدار کار بکشیم که مدار در شرایط بحرانی قرار نگیره

از جمله کار های مهم اینه که مثلا اهم بلندگو های را افزایش بدیم تا ترانزیستور ها در شرایط بهتری کار کنن

نکته ای که مهمه اینه که گوش ما به صورت لگاریتمی قدرت را حس میکنه برای اینکه گوش ما قدرت خروجی را دو برابر حس کنه باید قدرت خروجی آمپلیفایر 10 برابر بشه

یا به عبارتی اگر اهم بلند گو را دو برابر کنیم قدرت خروجی نصف میشه و لی گوش تقریبا چیزی از پایین اومدن قدرت را حس نمیکنه پس لزومی نداره که ما به هر دری بزنیم و قطعات را در شرایط بحرانی ببریم تا کمی روی دستگاه اندازه گیری توان عقربه به سمت راست (افزایش قدرت) بره

با این کار هم ما از آهنگ لذت میبریم هم آمپلیفایر !!
              تشکر استاد :smile:
              من این آمپلی فایر رو به تازگی تهیه کردم و طرف هم قسم و آیه خورد که سالمه ! گفت تو مسجد استفاده میشده
              خب از نظر صدا دادن که صدا میداد و قسم و آیه طرف هم دروغی نبود ... اما وقتی آوردم خونه و بازش کردم دیدم تعمیری هست و تمامی تزانزیستورهای قدرتش عوض شده و نمونه مشابه قرار داده شده . همچنین یکی از مقاومتهای دوبلش از وسط دونیم شده ولی خب وسطش یه تیکه سیم متصل هست و ظاهراً کار میکنه
              جای مقاومت دوبل اون یکی کانالش هم واسه یکیش دوتا قطعه شبیه سیم پیچ ورداشتن موازی سرهم کردن و جای یکی دیگش هم مقاومت 5 واتی گذاشتن که خیلی مدار رو ضایع کرده ! میخوام مرتبش کنم .
              من فکر میکنم حرف شما درست باشه . روی این آمپ فشار خیلی زیادی بوده

اتفاقاً من با یکی از دوستان صحبت کردم گفتن اگه اون پتانسیومترها دست کاری بشن موردی نداره . واسه گین آمپلی فایر هست .توی شماتیک دیاگرام زده BIAS

مدل آمپلی فایر هم SONY TA-1630 هست .

الان من موندم سر دوراهی که چی هست

دیدگاه

درود بر همه دوستان

O X Y G E N جان اون پتانسیومتر اگر برای تنظیم بایاس ترانزیستور باشه ، شوخی نداره :mrgreen:
                اگر درست تنظیم نشه ترانزیستور یا ماسفت ها به باد میره.

بهتر هست نقشه را اینجا بزاری تا دوستان بهتر و با دید باز کنکاش کنند :agree:
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

service manual sony ta 1630

http://s5.picofile.com/file/8114962284/sony_ta_1630.pdf.html

دیدگاه

درود بر شما

با کمک شما دوستان تونستم مقاومتهای آجری دوبل این آمپلی فایر رو که ترکیده بودن عوض کنم

برای هر کدوم دوتا مقاومت آجری 0.47 اهم 5 واتی استفاده کردم . ترانزیستورهای دستگاه هم عوض کردم و دوتا نمونه اصلی انداختم و دوتا هم نمونه مشابه

در حال حاضر آمپلی فایر با کیفیت بالایی کار میکنه

از همگی دوستان سپاسگذارم

اینم تصویر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X