اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست فیلتر پایین گذر و فیلتر میان گذر پسیو!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست فیلتر پایین گذر و فیلتر میان گذر پسیو!

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni
    خروجی باندها یا خروجی pre out
    اگه میشه یه عکس از پشت ضبطت بذار شاید بتونم راحت تر کمکت کنم
    ضبط من jvc kd-r416 هست چشم عکس هم میزارم :redface:
    ولی اقا من فک میکنم مشکلم حل شد چون انگار ضبط من خروجی ساب داره!! :wow: :wow: :wow:
    دیروز یوزر منوعلشو میخوندم دیدم یه قسمت هست به اسم line out تو تنظیمات که دو تا مد داره یکی rear و یکی subwoofer من نمیدونستم وقتی رو subw گذاشتمش تنظیمات ساب اضافه شدن به منو و فرکانس و ولوم وچند تا تنظیمات دیگه مربوط به ساب اضافه شدن و تئ کاتالوگ فک کنم منظور از rear line out همون خروجی pre out که دوتا فیش مثل فیش پشت تلوزیون هست و روشون right left نوشته باشه
    من نمیدونستم ضبطم خروجی سابم داره :surprised:
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

چه بهتر
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

چه بهتر
        اینم عکس ولی هنوز مطمعن نیستم انیارو با توجه به تنظیماتی که داره به عنوان خروجی ساب میده یانه

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

به احتمال زیاد شدنیه
          اما آمپ چی؟
          آمپی مد نظر نداری؟
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

به احتمال زیاد شدنیه
            اما آمپ چی؟
            آمپی مد نظر نداری؟
            والا تو قسمت امپای مدار مجتمع تاپیک زدم و با کمک بچه ها به این نتیجه رسیدم که گسسته بسازم :biggrin:
            میخوام ساب 3010 یا 3013 بگیرم
            لینک تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90437.15
            والا یدونه nmos200 هست نمیدونم چطوره, ازش تعریف میکنن منتها نمیدونم برا این ساب خوبه یا نه

دیدگاه

اینطور که کاتالوگ گفته حتمآ فیلتر داره و خیالت ازین بابت راحت باشه . اما همه ی آمپهای ساب رو خودشون هم فیلتر دارن. شما اول سوییچینگ و آمپ رو اگه بسازی ، تست میکنی و اگه نیاز به ساخت فیلتر هم بود، اونوقت میسازى.
              این آمپی که گفتی به نظر خوبه اما من نساختمش . از دوستانی که تجربه ساختش رو داشتن بپرس که چجوریاس؟
              ساب 3013 بهتره . و کلآ کنوود از لحاظ قیمتی مناسب تره . من هم میخواستم یکی بخرم ولی چشمم 1200F رو گرفته بود اما هنوز قصد خرید ندارم...
              در مورد آمپ هم به طور کلی میشه گفت هر آمپی که 200 وات توان روی 4 اهم بده و خصوصآ ماسفتی باشه برای ساب مناسبه .
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

این خروجی ها دو حالت دارن

1- خروجی ساب بشن
                2- خروجی باندهای عقب

اگه واسه ساب ازشون استفاده کنی خروجی صدا دیگه نداری

میتونی ازشون به عنوان خروجی صوت استفاده کنی بعد با یک فیلتر پایین گذر روی امپ ساب صداهای اضافی رو حذف و فرکانس مناسب ساب رو تو امپ تقویت کنی.
                اینجوری فیش برای صوت هم داری که اگه ی زمون خواستی امپ و باند اضافه کنی به مشکل نمیخوری
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  اینطور که کاتالوگ گفته حتمآ فیلتر داره و خیالت ازین بابت راحت باشه . اما همه ی آمپهای ساب رو خودشون هم فیلتر دارن. شما اول سوییچینگ و آمپ رو اگه بسازی ، تست میکنی و اگه نیاز به ساخت فیلتر هم بود، اونوقت میسازى.
                  این آمپی که گفتی به نظر خوبه اما من نساختمش . از دوستانی که تجربه ساختش رو داشتن بپرس که چجوریاس؟
                  ساب 3013 بهتره . و کلآ کنوود از لحاظ قیمتی مناسب تره . من هم میخواستم یکی بخرم ولی چشمم 1200F رو گرفته بود اما هنوز قصد خرید ندارم...
                  در مورد آمپ هم به طور کلی میشه گفت هر آمپی که 200 وات توان روی 4 اهم بده و خصوصآ ماسفتی باشه برای ساب مناسبه .
                  نوشته اصلی توسط b e h n a m
                  این خروجی ها دو حالت دارن

1- خروجی ساب بشن
                  2- خروجی باندهای عقب

اگه واسه ساب ازشون استفاده کنی خروجی صدا دیگه نداری

میتونی ازشون به عنوان خروجی صوت استفاده کنی بعد با یک فیلتر پایین گذر روی امپ ساب صداهای اضافی رو حذف و فرکانس مناسب ساب رو تو امپ تقویت کنی.
                  اینجوری فیش برای صوت هم داری که اگه ی زمون خواستی امپ و باند اضافه کنی به مشکل نمیخوری
                  "اینطور که کاتالوگ گفته حتمآ فیلتر داره و خیالت ازین بابت راحت باشه" خداااااااااارو شکر :applause: راستیتش خیلی تو ذوقم میخورد اگه خروجی ساب نداشت آخه وقتی دلار 1000 بود 230 تومن واسش دادم و. به نظر خودم ضبط متوسط به بالا بود , خداروشکر که نا امیدم نگرد :icon_razz:
                  اره منم میخوام همین کارو کنم فعلا امپو بسازم وصل کنم ببینم چجوریاست اگه فیلتر نکرد خودم یه فیلتر براش میزام اکتیوم چند تایی دارم تو کمدم خودم ساختم
                  والا تو همون تاپیک nmos200 پرسیدم سازندهش که همون شروع کننده ی تاپیک بود گفت دقیق نمیدونه و نظری نداره, کیا ساختن این امپو؟ازشون بپرسم
                  برا 3013 هم 200 وات کافیه؟فک کنم 3013 400 وات باشه درسته؟
                  والا فک نکنم بعدا بخوام یه امپ اضافه کنم, همون تو حال خروجیه ساب بهم بیشتر حال میده :nice:

دیدگاه

بستگی داره تعریفمون از وات چی باشه !
                    اگه وات واقعی بخوایم بگیم 300 وات هم خیلیه برای 3013 ولی اگه وات تجاری بخوایم بگیم همون 400 وات

تو همون تاپیک ج سوالتون رو دادم

والا تجربه که نشون نداده کسی که ساب وارد ماشینش شد به ارتقا اون فکر نکنه. از ما گفتن !
                    مثلش خودم وقتی که ی جفت باند وصل کردم رو پخش فابریک گفتم دیگه چیزی نمیخواد ولی الان 3 تومن بیشتر رو ماشین سیستم دارم :-"
                    همشونم یدونه یدونه و جز به جز اضافه کردم رو ماشین !

الانم اگه جوونی که به فکر اینده باش ولی اگه سنت از 30 رد شده به چیزایی که گفتم زیاد فکر نکن. چون سیستم رو ماشین تا 30 سالگی مدام ارتقا پیدا میکنه و بعدش که سن ادم میگزره همش تبدیل میشه به ی امپ و پخش و باند کیفیتی
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                      بستگی داره تعریفمون از وات چی باشه !
                      اگه وات واقعی بخوایم بگیم 300 وات هم خیلیه برای 3013 ولی اگه وات تجاری بخوایم بگیم همون 400 وات

تو همون تاپیک ج سوالتون رو دادم

والا تجربه که نشون نداده کسی که ساب وارد ماشینش شد به ارتقا اون فکر نکنه. از ما گفتن !
                      مثلش خودم وقتی که ی جفت باند وصل کردم رو پخش فابریک گفتم دیگه چیزی نمیخواد ولی الان 3 تومن بیشتر رو ماشین سیستم دارم :-"
                      همشونم یدونه یدونه و جز به جز اضافه کردم رو ماشین !

الانم اگه جوونی که به فکر اینده باش ولی اگه سنت از 30 رد شده به چیزایی که گفتم زیاد فکر نکن. چون سیستم رو ماشین تا 30 سالگی مدام ارتقا پیدا میکنه و بعدش که سن ادم میگزره همش تبدیل میشه به ی امپ و پخش و باند کیفیتی
                      تو کدوم تاپیک؟ندیدم
                      والا من که دیگه رو واتی که مینویسن حساب باز نمیکنم و فک کنم وات واقعی کلا وجود نداره همه یه کمیم که شده اغراق میکنن در کل برا 3013 اگه nmos200 کافیه و خوب جواب میده اونو بسازم اگه نه nmos400بسازم یا هر چیزی که شما بهتر میدونید
                      22 سالمه :nerd: و شخصا عاشق سیستم کیفیتی هستم ولی لاقل تا یک سال دیگه نمتونم برا سیستم خرج بزارم و با همین دوتا خربزه ای یه ساب باید سر کنم وبعد صد در صد ارتقاع میدم :rolleyes: ولی فعلا تا یه سال وعضم اینجوریه و نمیتونم زیاد کاری کنم
                      راستی یه ساب دیدم jbl cs1214 و 3013 هم هست و یکیم پپایونر 310 از این سه تا کدوم از همه بهتره؟3013؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        تو کدوم تاپیک؟ندیدم
                        والا من که دیگه رو واتی که مینویسن حساب باز نمیکنم و فک کنم وات واقعی کلا وجود نداره همه یه کمیم که شده اغراق میکنن در کل برا 3013 اگه nmos200 کافیه و خوب جواب میده اونو بسازم اگه نه nmos400بسازم یا هر چیزی که شما بهتر میدونید
                        22 سالمه :nerd: و شخصا عاشق سیستم کیفیتی هستم ولی لاقل تا یک سال دیگه نمتونم برا سیستم خرج بزارم و با همین دوتا خربزه ای یه ساب باید سر کنم وبعد صد در صد ارتقاع میدم :rolleyes: ولی فعلا تا یه سال وعضم اینجوریه و نمیتونم زیاد کاری کنم
                        راستی یه ساب دیدم jbl cs1214 و 3013 هم هست و یکیم پپایونر 310 از این سه تا کدوم از همه بهتره؟3013؟
                        درود

اون آمپلی که با 4 تا IRFP250 هست بساز. خیلی خوبه
                        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                          تو کدوم تاپیک؟ندیدم
                          درود دادش
                          3013 بیسش نرمه و بیشتر کیفیتی قدت خوبی هم داره البته تو باکس خوب
                          1214 هم بیسش خیلی قوی و ویبره شدیدی داره بیشتر بیسش عمقیه
                          310 نشنیدم فک نکنم مالی باشه
                          البته اینا همه صداش توی باکس خوب در میاد
                          موفق باشی
                          Fail Never
                          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                            درود دادش
                            3013 بیسش نرمه و بیشتر کیفیتی قدت خوبی هم داره البته تو باکس خوب
                            1214 هم بیسش خیلی قوی و ویبره شدیدی داره بیشتر بیسش عمقیه
                            310 نشنیدم فک نکنم مالی باشه
                            البته اینا همه صداش توی باکس خوب در میاد
                            موفق باشی
                            1214 رو نداشتم ولی 310 و 3013 رو داشتم
                            310 از 3013 خیلی بهتره اصلا قابل مقایسه نیستن با هم
                            البته این نظر من بود
                            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                              1214 رو نداشتم ولی 310 و 3013 رو داشتم
                              310 از 3013 خیلی بهتره اصلا قابل مقایسه نیستن با هم
                              البته این نظر من بود
                              درود داداش
                              داشتی 310 داشتی چه طوری بود؟؟تمایل صدا به چی داره ؟؟3013 هم خیلی بد نیست دادش چیز کیفیتی و تقریبا قدرتی هست
                              البته بستگی داره هر 2 ساب در یک شرایط تست شده باشن یا خیر
                              Fail Never
                              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

من کلا طالب کیفیتم و فقط کیفیت میخوام نه قدرت و ویبره و...
                                برا من اول کیفیت مهمه بعد کوبش بعد بلندی صدا
                                تو رنج حدود 200 تومن کیفیتی ترین ساب اینفینیتی 1260 گفتن هست و بعد از اون mtx 1204 که کیفیتش به اینفینیتی نمیرسه و کوبشش خیلی خوبه
                                برا ویبره هم کنوود 3000 گفتم بدک نیست
                                با یه کم پول گذاشتم رو 3010 میشه یه ساب خیلی بهتر گرفت ولی انصافا 3010 خیلی ساب خوبیه نسبت به قیمت همه رقم ادمو راضی میکنه برا شروع گزینه مناسبیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X