اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپ ماشین ( انتقال یافت به بخش امپ های مدار مجتمع)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

امپ ماشین ( انتقال یافت به بخش امپ های مدار مجتمع)

سلام به همگی
    آقا من زد به سرم رفتم یه ووفر 6 اینچی اورجینال سونی خریدم و از صداش خیلی راضیم تسبت به سایزش کیفیت خیلی خیلی خوبی داره و بیسای تمیزی میده و تنها مشکل سایزشه که بزگ نیست
    والا من اینو خریدم به امید اینکه رو ضبطم ببندمش ولی وقتی بستم ضبط در اون حد زور نداره که صدای خوب ازش دربیاد :cry: صدا میده صداشم متوسط بلند هست ولی بیسارو زورش نمیرسه خوب بده :angry: :cry: اونجوری که تو مغازه برام تست کردن صداش در نمیاد تو مغازه چهار ستون پاساژو میلرزون موجشو تو تنم حس میکردم ولی تو ماشین...
    میخواستم راهنمایی کنید چه امپی براش بسازم
    من ضبطم jvc هست روش زده 25*4 وات نمیدونم چرا این 25 وات نمیتونه این ووفرو درایو کنه
    لطفا یه امپ معرفی کنید که اولا از پس این ووفر بر بیاد ثانیا با 12 ولت کار کنه چون اصلا حس ساختن سویچینگ ندارم
    مونو باشه تک کانال و قدرتشم در حدی که این ووفرو درایو کنه و فک کنم 8 اهمه
    ممنون
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

پاسخ : کمک برای امپ ماشین

درود بر شما
    خوب معلومه دیگه شما میخوای سابو با امپ ضبط راه بندازی نمیشه دیگه مثل اینه که تریلی رو با پیکان بکسول کنی میشه ؟؟
    نگا کن ما تو 12 ولت از این ایسی قوی تر نداریم ولی اگه بهتر میخوای باید بری سراغ ترانزیستوری ها و ماسفت ها
    tda1562 اگه بتونی گیر بیاری ولی یک کم گرونه
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : کمک برای امپ ماشین

نوشته اصلی توسط jooly
      درود بر شما
      خوب معلومه دیگه شما میخوای سابو با امپ ضبط راه بندازی نمیشه دیگه مثل اینه که تریلی رو با پیکان بکسول کنی میشه ؟؟
      نگا کن ما تو 12 ولت از این ایسی قوی تر نداریم ولی اگه بهتر میخوای باید بری سراغ ترانزیستوری ها و ماسفت ها
      tda1562 اگه بتونی گیر بیاری ولی یک کم گرونه
      این ایسی که زده 50 وات واقعی 50 واته؟ووفرمو راحت درایو میکنه؟قدرتش کافیه؟
      برا کنوود 3010 چند وات نیازه؟
      والا من اصلا از این وات و... سر در نمیارم اونی که ازش خریدم اینو با یه امپ قدیمی برام تست کرد رو امپ زده بود 50 وات ولی سابای کت و کلفتو راحت مثل اب خوردن راه مینداخت یه جاییم دیدم زده امپ 1000وات!! یا این حساب این 1000 وات باید ساختمونو با خاک یکسان کنه!
      من از کجا میتونم بفهمم حد اکثر توان ووفرم چه قدره تا طبق اون امپ بسازم؟ مثلا اگه ووفرم 50 واته امپ 70 وات براش بزارم . مال من روش ننوشته و فک میکنم ایناییم که نوشتن دروغیه

یه مشکلیم من ووفرم یه کم ور ور میکنه! خش خش نیست که بگم نیم سوز شده و خرابه و... , وقتی فرکانسای پایینو مخصوصا اجرا میکنه ور ور میکنه
      مشکل چیه؟
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

پاسخ : امپ ماشین ( انتقال یافت به بخش امپ های مدار مجتمع)

سلام دوست عزیز درمورد وات صدا بایدگفت ک چیزی ک تصور میکنیم نیست یعنی برای نمونه 20وات صدا 2برابر 10وات صدااحساس نمیشود .گوش انسان قادر نیست تفاوت چندانی ک قابل ملاحظه وفهم باشد بین این دو صدا را بفهمد .شما وقتی صدا را دو برابر احساس میکنید ک وات صدا ی دستگا چندین برابر شود .توان باند یا بلندگوی مورد استفاده باید از توان امپ بالاتر باشد .برای ساب ووفرامپ قوی ومخصوص می خواهد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
          شما وقتی صدا را دو برابر احساس میکنید ک وات صدا ی دستگا چندین برابر شود .توان باند یا بلندگوی مورد استفاده باید از توان امپ بالاتر باشد .
          سلام
          چون گوش به صورت لگاریتمی میشنوه
          برای دو برابر احساس کردن صدا باید توان فعلی آن را به توان دو رساند
          یعنی برای دوبرابر احساس کردن صدایی که با قدرت 10 وات در حال پخش است باید توان آن به 100 وات برسد
          یا برای 100 وات باید قدرت 10000 بشود
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام
            چند نکته رو در نظر بگیرین
            1- صدای خروجی ساب به سایز و صد البته به باکسشه
            2- همونطور که شما تصویر پشت ویترین تلویزیون مغازه رو هیچ وقت نمیتونین تو خونتون ببینین احتمالا اون باس پرقدرتی رو هم که تو فروشگاه شنیدین نمیتونین تو خونه یا ماشین بشنوین همونطور که فایلهای تصویری دموی فروشگاهها اور دیتیل شده اند فایلهای صوتی فروشندگان لوازم صوتی هم همین وضع رو دارند
            3- آمپلیفایر بریج شده دوازده ولتی پخش ماشین برای باس پرقدرت منبع خوبی نیست چون زود به ناحیه اشباع میره ولی اون آمپلیفایری که زده بود 50 وات معمولا تغذیه اون 12 ولت نیست و با ولتاژ بمراتب بالاتری کار میکنه و معمولا با قطعات گسسته درست شده و ترانزیستورهای خروجیش تا ناحیه اشباع فاصله زیادی دارند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
              سلام
              چند نکته رو در نظر بگیرین
              1- صدای خروجی ساب به سایز و صد البته به باکسشه
              2- همونطور که شما تصویر پشت ویترین تلویزیون مغازه رو هیچ وقت نمیتونین تو خونتون ببینین احتمالا اون باس پرقدرتی رو هم که تو فروشگاه شنیدین نمیتونین تو خونه یا ماشین بشنوین همونطور که فایلهای تصویری دموی فروشگاهها اور دیتیل شده اند فایلهای صوتی فروشندگان لوازم صوتی هم همین وضع رو دارند
              3- آمپلیفایر بریج شده دوازده ولتی پخش ماشین برای باس پرقدرت منبع خوبی نیست چون زود به ناحیه اشباع میره ولی اون آمپلیفایری که زده بود 50 وات معمولا تغذیه اون 12 ولت نیست و با ولتاژ بمراتب بالاتری کار میکنه و معمولا با قطعات گسسته درست شده و ترانزیستورهای خروجیش تا ناحیه اشباع فاصله زیادی دارند .
              والا باکس نزاشتم بستمش رو سینیه پشت 6 اینچیه
              مشکلم باهاش اینه که وقتی بم پخش میکنه ور ور میکنه!!گوپ گوپش خوبه ولی وقتی بیس ممتد میخواد پخش کنه ور ور میکنه!
              والا دیگه دارم به فکر یه امپ stk یا گسسته میوفتم فک کنم اینجوری بهتره

دوستان عزیز که به من لطف دارید و جواب دادید لطفا ادامه ی تاپیک رو تو تاپیک جدید ادامه بدیم :nerd:
              ممنون از تک تکتون
              :nerd: :redface:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90437.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X