اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای امپ خوب برای ساب 3010

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای امپ 12 ولت برای ساب

نوشته اصلی توسط armin_gera
    تورنادو تو بازار دیدم چهار کانال از اشنا 140 قیمت گرفتم همونی که گفتم طرف گفته 3010 رو راه میندازه, به نظرتون خوب هست؟
    این قسمت حرفاتونو متوجه نشدم :mrgreen: "میتونی باند امپ خور هم بگیری دیگه کامل بشه که صدای باندات زیر بیس ساب نره "
    اره به احتمال زیاد جواب میده باید مشخصاتشو چک کنی از رو هیکلش هم میتونی بفهمی قدرتش چه جوریه
    چیشو متوجه نشدی داداش منظورم این بود که حالا که میخوای امپ بگیری 4 کانال بگیر که دیگه باندا تو به امپ پخش وصل نکنی چون امپ پخش قدرت نداره الکیه صداش البته بانداتو باید عوض کنی امپ خور بگیری یک نمونه خوب باند میتونی dls960 بگیری که این باند کیفیتی میباشد و حتما همراه ساب باید ببندی چون وفرش قوی نیست برای بیس
    موفق باشی
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : کمک برای امپ 12 ولت برای ساب

نوشته اصلی توسط jooly
      اره به احتمال زیاد جواب میده باید مشخصاتشو چک کنی از رو هیکلش هم میتونی بفهمی قدرتش چه جوریه
      چیشو متوجه نشدی داداش منظورم این بود که حالا که میخوای امپ بگیری 4 کانال بگیر که دیگه باندا تو به امپ پخش وصل نکنی چون امپ پخش قدرت نداره الکیه صداش البته بانداتو باید عوض کنی امپ خور بگیری یک نمونه خوب باند میتونی dls960 بگیری که این باند کیفیتی میباشد و حتما همراه ساب باید ببندی چون وفرش قوی نیست برای بیس
      موفق باشی
      والا فعلا بودجه فقط برا خرید 3010 دارم و بس :mrgreen: :biggrin: میخوام امپو خودم بسازم
      ضبط من jvc kd-r416 هست
      والا انگار مشکل فیلتر هم حل شد فک کنم ضبط من خروجی ساب داره!! :wow: :wow: :wow:
      دیروز یوزر منوعلشو میخوندم دیدم یه قسمت هست به اسم line out تو تنظیمات که دو تا مد داره یکی rear و یکی subwoofer من نمیدونستم وقتی رو subw گذاشتمش تنظیمات ساب اضافه شدن به منو و فرکانس و ولوم وچند تا تنظیمات دیگه مربوط به ساب اضافه شدن و تو کاتالوگ فک کنم منظور از rear line out همون خروجی pre out یا lfe که دوتا فیش مثل فیش پشت تلوزیون هست و روشون right left نوشته باشه
      من نمیدونستم ضبطم خروجی سابم داره :surprised: البته هنوز مطمعن نیستم
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : کمک برای امپ خوب برای ساب 3010

بروبچ الان به نظرتون من که تصمیم گرفتم امپ گسسته بسازم, برم یه تاپیک جدید تو بخش امپ گسسته بزنم؟ :sad:
        ای کاش همینجا ادامه بدیم

راستی حالا امپ گسسته چی خوبه بسازم؟ :nice:
        برا 3010 این خوبه؟کمه برا 3010 یا زیاده؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72262.0
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

LFE خودش تا حدودی خروجی فیلتر شده هستش اما برای تنظیم دقیق بهتره بدیس به یه فیلتر اکتیو و خروجی فیلتر برو داخل مدار آمپ.
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
            LFE خودش تا حدودی خروجی فیلتر شده هستش اما برای تنظیم دقیق بهتره بدیس به یه فیلتر اکتیو و خروجی فیلتر برو داخل مدار آمپ.
            فیلتر اکتیو جندتایی ساختم که ببینم کدوم خوشکیفیت تره و یی خیلی خوب بود با ولتاژ 12 دوبل کار میکرد اگه ضبطم خروجی ساب داشته باشه باهاش تست میکنم هوب نیود فیلتری که دارمو اضافه میکنم بهش
            نظرتون راجبه nmos 200 چیه برا 3010 خوبه کافیشه یا برم سراغ وات بالاتر؟

دیدگاه

دیروز یوزر منوعلشو میخوندم دیدم یه قسمت هست به اسم line out تو تنظیمات که دو تا مد داره یکی rear و یکی subwoofer من نمیدونستم وقتی رو subw گذاشتمش تنظیمات ساب اضافه شدن به منو و فرکانس و ولوم مربوط به ساب اضافه شدن و تو کاتالوگ فک کنم منظور از rear line out همون خروجی pre out یا lfe که دوتا فیش مثل فیش پشت تلوزیون هست و روشون right left نوشته باشه
              من نمیدونستم ضبطم خروجی سابم داره البته هنوز مطمعن نیستم
              اینم عکسای پشت ضبطم نظرتون چیه؟

]

ادامه ی تاپیک در لینک زیر

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90951.30

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X